![]() |
Cevap: Başkandan sitem!
[QUOTE=izmirliyigido;816925]Şu[B] 4 yılda[/B] menajerlerin kapımıza artık [B]gelmemesi[/B], futbolcuların Sivas'ı tercih etmemesinin sebebi nedir, belli. 4 yılda Sivas değişmediğine göre sebep, [B]vizyon ve misyon[/B]. Bunu her zaman söylüyorum. Bunu yapacak olanda [B]hocadır[/B].
[B]Vizyonumuz[/B] var mı? Yani bir Avrupa'da boy gösterebiliyor muyuz? [B]HAYIR[/B] !... [B]Misyonumuz[/B] var mı? Yani hedefimiz Avrupa, hedefimiz şampiyonluk, hedefimiz kupa diyebiliyor muyuz? [B]HAYIR[/B] !... [B]Bu hedefi koyacak[/B], bu vizyonu oluşturacak, basını, medyayı Sivasspor'un üstüne çekecek hep, [B]hocadır[/B]. O yıllarda ki [B]beğenmediğiniz hoca[/B] bunları ziyadesiyle yapıyordu. Adam [B]çatıya[/B] çıkıyor ona gidiyordu, askeri [B]dikimevi[/B] kapatılıyordu ona karşı çıkıyordu, okullarda toplantılar seminerler yapıyor [B]küçüklerin ilgisini[/B] Sivasspor'a çekiyordu. [B]Futbolculara[/B] tatlı-sert davranıyor onların moral motivasyonunu arttırıyordu. Haa, bunları yaparken takımı [B]ihmal mı[/B] ediyordu? [B]ASLAA[/B], aksine takım [B]zirveyi 9 şiddetinde sallıyor[/B], ligi alt üst ediyor adı sanı duyulmamış [B]futbolcularımız[/B] birer [B]yıldız olup[/B] parlıyorlardı. Fazla uzatmayayım, [B]yaram[/B] derin. Ondan sonra gelen hocalar bunu yapamadıkları için sürekli [B]kan kaybediyoruz[/B]. Şehir zaten mütevazi, futbolcu ne için gelsin. Hiç olmazsa [B]hedefi olan bir takım[/B] olsak şehire futbol oynamaya gelecekler. O da olmayınca futbolcu getiremiyorsunuz. Allah şu anda ki [B]futbolcularımızdan razı olsun[/B], Allah güç kuvvet versin. [B]Becerilerini[/B] gösterme imkanı versin, [B]hocamıza[/B] da bu yolda başarılar diliyoruz, hedef koymasını diliyoruz. Hedef [B]Beşiktaş[/B]'a gitmek değil, [B]Sivasspor[/B]'u başarılı yapmak olmalı !... .[/QUOTE] Bu yazı alkışlanır, başka ne dene bilir ki. |
Herşeyi anlarımda Başkan şu kayıp 1 milyomu anlayamadım,kendi gitmek isteyen birine parasının tamamını mı verdin yoksa şimdiye kadarmı 1 milyon verdin orayı anlayamadım.Her ikiside facia.adam kendi gidiyor ne zararı,Birde ricam olacak taraftarı çoğaltmak için hangi çalışmalar yapılıyor hiç.Hala 30 sene önceki taraftar gurubu olmasa stad tamamen boş olacak onlarıda zaten çekirdekçi,bağırmayan,sabun vs itamlarla zaten yakında daha konbine almayıp gelmezlerse onada şaşırmayın.Bakın her geçen sene taraftar çoğalacağına azalıyor bunun araştırmasını yapan yönetici varmı.Toplamda 300 tane genç taraftar zor geliyor bu sayıyı çoğaltmak için birşeyler yapın yoksa yakında 1000 tane seyircide olmayacak sanırım.3-5 taraftar doğaya laf saydı diyede 3 haftadır bu kadar seyircide yok sayılıp itham edilmez sanırım.
|
[QUOTE=Rallim58;816952][B]Kendi futbolcusuna küfürü kabullenmiyoruz, kabul de etmiyoruz. Ancak, profesyonel futbolcunun da "ben daha oynamam" diyerek ayrılmamalı, daha profesyonel davranış sergileyip, kendini taraftara affettirmek adına daha çok çalışmalı idi.
Başkanın birçok söylemi yerindedir ve katılıyorum, ancak taraftarın yaşadıkları da görmezden gelinmemelidir. Giriş çıkışlarda yaşanılan işkenceler, özel güvenlik ve Emniyet personelinin "İl Güvenlik Kurulu kararıdır" diyerek, bayrakların plastik sopalarının, gazetelerin, vs. vs. alınmasına, "İl Güvenlik Kurulunda" gerekli tepkiler verilmelidir. Kulübü temsilen toplantıya iştirak eden Yöneticimizin, en azından "Arkadaşlar, bizler bu kararları alıyor ve uyguluyoruz ama, taraftar haklı olarak -bize yasak olan bayrak sopaları, pet bardak sular, gazeteler vs. vs. diğer malzemeler başka stadyumlarda serbest mi?, diye isyan ediyorlar" demekten de aciz olunmamalıdır. Hafta sonu stadyumu dolduracak yiğidolarımızın bayraklarının içeri alınarak dalga dalga sallanılmasına izin verileceğini ümitle, değil kendi futbolcusuna "Stadyumlarda küfüre hayır" sloganımı yineliyor, Kayserispor karşısında Sivassporumuza başarılar diliyorum. N O T : Daha öncede yazmıştım. Ne kadar çok üyemiz varmış, ya skora göre ya da habere göre piyasaya çıkıyorlar.[/B][/QUOTE] İl Güvenlik Kurulu toplantısına katılan yöneticimiz "dut yemiş bülbül'e dönüyor o zaman" hakkımızı arayamadığına göre talebimizi iletip de sorunu çözemediğine göre. Hiç kimse unutmasın 8 sezondur Süper Lig'de oynayan SİVASSPOR'um için hiç bir yere hiç bir şeye harcamadığım parayı, içerideki 17 maça gelen diğer seyirci (taraftar değil) kardeşimden daha fazlasını verip de KOMBİNE alıyorsam o zaman insan gibi içeri girip insan gibi çıkış yapmak, elim de anlı şanlı bayrağımı sopasıyla rahatça sallamak toz pis oturaklara oturmamamk için altıma serebileceğim gazetemi götürebilmek, yanımda pet şişe ile su ayran götürebilmek insanlık adına en doğal hakkım. "Yanlış mıyım" Yöneticilerimiz bu sesimizi neden duymuyorlar, derdimize neden çözüm bulmuyorlar. Türkiye'nin hangi stadında böyle bir uygulama var? |
bizde sana sitem ediyoruz neden doğa,uğur,atilla gibi adamlar hala bu kadroda neden ii oyuncu transfer edilmiyor taraftar bunlarımı izlemeye gelecek birazda suçu kendinizde arayın başkan
|
herkes kendi üzerine düşeni yapacak önce
[B]biz taraftar olarak maçları kaçırmayacağız ve gereken desteği tezahuratı yapacağız takıma itici bir güç olacağız [/B] takımdaki oyuncular da kendine çeki düzen verecek veremiyorsa doğanın yaptığı gibi şapkayı önüne alacak ya da mehmet nas gibi çalışacak sorumluluk alacak oyuna pozitif etki edecek takımı ateşleyecek teknik heyet de çalışmayan maçlarda istenen performansı ortaya koyamayan oyuncuları 11e hatta 18e almayacak ve yerine hırslı genç yedek oyuncuyu kazanarak kadro derinliği oluşturacak kuru kuruya transfer yaparak kadro derinliği olmaz alıyorsan oynatacaksın [B]ve son olarak güzide başkanımız ve yönetimimiz de takımı maddi olarak destekleyecek, pintilik yapmayacak, taraftarı heyecana getirecek skora etki edecek kaliteli oyuncuları getirip takıma daha iyi bir hedef belirleyecek, taraftar gruplarına destek, olacak onların deplasman masrafları stadyumdaki koşulları daha yaşanabilir hale getirecek ,giriş çıkışlarda kimseye eziyet çektirmeyecek ve de en önemlisi de stada alınması yasak olan bazı güzenli argünamların(bayrak ve SAPI,pankart,koreografi vs.) sokulmasına izin verecek ve stadımızın gelin gibi süslenmesinde yardımcı olacak [/B] bilmem anlatabildim mi? |
Başkanım iyi has diyorsunuzda siz de nerde elek altı futbolcu var takıma doldurdunuz. keşke adam akıllı transferler yapsaydınız da taraftar da bunları yapmak zorunda kalmasaydı. biraz paraya kıyında taraftarı kandırmak için yapılan boş transferlerden vazgeçin. o doğa dediniz adam az daha takımda kalsaydı takım küme düşme piskolojisine hazırlanıyordu. adam takımın kimyasını bozdu. şimdi yeni yeni toparlanmaya başladı takım.ama taraftar konusunda haklısınız. gerçekten taraftar olarak süper ligi haketmiyoruz bu bir gerçek.
|
***bence taraftar haklı ,bu teknik kadro sivassporumuza oynattığı oyunla pek yararlı bir ekip olduğunu zannetmiyorum. aynı zaman takıma aldırdığı oyuncularda ortada, coğuda rakiplerimizin yedek oyuncularıdır.
***takım futbol oynamıyor,takımda yardımlaşma yok,maçlarda dokuz kişiyle defans yaparak ve oyunu çirkinleştirerek zar zor puanlar alıyoruz.halbuki biz taraflarların isteği karabük örneği verebiliriz .adamlar GS ye karşı şiir gibi oyun oynadılar,biz yiğido olarak bu örnek oyunu istiyoruz yani ezilmeden futbol oynayalım bize bu yakıişır yani 9 kişiyle defans yapmayalım devamlı sadece 13 lik kadruyu her macta denemeyelim cesur olup genç oyuncularada şans verelim . sahada yürüyen uyuncuya artık takımda görmek istemiyoruz her kez,ziya,navratil borjan,petriel rajnoh ve kadir gibi formalarını terletmeleri gerekir derim. |
40 yıldır maçlara giderim.İlk çıktığı zamandan itibaren kombine biletin fişlisi,işaretlisi her türlüsünü bu yıla kadar aldım.Ama artık bunca yıldır gördüklerim yapılanlar ve yapılmayanlar karşısında artık yeter dedim.Hatta epeydir de sitede sadece okuyucu olarak kalıyordum.
Sitem eden başkana sesleniyorum:1)siz alışkanlık haline getirdiniz transferleri sezon başladıktan sonra yapmaya. 2)Bülent hoca zamanında kulübün internet sitesinde yazdığım taraftarların maça giriş ve çıkışlarında yaşadığı sorunlar hakkında şimdiye kadar hangi adımları attınız? 3)PAF takımlarının varlığı A takımlarının oyuncu ihtiyacını gidermektir.9-10 yıldır yönetimdesiniz şu anda alttan gelen kaç oyuncu var?PAF'ların şampiyon olduğu sene burada berabere kalıdığımız GS'dan semih ve emre şampiyonlar liginde oynuyor.Bizim gibi kısıtlı imkanları olan takımlar için ilaç olabilecek bu oyuncular neredeler? Ayrıca kendilerini gruplara ayırıp taraftarız diyenlere sesleniyorum: 1)Hiç bir zaman birlikte tezahurat yapamıyorsunuz.Hepiniz ayrı tellerden çalıyorsunuz.Aranızda bir husumet mi var? 2)Bir avuç rakip takım taraftarı ne zaman tezahurat yapsa onun susturmak için bağırıyorsunuz.Göreviniz bu mu? 3)Takımınızın sahadaki durumuna göre değil,rakip takıma nasıl küfür ederiz diye mi varsınız? 4)Sezon başında toplanıp diğer taraftarları nasıl kendimizden daha çok uzaklaştıırız diye toplantımı yapıyorsunuz?60-70 yaşındaki adamların sizinle beraber zıplamasını mı bekliyorsunuz?Oturarak tezahurat sayılmıyor mu? Yazacak daha çok şey var hem yönetime hem taraftara hem de basına lakin kulakların birinden giriyor diğerinden çıkıyor.Belki çok kızacaksınız,maçlardaki gibi küfür de edeceksiniz ama bu gerçekleri değiştirmeyecek. Şapkamızı önümüze koyup bir düşünelim,bir empati kuralım. |
baskan sitemde haklı küfürden başka ne var kı turubunde tek destek yiğido genclık gurubundan onlardada kişi sayısı az
|
Hangi dagda kurt öldüde baskan aciklama yapma ihtiyaci hissetti pes dogrusu.Riza hoca transfer döneminde sana bir yalvarmadigi kaldi transfer icin orali bile olmadin.Simdi seyircinin stadyuma gelmediginden sikayet ediyorsun,orada bir dur ve düsün.Olay 5 TL olayi degil bir defa ,giris 1 TL´de olsa stadyum dolmaz.Cünki seyirci gol seyretmek ister bizde gol ortalamasida cok düsük.Gol atamayan bir takima sahibiz.Transfer dönemi geldiginde bir yetkili cikipta taraftari transferler hakkinda aydinlatmayacak,sonrada cikacaksin seyirci niye gelmiyor diyeceksin.Stadyumumun 25000 kisilik olmasi yeterli diyeceksin,sonrada seyirci neden gelmiyor maclara diyeceksin.....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:14. |