![]() |
Cevap: Futbol Analiz'e Sorular-05.11.2012
Hocanın canlı yayında eleştiriye gelememesi ve taraftarı işini yapmaya davet etmesi şık olmadı...
|
İzmir'den selamlar. İyi yayınlar diliyorum. Ben çok karamsar değilim ama sakatlıklar canımızı sıkıyor.
|
[QUOTE=KaanK;814109]Hocanın canlı yayında eleştiriye gelememesi ve taraftarı işini yapmaya davet etmesi şık olmadı...[/QUOTE]
..Ben bu filmi daha önce gördüm demek istemiyorum ama arkadaşlar internette bir araştırma yaparsanız Sayın Rıza Çalımbay'ın aynı sorunları bize gelemeden önce Eskişehir de de yaşadığını göreceksiniz..Küme düşme hattından aldığı Eskişehirsporun kadrosunu kurup 2 yıl takımı 7. ve 8. sıralara çıkaran sayın Çalımbay 3. yılında taraftarın sürekli eleştirilerine maruz kalmıştı;taraftar sayın Çalımbay ı hep aynı futbolu oynattığını;takımda yedeklerin katkı yapamadıklarını,hep aynı oyuncuların oynayıp aynı kişilerin değiştirildiğinden şikayet edip,Rıza hocanın kendini değiştirmesini,yeniliklere açık olmasını ,taraftarın sesine kulak vermesini istemişlerdi..Rıza Hoca da bugün canlı yayınlarda ne söylediyse o günde aynı klişe lafları tekrarlamış;taraftarın eleştirlerine kulak tıkamıştı..Sonuç:6-7 hafta da sadece 4 puan alan hocamız takımdan ayrılmak zorunda kalmıştı...Umarım bizde de aynı sorunlar yaşanmaz diyorum...Çünkü gidişat onu gösteriyor..Rıza Hoca inadın vazgeçip zaman zaman takımda rotasyon yapsa belki yedekler de kendilerinin oynayacaklarını inanıp kendilerini daha da hazırlayıp ilk 11 i zorlarlar..Oynamayacağını bilen bir oyuncu niye kendini boş yere zorlasın ki...Hiç bir Oyuncu oynatılmayacağını bile bile kendini antremanlarda zorlamayı düşünmez..Bu dünyanın her tarafında böyledir...Takımda hep aynı oyuncular oynayıp aynı kişiler ilk 18 de oluyorsa;değişiklikler de hep aynı oluyorsa oyuncuları kolay kolay hazır tutamazsın....Sivassporda o kadar formsuz oyuncu varken bunların 1-2 maç dinlendirilmemesi sivassporun puan kayıplarının en önemli sebeblerinden birisidir..Kupa maçında bile aynı oyuncuların oynaması sivasspor takımındaki adaletsizliğin açık bir göstergesidir..Bence her şey Rıza Hocanın elinde;hoca takımı iyi hazırlarsa ,yedek oyuncular iyi hazırlanıp takıma kazandırılırsa sivasspor kısa zamnda kendini toparlayıp istenen sonuçlarda gelecektir.. |
[QUOTE=eyuphulagu;814116]..Ben bu filmi daha önce gördüm demek istemiyorum ama arkadaşlar internette bir araştırma yaparsanız Sayın Rıza Çalımbay'ın aynı sorunları bize gelemeden önce Eskişehir de de yaşadığını göreceksiniz..Küme düşme hattından aldığı Eskişehirsporun kadrosunu kurup 2 yıl takımı 7. ve 8. sıralara çıkaran sayın Çalımbay 3. yılında taraftarın sürekli eleştirilerine maruz kalmıştı;taraftar sayın Çalımbay ı hep aynı futbolu oynattığını;takımda yedeklerin katkı yapamadıklarını,hep aynı oyuncuların oynayıp aynı kişilerin değiştirildiğinden şikayet edip,Rıza hocanın kendini değiştirmesini,yeniliklere açık olmasını ,taraftarın sesine kulak vermesini istemişlerdi..Rıza Hoca da bugün canlı yayınlarda ne söylediyse o günde aynı klişe lafları tekrarlamış;taraftarın eleştirlerine kulak tıkamıştı..Sonuç:6-7 hafta da sadece 4 puan alan hocamız takımdan ayrılmak zorunda kalmıştı...Umarım bizde de aynı sorunlar yaşanmaz diyorum...Çünkü gidişat onu gösteriyor..Rıza Hoca inadın vazgeçip zaman zaman takımda rotasyon yapsa belki yedekler de kendilerinin oynayacaklarını inanıp kendilerini daha da hazırlayıp ilk 11 i zorlarlar..Oynamayacağını bilen bir oyuncu niye kendini boş yere zorlasın ki...Hiç bir Oyuncu oynatılmayacağını bile bile kendini antremanlarda zorlamayı düşünmez..Bu dünyanın her tarafında böyledir...Takımda hep aynı oyuncular oynayıp aynı kişiler ilk 18 de oluyorsa;değişiklikler de hep aynı oluyorsa oyuncuları kolay kolay hazır tutamazsın....Sivassporda o kadar formsuz oyuncu varken bunların 1-2 maç dinlendirilmemesi sivassporun puan kayıplarının en önemli sebeblerinden birisidir..Kupa maçında bile aynı oyuncuların oynaması sivasspor takımındaki adaletsizliğin açık bir göstergesidir..Bence her şey Rıza Hocanın elinde;hoca takımı iyi hazırlarsa ,yedek oyuncular iyi hazırlanıp takıma kazandırılırsa sivasspor kısa zamnda kendini toparlayıp istenen sonuçlarda gelecektir..[/QUOTE]
Halbuki kendisi söylüyor Eneramonun performansindan hic memnun degilim diye. Abdulkadir istenilen düzeyde degilmis, ben buna hic inanmiyorum. Her forvetin Eneramo stilinde olmasini bekliyor, hepsi farkli tarzda oyuncular, onlardan zaman zaman istifade etmek gerekir. Pedrieli bile forvetten saymiyor ya düsünebiliyormusunuz ondan sonra kanatlarda oynatiyor adami. Niye? Sirf manevi evladi Eneramo oynasin diye. |
[B]futbol analize veya diğerlerine artık ne diye soru sorulsun ki? hocaya yapılan eleştirileri söyleyemeyen veya asıl söylenmesi gerekenleri geçiştiren ve taraftarı sen söylesen ne söylemesen ne moduna sokan bir programa ne soralım ki daha?[/B]
|
[QUOTE=DOGU_BEY;814121][B]futbol analize veya diğerlerine artık ne diye soru sorulsun ki? hocaya yapılan eleştirileri söyleyemeyen veya asıl söylenmesi gerekenleri geçiştiren ve taraftarı sen söylesen ne söylemesen ne moduna sokan bir programa ne soralım ki daha?[/B][/QUOTE]
Aynen dedigin gibi kardesim. Sagolsun benim sayisizca yorumlarimin cogunu okudu ama eveleyip geveledi, kendi istedigi yöne cevirdi yorumlarimi. Diger arkadaslarin sorularinida hizli okuyacagim diye carpitti. |
[B]Bu akşam programı izlerken kendimden şüpheye düştüm bir an, sandım ki liderle aramızda 1-2 puan var, o derece pozitif pembe tablolar çizen ve teknik ekibi gözü kapalı savunan bir prgram izledik. Formsuz oyuncuları söylüyor ama oynatan teknik adamı tenkit edemiyorlar,
Düşünsenize trabzonun kaybetmesini ve iki takımın da aynı sıralarda olmasını teselli kaynağı yaptılar Benim teklifim artık bu program için başlık açılmasın soru falan sorulmasın, gerçeklikten uzak tamamen birilerini korumaya adanmış bir program izledik .. Ha bir de hocanın taraftara haddini bildirmesini, herkesin kendi işine bakmasını ima etmesini ... [/B] |
[QUOTE=KaanK;814126][B]Bu akşam programı izlerken kendimden şüpheye düştüm bir an, sandım ki liderle aramızda 1-2 puan var, o derece pozitif pembe tablolar çizen ve teknik ekibi gözü kapalı savunan bir prgram izledik. Formsuz oyuncuları söylüyor ama oynatan teknik adamı tenkit edemiyorlar,
Düşünsenize trabzonun kaybetmesini ve iki takımın da aynı sıralarda olmasını teselli kaynağı yaptılar Benim teklifim artık bu program için başlık açılmasın soru falan sorulmasın, gerçeklikten uzak tamamen birilerini korumaya adanmış bir program izledik .. Ha bir de hocanın taraftara haddini bildirmesini, herkesin kendi işine bakmasını ima etmesini ... [/B][/QUOTE] Aslinda sunucu programin basinda teknik ekibi savunacaginin isaretini istemedende olsa vermisti. Dedi ki: "Riza hoca sagolsun bizi hic kirmiyor, ne zaman istersek idmanlari seyretmemize izin veriyor, buna müsaade etmeyen teknik adamlarda var, sürekli programimiza telefonla baglaniyor". Bu durumun böyle devam etmesi icin 3 yorumcuda teknik adamin aleyhinde BIR (1) kelime dahi etmediler. Her sey güllük gülistanlik sanki. |
Taraftarıda küstürün tümden tam olsun.
|
Ne TEKNİK DİREKTÖRLER, nede TARAFTARLAR, KLÜPTEN büyük değildirler. Hoca kendi ihtiraslarına takımı KURBAN edemez. Ettirmeyiz. "Herkes kendi işini yapsınmış". Taraftar kendi işini yapıyor, hocam sizde kendi işinizi yapın. Şu kaçan 4 maçta da yemin ediyorum galip gelebilirdik. Bırak galip gelmeyi Bursaspor maçı hariç puan alamadık.
Bu skorlar tarihe yazılıyor hocam, aynı zamanda da bu başarısızlıklar senin kariyerine. Taraftar canından rızkından verip maça geliyor, Sivas'ın sosyo-ekonomik durumu bu kadar. Bu kadar verebiliyor. Ama sen başarılı bir teknik adamsan takım iyi, daha iyi şeyler yapabilirsin. Abdülkadir için çamur atıp durma. Yok neymiş, Süper Lig antrenmanları, 2. Lig antrenmanlarından ağır gelmiş, sevmemiş, form tutamıyormuş. Siz nasıl hocasınız, adamlar eşeği adam yapıyor, siz herkesin peşinde olduğu adamı söndürdünüz. Hani geleceğin yıldızıydı? Tutun tutunda elinden adam edin o zaman. Pedriel'e verdiğin şansın yarısını versen ABDÜLKADİR yıldız olurdu şimdiye. Eneramo da ileride yalnız kalmazdı. Hocam onu bunu bilmem her takımda sonun aynı. Burada senaryo aynı formata girmeye başladı. Gerisini sen düşün. Haaa, giderken Doğa, Uğur, Pedriel'i de almayı unutma !. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:19. |