![]() |
Cevap: Eskişehirspor-Sivasspor
gurupta en zorlanıcağımız takım bence eskişehir, ama ne yapıp edip yeniceğimize inanıyorum.
|
[QUOTE=sivasliapocan;781150]Eğer bursa mçındaki gbi oynarsak ksnn bzmm maç[/QUOTE]
Aynen bursa maçındaki gibi hırslı ve düzgün oynarsak ve de krize girmezsek çok basit hatalar yapmazsak farklı yeneriz!!! |
es es alır diyorum çünkü çok iyi ftbolcuları var biz bu kadroyla zor yeneriz es es i
|
İçimizdeki İRLANDALILAR çıkın gidin !!!
Biz bu kadroyla Eskişehire karşı 50 dk 10 kişi oynadık ve geriden gelip Berabere bitirdik oo maçı .. Yigido Ruhu YETER ... |
es es i dağıtır paket yaparız. bunlardan bi cacık olmaz. kendilerini nimetten sanıyorlar.
|
[QUOTE=yiğido ferdi;781677]es es alır diyorum çünkü çok iyi ftbolcuları var biz bu kadroyla zor yeneriz es es i[/QUOTE]
helal olsun sana tam isabet buyurmussun tabiki eses alır tabiki kadromuz bu kadro ben sana bir şey söylüyüm arkadaş şu düşüncelerinizi içinizde tutunda içimizi karartmayın |
bu takıma güvenmeyen insanlar insanın o kadar canını sıkıyorki 34 haftalık periyodun ardından play -offa kalmış bir takıma her ne hikmetse hala güvenmeyen bu takımın emeğine saygısızlık etmek demektir bizler iki sene küme düşmeye oynadığımız zaman bile takıma yinede güveniyorduk inanıyorduk ......
|
Bu maçı kaybetmeyeceğimizi tahmin ediyorum. En azından 1 puan alırız.
|
ben pek umutlu değilim,yenılecez gibi,eskışehır'e kupa maçında başarılar,
|
[QUOTE=yiğido ferdi;781677]es es alır diyorum çünkü çok iyi ftbolcuları var biz bu kadroyla zor yeneriz es es i[/QUOTE]
hangi futbolcusu bizim aynı mevkiidekinden üstün 3 tane örnek ver ben futbolu takibi bırakırım |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:03. |