![]() |
Cevap: Aatif Chahechouhe
Bu sezon aldıgımız en güzel haberlerden biri.
|
Futbolu inşallah bu forma altında bırakır.
|
Çok güzel haber..Atıf lazım bize
|
[b]bugüne kadar gelmiş geçmiş en karakterli ve yetenekli oyuncuların başında geliyor atıff ,biraz bencil olmasa asist sayısınıda gol sayısınıda çoğaltır,hernekadar 2017 ye kadar uzatsada ,ben 2 taraf için cazip teklif gelirse daha erken ayrılacağına inanıyorum,yönetimin da costa,atıf ,cicinyo gibi oyuncuların alternatiflerini şimdiden ayarlamasını isterim ,bu 3 oyuncu olmasa şimdi küme düşme hattında olurduk, bunu net söylüyorum[/b]
|
inşallah aksilik çıkmaz dahada oynar
|
Atıfın kasımpaşaya attığı gol isaksona yazılmış bunlar ne biçim rapor tutuyor bırakında gol kralı bu yıl anadoludan çıksın!!
|
Kafayı sanki Isaakson vurdu,hödük herifler!Futboldan anladıkları bu kadar.
|
Boş kaleye golü atamayan Atıf'a ne demeli. Atıf topa vurduğunda Isakson orada olmasaydı gol olmazdı direk auta çıkardı.
|
[B]ATIF sen bu takımın yıldızı ve bence CİCİNHO ile birlikte en önemli ismisin..ama ligin 2.yarısında kayıpları oynuyorsun..son maçlarda özellikle çalım ve topuk pası hastalığın başladı...topu alıp ayağında gereksiz yere tutmayı artık bırak, 4-5 kişinin arasına dalıp fantazi denemeyi artık bırak, çalım ve topuk pası hastalığından artık kurtul...bunları bazen öyle abartıyorsun ki takım hızlı atağa çıkacakken topu gereksiz yere tuttuğun için ataklar ölüyor...senden istediğmz 1.devredeki gibi geçen seneki gibi akılcı oynaman yeri geldiğinde çalımlar ve hareketler yapman ...ama Allah aşkına durmadan çalım hareket hastalığını bırak ve ayrıca bu aralar sende bencil oynama hastalığı da baş gösterdi bir an önce bunlardan kurtul...[/B]
|
Ilk yarida cok iydi Aatif.
Ama simdi artik gözümden dustu. Her topu eziyor. Cok pas hatalari yapiyor. Sadece sag ayakdan ibaret hic sol ayagini kullanmiyor. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:28. |