![]() |
Cevap: Terek Grozni 4-2 Sivasspor
Resimde ki karanlık adam Ezechiel Ndouassel değil mi;);)
|
arkadaş yine mi çok gol yedik ne bu hastalık neyse trabzon maçında inş. kazanıcaz
|
[B]maçı tarek'in kazanması ve kupayı alması bence çok iyi oldu, zira müzelerinde bizim verdiğimiz kupa olacak. sivas ve sivasspor herzaman hatırlanacak...[/B]
|
dostluk kazandi bence skor onemli degil hazirlik maçlarinda yoklari oynuyoruz zaten
|
[QUOTE=babapiton;805725]Goller :
Yiranek - Kendi kalesine (0-1). Georgiev, (1-1) Yiranek, (2-1). Rajnoch, (2:2). Georgiev,(3-2). Ailton, (4:2). [IMG]http://fc-terek.ru/index.php?option=com_datsogallery&Itemid=88888940&func=wmark&oid=4217[/IMG][/QUOTE] Resim cok güzel olmuş !! |
Hayrettin'in sarıldığı cocuk sanki 13 yasında gibi duruyor !:)
|
al işte yav bende kalede borjan vardıda 4 tane yedi diye tam uzuluyordum ki bi anda aklıma ne geldi dersiniz.
4ü gorunce hemen aklıma bizim atilla geldi ve biraz araştırdım acaba dedim atilla kaledemiydi ki. sonuc ne hiç şaşırtıcı degil kalede atilla varmış. iyi oldu borjan 4 gol gorse belkı moral bozuklugu olurdu hazır formdayken bozmadan devam eder umarım |
Açıkçası Çeçen kardeşlerimizi çok severim ama,Rus kuklası Ramazan Kadirov'un takımıyla maç yapmamızdan dolayı üzüntü duyuyorum.Kahrolsun Rus kuklası Kadirov,Selam olsun Çeçen Mücahidlere...
|
[QUOTE=bugra5858;805748]Açıkçası Çeçen kardeşlerimizi çok severim ama,Rus kuklası Ramazan Kadirov'un takımıyla maç yapmamızdan dolayı üzüntü duyuyorum.Kahrolsun Rus kuklası Kadirov,Selam olsun Çeçen Mücahidlere...[/QUOTE]
Birde su spora siyaset katmasak ,neguzel dostane bir sekilde mac yapmisiz adamlar kirallar gibi agirlamis bizi, spor kardesliktir dostluktur bizene kim kimin kulasi yada oyuncagi biz kendi isimize bakalim |
[QUOTE=avare;805750]Birde su spora siyaset katmasak ,neguzel dostane bir sekilde mac yapmisiz adamlar kirallar gibi agirlamis bizi, spor kardesliktir dostluktur bizene kim kimin kulasi yada oyuncagi biz kendi isimize bakalim[/QUOTE]
Spora siyaset katmayalım ama Çeçen klübü ile maç yaptık diye kendimizi kandırmayalım.Ramazan Kadirov'u Çeçenler sevmez. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:58. |