![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[b]bu tür maçlar çok zordur herzaman 3 haftadır 0 çeken takımla son 5 haftada yenilmemiş takım oynuyor burada taktik teknik gecerli değil bence vur kır parçala bu maçı kazan hesabı kazanılacak maçtı öylede oldu maçın özetlerine göre sivassporun farklı kazanması gereken maçmış rıza hoca belki biraz olsun inadından vazgeçmiş raynoch ve mecburende olsa mehmet nasla başlamasının ödülünü 3 puan kazanarak almış oldu atilla ve doğayla 3 puanı alabilirmiydik?maçın genelindeki pozisyonlara bakacak olursak maçın hakkı sivas galibiyetiydi 1 top direkten dönmüş 2 tane bariz pozisyonu eneramo harcamış artık bu maç geçti çok zor oldu önemli olan kazanmaktı kazandık 2 penaltı tartışması var karsılıklı bana göre 2 side penaltı değil [/b]
|
Bence bu maçta en büyük şansımız kalecimiz borjanin oynaması oldu eğer Atilla oynasaydı macın skoru kesinlikle böyle olmazdi
|
[QUOTE=yigidolar06;814840][B]Haftaya gençler maçında göreceğiz rıza hocanın akıl dolu stratejisini kendi sahamızda böyle mahkum oynanırmı [/B][/QUOTE]
Geçen sene de biz Eskişehirde aynı şekilde 2.yarıda kendi sahalarından çıkamaz ettik ve uzatmalarda Pedrielin müthiş golüyle 1-1 i yakaladık. |
[B]Futbol adına ortaya konmuş hiç birşey yok duran toptan bulduğun gol ve 90 dakika Çanakkale geçilmez.Tabi rakibin üzerine gelmesi ile bulunan bir iki kontra.Bugün çıkıp çok iyi futbol oynasaydıkda yenilseydik derdim ki helal olsun böyle oynayın yeter.Ama amaç günü kurtarmak.Bugün Eskişehiri yenersin yarın Gençlerden fark yersin.Bu böyle gider.Önemli olan sağlam bir takım olmak güzel futbol oynamak gerisi zaten gelir..
Rıza Çalımbay'ın yalakaları biz Rıza hocayı bir maçla eleştirmedik sizde bir maçın arkasına saklanıp konuşmayın.[/B] |
[B][QUOTE=mnt3;814808]Bu galibiyet her fırsatta rıza çalımbayı eleştirenlere hediye olsun[/QUOTE]
siz kendi sahanızda bu kadar mahkum oynayıp ezilmekten memnunsanız asıl size hediye olsun bu maç...Sanki kümede kalmaya oynayan ve sanki deplasmanda oynayan bir takım gibiydik...Futbol ve taktik anlamda bizim göremediğimiz şeyler varsa siz söyleyin de bilellim...Mesela bu maçı hocanın sırf inat edip haftalardır oynattığı Doğayı kesip Mehmet Nası oynattığı için almış olabilir miyiz? Bu ve bunun gibi daha nice soru...daha dorğusu SORUN![/B] |
Bu sefer de cok koştuk ve aldık maçı.Enaramoyu eleştirenlerin maçı nereleriyle seyrettikleri konusunda şüphem var.Adam her atakta depar attı her kornerde kendi ceza sahası içindeydi.İyi niyetli ve çalışkandı.Genellikle sonradan oyuna girmesini istediğim Grociski bile çok iyiniyetiydi.Pedriel yine oyuna sonradan alındı.Demek ki bu iş artık Rıza hocanın tabusu.Ziya nın kaç ciğeri olduguna dair merakım bu maçta iyice ortaya çıktı.Rıza hocada neyseki stoper mevkisinde bu sefer stoperleri oynattı.Neticede bu futbol.Adem de iyiniyetli idi ama Kadir haftaya iyilesirse ben onun yerine Kadir i tercih ederim.Atıf da bence olmalı takımda.Bugün tahmin ediyorum baskılı oyun planladık ama golü bulunca Procineskinin Kayserisi gibi oynamayı planladık.Bence basardıkda.Ceza sahası yakınlarına kadar hat halinde defans mesafesiyle arayı daraltarak ama çok gömülmeden oynayan kalabalık orta saha topu kapınca hızlı çıkacak yani.Bu oyunu özellikle deplasmanlarda daha iyi çalışıp iyi şekilde uygulamalıyız.Rakip sıkıştığı için ofsayta düşüyor.Bu teknik takıma bunu yapabildiysek futbolcuların ciğerine sağlık.Hoca Grociskiyi 2. yarıya saklayıp.Solu Hayro arkada Ziya önde kursa bence Ziyanın pres gücü takıma çok + katacak.Fazla eleştirmeyeceğim bu dalya gününde ama herkesin iyiniyeti için tebrik ediyorum takımı.
|
Bu gün en çok sevindiğim şey haftalardır puan cetveline bakipta gördüğüm 12 rakamının değişmesi oldu teşekkürler Yiğidolar valla sinirlerimi bozuyordu mac haftadır bu günkü 15 rakamını haftaya 18 olarak göreceğiz insallah
|
[QUOTE=DOGU_BEY;814851][B]
siz kendi sahanızda bu kadar mahkum oynayıp ezilmekten memnunsanız asıl size hediye olsun bu maç...Sanki kümede kalmaya oynayan ve sanki deplasmanda oynayan bir takım gibiydik...Futbol ve taktik anlamda bizim göremediğimiz şeyler varsa siz söyleyin de bilellim...Mesela bu maçı hocanın sırf inat edip haftalardır oynattığı Doğayı kesip Mehmet Nası oynattığı için almış olabilir miyiz? Bu ve bunun gibi daha nice soru...daha dorğusu SORUN![/B][/QUOTE] Bu nasıl mahkum oynamak ki en azından 5-6 tane yüzde yüzlük golü biz kaçırdık.Biz topu onlara verdik ve çok kaliteli ayaklarını susturduk.Kamarayı ben sahada hiç görmedim,siz gördünüz mü?O takımın üstüne gidersen Antep gibi 4 yersin. |
[QUOTE=Morten58;814834]demekki senin elestirilerin fayda saglamis...[/QUOTE]
Ne fayda sağlaması canım kardeşim. Takım yine aynı, futbol mu bu? Birtek defansı Rajnoch biraz topladı. Gerisi fasulyeden.. . |
[B][QUOTE=Ferhat06;814857]Bu nasıl mahkum oynamak ki en azından 5-6 tane yüzde yüzlük golü biz kaçırdık.Biz topu onlara verdik ve çok kaliteli ayaklarını susturduk.Kamarayı ben sahada hiç görmedim,siz gördünüz mü?O takımın üstüne gidersen Antep gibi 4 yersin.[/QUOTE]
abi fark burada işte...Nereden nereye geldik bir hatırlayın...Eskiden bu tür takımları biz ezerken, onlar bizden 3-4 yemekten korkarken ne hale geldik ve neye sevinir olduk! Yüzde 30 top oynama yüzdesiyle ve 10 kişi savunmayla oynanan futbol anca böyle olur...Ee 2-3 kontradan gollük net pozisyon da bulalım yani...adamlar nerdeyse savunmalarını ortasahaya kurdular ve kalecileriyle bile geldiler![/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:02. |