![]() |
Cevap: Sivas'ta biletlere büyük ilgi var
bana banka hesap numaralarinizi verinde
benim icin stada gidin VIP e olsun ama!!! |
[B]biletler tamamdır sıra galibiyette:)[/B]
|
sadece f b maçında degil her zaman stat tıklım tıklım olmalıki hedefimize olaşalım hedef belli avrupa şanpiyonyonlugu abartmadım herhalde
|
seni seviyoruz sivsasspor sende bizi mutlu et yeter
|
[QUOTE=ozledımeskıyı;804017]İnfal senin o avatarı çözemedim ortaki atkıda ts arması mı var ne alaka?[/QUOTE]
Kardeş o atkıda bordo mavi giyenin anasını ..... yazıyor |
Tam yarim saat kuyruk bekledim insallah maci aliriz. Defans iyi antrenman yap! En ufak hata farkli maglubiyet getirebilir....
|
benim anlamadigim, su 10 lira icin oturup aglasaydiniz.... Sivasta yasayan fenevliler zenginmide stadi hep dolduruyorlar, aziz mi yardim ediyor... yapmayin yigidolar, cok gormeyin 10 lirayi, Sivassporumuzun kiymetini bilelim...
|
Cevap: Biletler satışa çıktı
[QUOTE=Ricardo Pedriel;803881]bilet alanlar içinde yalakalrda var
2 nisan 2011'deki sivas 1-0 bjk maçı golude uzatmada cihan atmıştı yıldırım demirören kalabalığı görünece bizim yıldızlarımızı görmeye geliyorlar demişti doğrusunu söylemek gerekierse bjknin yıldızlarını görmek istiyenler vardı geçen sezon sahamızdaki en kalabalık maç gs maçıydı.o maçtaki kalabalığın bir ksımı gs'yi görmek için gelmişti.benim rakiplerde futbolcularıda umrumda değil benim tek umrumda olan şey SİVASSPOR benim son sözüm BJK,GS,FB YALAKALARI EĞER ONLAR İÇİN GELİYORSA MAÇA ONLARIN TRİBÜNLERİNDEN İZLESİNLER[/QUOTE] Çok doğru söylmişin kardeşim. O içimizdki ******* bende görmek istemiyorum o yalakaları sivasdan def etmek lazım |
1 yiğido(ben) ve 5fener düşmanı sivas destekçisi 6 kişi maça gidiyoruz :D
|
***biletler bedava bence başka şehirlerde fb lilere bilet ücreti 250 tl aşağı değildir, tahmin ediyorum. olursada fena olmaz bir oyuncu alma ücreti cıkar.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:28. |