![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Eneramo neden oynamadı bir allahın kuluda çıkıp şöyle yada böyle demedi......
|
[B]simdi özetini izledim macin bursa 14 kez atak yapmis kalemize hepsi net gol pozisyonu bizim iki tane gol pozisyonumuz var eneramo gitti anlasilan ins yerini dolduracak bi adam gelir gece sene sike fln transfer yapmadilar ama bu sene iyi transferler bekliyorum ins[/B]
|
bir çok arkadasımız burada takımımıza ve rıza hocaya haksızlık yapıyor gecen sene dusmeye oynayan takım anca bu kadar olur bizden daha iyi kadroya sahip takımlar bile ilk sekize giremediler biz bu sene ligin en heyecanlı takımıydık bazı maclarda hakemler yakmasaydı belkide konumumuz cok daha farklı olabilirdi ama olmadı seneye artık ne yapalım nasip ,rıza hocaya ve sivasspora cok tesekkür etmeliyiz küme düssen dahi kalbimizdesin yiğidospor arkadayız ne olursa olsun
|
[QUOTE=58megayigido;784471]zaten ne zaman bi şampiyonluğa oyanasak veya kupaya veya avrupaya katılmak için herşey iyi gidiyor sonunda oyunlar bazı anlayamadığımız şeyeler dönüyor
şampiyonluğa oynarken ibb ye yenildik kupada bursa ve ibb elendik ve avrupa liginde yine bursaya elendik (ama geçmişe bakarsak bursayı ligde çok kolay yeniyoruz hemen hemen herzaman ) neyse sonuç olarak sivasspor da bukadar tesadüfler fazla artık şuna inanmaya başladım sivasspor avrupaya gitmekten korkuyor boş boşuna gitmeyelim maç satalım işimize bakalım bizde stadımız küçük olcak diye üzülelim sivasspor çok büyük bir takımdır buna önce takımın inanması gerekiyor bazı şeylerin değişmesi gerkiyor[/QUOTE] hocam ne yani avrupayı zaten garantilemiş olan bursaya maçı sattık mı ne demek istiyorsun. biraz düşün de yaz bursa bu maçı niye nasıl satın alsın akıl var mantık var yapma Allah aşkına. biz kendi enayiliğimizden yenildik. |
bursa macında futbolcularımız da lıg bıtmıs havası vardı buda oyuna ve skora yansıdı
|
artık sivassporda bir değişim zamanı geldiğini düşünüyorum heyecanını kaybetmiş bir yönetim teknik kadro futbolcular yeni oluşum yeni heyecan artık kaçınılmaz
|
[QUOTE=asabibaba;784550]Eneramo neden oynamadı bir allahın kuluda çıkıp şöyle yada böyle demedi......[/QUOTE]
sakatlanmak istemiyor herhalde..gidici... |
Elde 3 katlı bina yapacak malzemen varsa 5 katlı yapamazsın. Yapsan da bir yerinden sonra çöker.Biz de bunun denedik ve olmadı. Rıza hoca bize bu kısıtlı kadro ile cok mutluluklar yasattı. Bariz hakem hatalarına rağmen ligi iyi yerde bitirdik. Önümüzdeki sezon Eneramo, Kamil, Navratil , Erman, Korcan , Ziya , Kıvanç, Kadir takımda tutularak iyi bir kadro yapılmalı.
|
Bütün emeği geçen herkese teşekkür bu kadar sıkıntıya rağmen düşme korkusu yaşamadık, onun için fazla eleştiriye gerek yok, ama rıza hocanında bazı şeyleri tekrar düşünmesi gerek
|
Tel tel döküldük, hezimetten kurtulduk, normal sonuç !
Takımımızın gücü bu kadar, buraya gelmesi bile büyük başarıdır ... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:04. |