SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Eneramo'dan üzücü haber (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35119)

FirtinaK 14.11.2012 23:22

Cevap: Eneramo'dan üzücü haber

Espri bir yana. Forvet konusunda ki gercek düsüncem su sekilde: ABDULKADIR + PEDRIEL. Ikisi birden hücum. Ama öyle bir mac felan degil. En azindan Eneramoya gösterilen sabirin yarisi onlarada gösterilmeli mac sayisi olarak. Ondan sonra bakilir, ise yariyorlarmi, yaramiyorlarmi?

Eneramo dönemi bitmeli artik. Yok öyle sezon basinda naz yapip sonradan kendini sezona hazir bir sekile getirmeden ben Sivasspora geri dönüyorum demek. Ayakta duracak hali yok. Sakatlik hikayesinede inanmiyorum. Riza hoca Eneramoya gelen elestirilerin siklastigini gördü simdi olasi bir kötü performans durumuna mazeret hazirliyor. Riza hocanin yaptigi en iyi islerden birisi bu (mazeret).

Not: Beni böyle kivirmadan yaziyorum diye beni sevmeyenler var sagolsunlar, bunu biliyorum (canlari sagolsun)... Ama ben dogru bildiklerimi yazmaya devam edecegim.

üsüyorum042 14.11.2012 23:53

Hayatim boyunca bu sekilde oyuncularini alenen moral bozan saga sola satan,yahidilerin aglama duvarinda agliyan gibi bir kimseye rastlamadim, ,, ya elestirdigin insanlari kendi pozisyonunda kac defa oynattin ki,, haksizlik yapmaya devam et hoca,, asla yaninda kalmaz,,,her sey para makam pul degil. biraz varsa bile problemin takimin icinde hallet meseleni, oyuncularin bir kiismini saga sola yem atarak degil...

poolat58 15.11.2012 01:53

strateji bu. o maçta eneramo ilk 11 de göreceksiniz.

Salim58 15.11.2012 14:23

[QUOTE=Salim58;815704]Benim bildiğim Eneramo maç saatine kadar düzelir ve maça çıkar..[/QUOTE]

[B]Maç saatini beklemeye gerek kalmadı Eneramo kadroda.[/B]

FirtinaK 15.11.2012 15:00

Bu adam sakat falan degil. Sadece Riza hoca´nin hazirlamis oldugu mazeret bu sakatlik konusu. Cünkü anladi Eneramo dokunulmaz degil.

Ricardo Pedriel 15.11.2012 18:14

geçmiş olsun eneramo

B.DUMANLI 15.11.2012 19:14

Gercegi yansitmayan bir haber,ayrica 10 metreden topu kaleye gönderemeyen bir santrafor´un her zaman yeri doldurulabilir.

savaş2 15.11.2012 20:14

***inşlh kamil olmaz macta rahat bir mac izlerim

kamışlı58 16.11.2012 18:36

inşallah maça yetişir sivassporumuzun ihtiyacı var

keko 58 16.11.2012 18:53

[QUOTE=savaş2;815985]***inşlh kamil olmaz macta rahat bir mac izlerim[/QUOTE]

[B]Kamil mi :confused:

Kadir ve Ugur olmaza ozaman rahat bir mac izleriz!!!![/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:12.