![]() |
Cevap: Forma Reklamı
[QUOTE=mzahidsahin;800727]bence polatlar market sonra bizim orda bi bakkal var ensar bakkal diye bence ensar bakkal yazsın.[/QUOTE]
Gülağa'yla Behlül'le konuşurum ben. Sponsor olurlar. |
Arkadaşlar olaya sponsor olacak adamların açısından da bakmak lazım.
1 milyon liraya anlaştı diyelim o reklam 1 milyon lira fazla kazanmasını sağlayacak mı? Marka'nın hitap ettiği kesim belli, Türkiye geneli çalışmıyorlar. Marka tribün ismine reklam reklam verse daha mantıklı olur. Misal: Marka Tribünü. İlla yerli firma olmasına gerek yok. Akbank olabilir, Vodafone olabilir, vs. |
Sivasspor için forma reklamını bu sene artık Evkur yapmalı. 50 adet mağazası 2 milyar dolar serveti olan Evkur sahibi Hasan Kan bey konuya acil el atmalı.
Evkur göreve diyorum. |
7 gol yiyen takıma millet bı yetkiyle güler müşteride çıkmaz
|
[QUOTE=hoLiGan Enes;800762][B]Mutlaka kendi menfaatini düşünmesi lazım ama bence bunun bir memleket meselesi haline gelmesi lazım mesela şampiyonluk maçında Sivas esnafının ne kadar büyük karlar elde ettiğini biliyoruz değilmi ? ve bu arada takım küme düşecek aday falan diyenler geçen senede aynı tantanaları yaptılar geçen seneden takımdan ne eksildi ? çok sıradan bi cümle olacak ama bu takımın şuan süperligde ve Sivasta varlığı olay yokluğuda herkese koyar siz hiç canınızı sıkmayın ve antep maçını bekleyin! ;[/B][/QUOTE]
aynen katılıyorum arkadaşım. geçen sene zirveye oynayan takımdan kim gitti. bir eneramo ayrılmıştı geri geldi. üstüne transfer de yapıldı bence daha başarılı olacaktır. alınan sonuçlardan hepimiz üzüldük ama sabredip ligde görmek lazım. takımımızı hemen ayaklara düşürmemeliyiz. |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Buna da sükür....
kondom reklami degil en azindan :D[/FONT][/B] |
marka sivasın yarısını aldı zaten yine sponsor olsun
|
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=36583&token=53020[/IMG]
[B]Bugün Stadın önünden geçtim Marka ile El Ele pankartları Turkcell Yazılarının üstüne yapıştırılıyodu büyük ihtimal Marka forma reklamında yer alacak Teşekkürler Marka...[/B] |
[QUOTE=babapiton;800880][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=36583&token=53020[/IMG]
[b]yaw 2 teneke boya alıp şu paslı tenekeleri boyatmak çokmu zor ayıp yaw stad müdürü ilspor gençlik müdürü ne iş yapar belediye kulüp ne işyapar ordan geçen dost var düşman var yakışıyormu maliyeti nekadardır 1 ustaya 2 3 teneke boya verip 4 5 yevmiye verip boyatmak çokmu zor marshalla ishakolla dyoyla çbsyle polisanla konuşup stad boyası için anlaşılamazmı ?bukadarmı düştük be :mad:[/b] |
elazığspor, isim anlaşması ile sanica borudan 3, forma reklamı olan kolin'den de 2.2 milyon lira kazanarak 5.2 milyon lira gibi çok önemli bir rakamı kasasına koymuş. bizim iş adamlarımız uyusun. forma boş duracağına 2 sezon önceki gibi KIZILAY yazsın yine, madem bize destek veren yok biz destek verelim bu önemli kurumumuza!!!!!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:43. |