![]() |
Cevap: Transferde son nokta
arkadaş kime neye inanacağımızı şaşırdık bugün bakıyoruz futbolcuyla her konuda anlaşılmış ertesi gün bakıyoruz adam başka bir ülkede başka bir takımla anlaşmış bu nasıl iştir anlamadım gitti bu kadar dalaverenin dümenin döndüğü bir ortamda atıfı nasıl transfer ettik hayret
|
[QUOTE=sivasheroe;798327]TEKRAR YAZIYORUM NE RAZAK OMOTOYOSSI GELECEK NEDE EZECHIEL NDOUASSEL!!!!!!!!!!!
YARIN OKURSUNUZ GERCEKLERI YINE YABANCI BASINDAN!!!!! NDOUASSEL RUSYADA! YÜZDE YÜZ!!!![/QUOTE] ya bu kadar net nasıl konuşabiliyorsun onlar artık bizim futbolcumuz kardeş sivassporu boş bir takım diye görmeyin yeter |
bir açıklama yapılsa da ne olup bittiğini adam gibi ogrensek
Her kafadan bir ses çıkıyor Bunu ancak yönetimin vereceği bir demeç engeller Neye inanacagimizi şaşırdık valla Insaallah haber doğrudur geç kalınmış olsa da hücum gücümüz artacak |
Arkadaşlar [url]http://www.transfermarkt.com.tr[/url]' e göre Omotoyossi de Ezechiel N'Douassel de sivasspora gelmiş bile. Oyuncu listemizde yerlerini almışlar bile.
[SIZE="7"][IMG]http://www.transfermarkt.com.tr/tr/sivasspor/kader/verein_2381.html[/IMG][/SIZE] internet sayfasına da şu linkle ulaşabilirsiniz: [url]http://www.transfermarkt.com.tr/tr/sivasspor/kader/verein_2381.html[/url] [COLOR="Red"][COLOR="Red"]HAYIRLI OLSUN...[/COLOR][/COLOR] |
[QUOTE=zaralı19;798365]ya bu kadar net nasıl konuşabiliyorsun onlar artık bizim futbolcumuz kardeş sivassporu boş bir takım diye görmeyin yeter[/QUOTE]
Kendi takimimi neden hafiften aliyimki, bende gelmelerini belki senden daha fazla istiyorum ama gercekci olalim. Biz istiyoruz baskalari aliyor bende üzülüyorum. Aciklama yapsinlar alsinlar bende sevincten mutlu olurum |
yılan hikayesine döndü geliyor gelmiyor geldi bu hafta diye diye hiç birini alamayacagız çok gec kaldık yine erkenden bitiremedik
|
[QUOTE=zaralı19;798365]ya bu kadar net nasıl konuşabiliyorsun onlar artık bizim futbolcumuz kardeş sivassporu boş bir takım diye görmeyin yeter[/QUOTE]
[B]Sevgili arkadaşım bu ve buna benzer tiplere bizler çok rastladığımızdan onlara büyük paketler halinde kına hazırlayıp kargo ile gönderiyoruz. Sizin anlayacağınız bunlar içimizdeki İrlandalılar[/B]......:confused::rolleyes:;) |
Ben artık antrenmanda veya maç içerisinde forma ile görmeden inanmayacağım kim gelirse gelsin hayırlı olsun.
|
[QUOTE=asabibaba;798375][B]Sevgili arkadaşım bu ve buna benzer tiplere bizler çok rastladığımızdan onlara büyük paketler halinde kına hazırlayıp kargo ile gönderiyoruz. Sizin anlayacağınız bunlar içimizdeki İrlandalılar[/B]......:confused::rolleyes:;)[/QUOTE]
niye insanlara irlandalılar falan diye kulp takıyorsunuz ? adam haksızmı yönetimden resmi siteden bu iki forvet hakkındada herhangi bir açıklama duydunuzmu? yok.fanatik gazetesinde çıkan otuzuncu transferler bunlar.bence adam görüşünü belli etti diye böyle yargılayamazsınız.fikrine katılmayabilirsin ama böylede konuşmaman lazım sevgili yiğido kardeş |
[QUOTE=asabibaba;798375][B]Sevgili arkadaşım bu ve buna benzer tiplere bizler çok rastladığımızdan onlara büyük paketler halinde kına hazırlayıp kargo ile gönderiyoruz. Sizin anlayacağınız bunlar içimizdeki İrlandalılar[/B]......:confused::rolleyes:;)[/QUOTE]
Bir Yigido ya yakistiramadim böyle hakaret etmene, suclu biz olduk yönetim aciklama yapmadi diye! transferleri biz karar veriyoruzya....:D:D:D:D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:08. |