![]() |
Cevap: Yigido'da Transfer Atağı
nizamettini elimizden kaçırmayız inşaallah. genç ve mücadeleci bir futbolcu. inşaallah mehmet güğvenle onu alırız.
|
[QUOTE=Kasim58;782179]Madem bu kadar kaliteli oyuncular bunlar neden manisa küme düstü?Bu oyuncularla cita yükseltilecegine inanmiyorum.
iyi eleyip siki dokumak gerek nokta transferler yapmamiz gerekiyor.Transfer yaptik diye ise yaramaz elli kisi doldursan ne olur?[/QUOTE] [b]kardeş sivasspor bütçesi kısıtlı olduğundan yerli transferlerini uygun fiyata türkiye süper liginden almalı başka süper lig takımları elindeki iyi oyuncuları bırakmaz bıraksada çok para ister işe yaramaz diye bırakılanda bize yaramaz manisaspor kötü futbolculardan kurulduğu için değil takım olamadığı kulüp iyi yönetilmediği takımı iyi oynatan iyi bir hocayla çalışmadığı için düştü bu oyuncular bank asyada oynayacak futbolcular değil onun için manisapor dedim samsunda dedim uğur boral serdar özkan büyük takımdada oynamış adamlar madem manisalı oyuncular kötüde niye gs yiğiti aldı niye selçuk inan önce ts ye sonrada gs ye gitti selçukla ts şampiyonluk kaçırdı gsde şimdi selçukla şampiyonluğa oynuyor bilmem anlatabildimmi?[/b] |
Yiğit,Mehmet Güven Ve Ömer Aysal bizim için idael oyuncular..Kaleci hakkındaki karar bence hocanın olmalı;Manisa kalecisi ligin iyi kalecileri arasında gösteriliyor..Atilla nın yerine düşünülebilir ama bence Manisa
kalecisi gelirse Korcan bjk ya geri dönecek diye düşünüyorum...Atilla yı hoca göndermez bence Nihat da takımda kalır..Geriye 1 numara kalır o da hocanın kafasındadır diye düşünüyorum..Bence Rıza Hoca fikir değiştirip yabancı bir kaleciye de yönelebilir...Rıza hoca forvet için 2 tane yabancı orta saha için de 1 tane oyun kurucu oyuncu düşünüyor bence...Bu oyuncular da büyük ihtimalle yine çek,macar,slovak,polonya veya Romen liginden oyuncular olacaktır..Sürpriz olarak da yine Fas,Tunus,Mısır liginde oyuncular izlettiğini düşünüyorum...Tunus liginde Enaramo ile oynayıp harikalar yaratan Ousemma DARRAGİ bizim hocanın gözdesi;ama fiyatı sivassporu aşabilir..Bu sorunda bu oyuncuyu kiralayarak çözülebilir...Çünkü Enaramo nun menecerinin Tunus,Fas,Cezayir liginde bir çok milli oyuncunun da menejeri olduğunu duymuştum..Bu oyunculardan kaç tanesini sivasspora tavsiye ettiğini sadece Rıza Hoca biliyor..Umarım Rıza Hoca geçen sene transferdeki başarısını bu yılda sürdürür....Bize genaraller değil savaşçılar lazım.... |
Mehmet Güven Nizamettin olur ama ilker Bence cok iyi kaleci değil gerek yok yeni macereya.
|
Volkan Babacan vardı Manisa da iyi kaleci o
|
Omer Aysan ve Ahmet Ilhan'i kaparsak ne mutlu bize :)
|
[QUOTE=şarkışla 58;782193]Volkan Babacan vardı Manisa da iyi kaleci o[/QUOTE]
Fenerlinin önde gideni kaleciliğide yok zaten. |
[QUOTE=noname87;782196]Fenerlinin önde gideni kaleciliğide yok zaten.[/QUOTE]
Aynen Volkan Babacan Manisada kalsın .. Bank asya kalecisi o. |
Öncelikle herşeyin hayırlısı ama çok verimli geçireceğimize inanıyorum bu transfer dönemini,2-3 seneye eski sivasspor olacağımıza inandıran rıza hocamdan Allah razı olsun.En iyisini o bilir bu konularda ve karavana atacağını düşünmüyorum.İnşallah güzel olacak
|
manisaya bu kadar bağlı kalmanın bir anlamı yok 50 yorum manisa üzerinden gerçekleşmiş şaşırdım doğrusu çok titiz bir çalışma ile genç yetenekli bir dünya futbolcu var türkiyede
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:58. |