SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Çok gerideyiz çoook!.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34138)

EsEs2626 25.04.2012 16:17

Cevap: Çok gerideyiz çoook!..

müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayız arkadaş gitsinler başka illerde başka şehirlerde yaşasınlar sevinçleri biz abilerimizden böyle gördük sivasda yıllarca dövünür bizde neden futbol kültürü yok diye olmaz saten bu kadar hoşgörülü olursanız neyse konu es es değil cevap hakkı doğuyor ondan yazıyorum tavsiye ederim saat 19,00 da ki maçı izlemeyi tüm arkadaşlara

Metal Gear 25.04.2012 16:26

[QUOTE=EsEs2626;782580]müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayız arkadaş gitsinler başka illerde başka şehirlerde yaşasınlar sevinçleri biz abilerimizden böyle gördük sivasda yıllarca dövünür bizde neden futbol kültürü yok diye olmaz saten bu kadar hoşgörülü olursanız neyse konu es es değil cevap hakkı doğuyor ondan yazıyorum tavsiye ederim saat 19,00 da ki maçı izlemeyi tüm arkadaşlara[/QUOTE]

Abileriniz bazı şeyleri yanlış yapmışsa,bu yanlış nesilden nesile devam mı edecek?

Harput0658 25.04.2012 17:05

[QUOTE=EsEs2626;782580]müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayız arkadaş gitsinler başka illerde başka şehirlerde yaşasınlar sevinçleri biz abilerimizden böyle gördük sivasda yıllarca dövünür bizde neden futbol kültürü yok diye olmaz saten bu kadar hoşgörülü olursanız neyse konu es es değil cevap hakkı doğuyor ondan yazıyorum tavsiye ederim saat 19,00 da ki maçı izlemeyi tüm arkadaşlara[/QUOTE]

Arkadaşım ne demek başka şehirde yaşasınlar sevinçlerini. Saygı duymak erdemliktir. Saygı duyamıyorsan o zaman acizsin. Böyle futbol kültürü olacaksa hiç olmasın.

elbeylii 25.04.2012 17:39

[QUOTE=izmirliyigido;782490][B]Çok güzel bir yazı ve tespit olmuş yine. Güzel de bir konuya değinmiş yazarımız ama, ben bu saatten sonra STAD YAPILMASINI İSTEMİYORUM. Bu konuda da ciddiyim. Göz boyamak gibi birşey yapıyorlar zaten, yapılmasın ki bizim taraftarımız da başka stadları görünce, "bak elalem stadlarını dolduruyor onlara 35.000 - 40.000 kişilik stada yapılıyor" deyip belki önümüzde ki 3-5 yıl içinde stadı her maçta doldururuz, o zamana kadar da belki bizi sürekli kandıran hükümet değişir yeni gelenler de istenilen stadı yaparlar.[/B]

Yoksa bu 25.000 kişilik stadı kucağımıza verecekler bir 45 yıl daha bu yapılacak 25.000 kişilik stadla İDARE EDECEĞİZ. Ben istemiyorum, DAHA İYİSİ YAPILANA KADAR EN İYİSİ BU ELİMİZDE Kİ'dir..

[B]Başkanımızın dediği gibi bizim şehrimize AVRUPA maçları, TÜRKİYE Milli maçları, Türkiye Kupası Finali, milli maçlar verilebilmesi için bir kere ŞEHRİMİZİN hazır olması lazım. En az 3 tane 5 yıldızlı otel, gezi ve turistik yerler, lüks restaurantlar, Alış Veriş Merkezleri, Eğlence yerleri olması lazım. Kriterleri sağlayamadan birtek "STADINIZ 35.000 KİŞİLİK, ALIN SİZE AVRUPA KUPASI MAÇI" demez FIFA, UEFA, TFF... Bir kere şehir her anlamda hazır değil. Yeterli yolların yok, 4 ve 5 yıldızlı otellerin yok, gelen konukları ağırlayacağın, gezdireceğin yerlerin yok. Yok, yok, yokk !..[/B]

Sonra da kalkıp 35.000 kişilik stad istemeyelim, önce şehre bakalım. Sayın Bakanlarımız, milletvekillerimiz, valimiz, belediye başkanımız, STO başkanımız, sanayicilerimiz, işadamlarımız, STK'lar !... Duyun bu insanları, duyun sesimizi. Önce iş, sonra sosyal statümüzü istiyoruz. Milletvekili sayımız her geçen gün düşerken, aslında sosyal statümüz küme düşüyor. Hepiniz, hepimiz birtek [B]SİVASSPOR'un BAŞARISININ ARKASINA SIĞINDINIZ BÜTÜN HERŞEYİ TOZ PEMBE GÖRÜYORSUNUZ, GÖSTERİYORSUNUZ.[/B]

[B]Alın stad sizin olsun. TOKİ denilen asalak şehrimizin en değerli yerini almasın, göstermelik stad da yapmasın, önce şehire baksın büyüklerimiz. 25.000 kişilik stadın yapılmasına, bu peşkeşe izin verecek her kim olursa olsun, ben kişisel olarak hakkımı helal etmiyorum.[/B]

.[/QUOTE]

EVET STAD İSTEMİYORUZZZZZZ VE BUNU BÖLE BİR KONU AÇIP ULUSAL BASINDA SES GETİRMEK LAZIM İZMİRLİ YİĞİDO BİR KONU AÇARMISIN VE HEP GÜNCEL KALSIN

EneS ElmaS 25.04.2012 17:50

[QUOTE=poolat58;782573]kardeşim demişsinki sivasspor formasıyla istediğin şehirde gezebilirsin. hadi ya sen gayseri de okuyorum sen gel birgün de buraya sivasspor formasıyla gez bakalım noluyo o zaman gör. herkesi kendimiz gibi sanıyoruz biz işte bundan kaybediyoruz. benim şehrimde sivaslı olan adam SİVASSPORU tutacak arkadaş var mı ötesi. buna ister babarlık de ister ne dersen de.[/QUOTE]

Yurtdışında yasıyorum fakat gecen yaz Trabzon'da, 1 ay öncede Gaziantep'de SİVASSPOR formasıyla gezdim. Bu yazda yolum Kayseri'ye düşecek gibi gözüküyor oradada giyerim hic merak etme.

Hatta yaklaşık 2 ay önceki Fenerbahçe - Sivasspor macini Kadıköy'de kahvede en az 50 Fenerli'nin arasında tek Sivasli olarak yine Sivasspor formamla vede doyasıya gol sevinci yaşayarak izledim ve yine HİCBİRSEY olmadı.

Ben bunu yapabiliyorsam, onlar neden Sivas'ta aynısını yapamasınlar? İnaniyorumki dediğin gibi olmayacak Kayseri'de elimi kolumu sallıya sallıya gezeceğim!

favori58 25.04.2012 18:23

[QUOTE=Metal Gear;782578]Sürekli şikayet edip duruyorsunuz sayın YİĞİT..
Bir kere de bu ilgi azlığının sebeplerini,çözüm yollarını sunun..[/QUOTE]

Aptullah abi,iki günün birinde bizim iş yerine uğruyor,sen madem bliyorsun bana söylede,bende aptullah abye söyleyim.

Bunun çözümü ve çaresi sadece Sivasspor'u tutup,maça gidip destek olmak başka ne çaresi olacak.
Ayrıca,bende girişlerde zaman zaman sıkıntı yaşışorum,ama bu sıkıntıyı diğer takımların taraftarı da fazlasıyla yaşıyor. birde,girişteki sıkıntılar yüzünden eğer sivasspor maçına gelinmiyorsa bırakın hiç gelinmesin. bence bunun alakası yok,çünkü fb,gs ve bjk ile oynadığımız maçlarda sıkıntı ikiye katlanıyor ama daha çok glen oluyor neden acaba?

Birde,Sivaslı olupbaşka takımı tutanlariçin " hoş görü! deniyor.sırakın kardeşim ne hoşgörüsü bunun adı olsa olsa Ş........."
sİVASLI VE İnsan olan sadece ve sadece tek takım tutar sivasspor...

poolat58 25.04.2012 18:43

[QUOTE=EneS ElmaS;782590]Yurtdışında yasıyorum fakat gecen yaz Trabzon'da, 1 ay öncede Gaziantep'de SİVASSPOR formasıyla gezdim. Bu yazda yolum Kayseri'ye düşecek gibi gözüküyor oradada giyerim hic merak etme.

Hatta yaklaşık 2 ay önceki Fenerbahçe - Sivasspor macini Kadıköy'de kahvede en az 50 Fenerli'nin arasında tek Sivasli olarak yine Sivasspor formamla vede doyasıya gol sevinci yaşayarak izledim ve yine HİCBİRSEY olmadı.

Ben bunu yapabiliyorsam, onlar neden Sivas'ta aynısını yapamasınlar? İnaniyorumki dediğin gibi olmayacak Kayseri'de elimi kolumu sallıya sallıya gezeceğim![/QUOTE]

tabi sen kayseri ile düşmanlığımızı bile bilmiyorsundur. ben burada sivassporumun geldiği maçlarda az mı kavga ettim maç çıkışlarında. demişsinki 50 fenerli arsında izledim maçı. ben yurtta o 3 büyütülmüşlerin sivassporumuz ile yaptığı maçları en az 400 -500 kişi ile izledim hem de bütün küfürlerine bütün ş....... tek başıma karşıklık vererek o yüzden bana bu işleri öğretmeye kalkma....

Metal Gear 25.04.2012 23:39

[QUOTE=favori58;782593]Aptullah abi,iki günün birinde bizim iş yerine uğruyor,sen madem bliyorsun bana söylede,bende aptullah abye söyleyim.

Bunun çözümü ve çaresi sadece Sivasspor'u tutup,maça gidip destek olmak başka ne çaresi olacak.
Ayrıca,bende girişlerde zaman zaman sıkıntı yaşışorum,ama bu sıkıntıyı diğer takımların taraftarı da fazlasıyla yaşıyor. birde,girişteki sıkıntılar yüzünden eğer sivasspor maçına gelinmiyorsa bırakın hiç gelinmesin. bence bunun alakası yok,çünkü fb,gs ve bjk ile oynadığımız maçlarda sıkıntı ikiye katlanıyor ama daha çok glen oluyor neden acaba?

Birde,Sivaslı olupbaşka takımı tutanlariçin " hoş görü! deniyor.sırakın kardeşim ne hoşgörüsü bunun adı olsa olsa ŞEREFSİZLİKTİR"
sİVASLI VE İnsan olan sadece ve sadece tek takım tutar sivasspor...[/QUOTE]

Fikir üretecek konumda olsam gazetede yazardım zaten..:)
Abdullah Bey iki günde bir taraftara laf çakıyor.
Ama bir gün de bu ilgisizliğin sebeplerini,çözüm önerilerini sunmuyor..(Sunduysa da ben denk gelemdim)..
Onun yazdığı bu sitem köşe yazılarını sitedeki herkes yazabilir..Asıl olan sebep ve çözümleri araştırmak.o da benim değil sesini daha iyi duyuyrabilecek konumdaki yazarların işidir..

favori58 26.04.2012 09:06

[QUOTE=Metal Gear;782627]Fikir üretecek konumda olsam gazetede yazardım zaten..:)
Abdullah Bey iki günde bir taraftara laf çakıyor.
Ama bir gün de bu ilgisizliğin sebeplerini,çözüm önerilerini sunmuyor..(Sunduysa da ben denk gelemdim)..
Onun yazdığı bu sitem köşe yazılarını sitedeki herkes yazabilir..Asıl olan sebep ve çözümleri araştırmak.o da benim değil sesini daha iyi duyuyrabilecek konumdaki yazarların işidir..[/QUOTE]

" Abdullah Bey iki günde bir taraftara laf çakıyor" görüşüne katılmıyorum,çünkü o taraftara hiç bir zaman bir şey yazmadı,aksine tebrik etti,onun çattığı seyirci.
Lütfen taraftarla seyirciyi ayırt edelim.

Karşıyaka,Ankgürücü,Bursa vs. gibi takımların taraftarı basının yönlendirmesiylemi iyi taraftar oldular.
Tuttukları takımı gerçekten sevecek o zaman her şey hallolur. Biz lafta seviyoruz,onlar gerçekten seviyor,bunu tribünler açıkca gösteriyor

EneS ElmaS 26.04.2012 10:49

[QUOTE=poolat58;782596]tabi sen kayseri ile düşmanlığımızı bile bilmiyorsundur. ben burada sivassporumun geldiği maçlarda az mı kavga ettim maç çıkışlarında. demişsinki 50 fenerli arsında izledim maçı. ben yurtta o 3 büyütülmüşlerin sivassporumuz ile yaptığı maçları en az 400 -500 kişi ile izledim hem de bütün küfürlerine bütün ş....... tek başıma karşıklık vererek o yüzden bana bu işleri öğretmeye kalkma....[/QUOTE]

Bana göstermis oldugun tavirdan dolayi zaten senin baskalariyla tartismana hic sasirmadim. Bende 2 sene önce Kayseri'de yurtta kaldim 10 gün boyunca ve nedense tüm Kayserilerle cok iyi anlastim. Senin tartismalarin tavrindan ötürü olusmus olmasin? :rolleyes:

Zaten sen benim söylemek istedigim noktayi anla(ya)mamissin, benim yazdigim yorumu saldiri olarak yorumladin anlasilan.. :rolleyes: Benim vermis oldugum sadece bir örnekti!

Biz Sivas'ta tüm takimlara karsi esit davranmaliyiz. Tabiki Sivasspor'u tutsunlar ama bu tutmayani siddetle Sivasspor'lu yapacagiz anlamina gelmez. Siddet'le su ana kadar ne cözülmüs?

Bana nasil Antep, Kayseri ve hatta Trabzonda saygi gösterildiyse bizde saygi göstereciz (ki gösteriyoruzda). Kaldiki sana kötülük yapana sen iyilik ile karsilik vereceksinki büyüklügünü ve farkini göstere bilesin, yoksa o kisilerle ayni seviyeye düsmekten baska hic bir ise yaramazsin.

Sen istesendeee istemesende bu is böyledir vede böyle kalacak. (nokta)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:25.