![]() |
Cevap: Sivasspor 4-1 Kayserispor (İkinci devre oyn
[B]Takım çok yoruldu ve oyun disiplininden kopmaya başladı Rıza Hoca tiyatro seyreder gibi maç izlip oyuncu değişikliği yapmıyor [/B]
|
[QUOTE=Besyo_cu;817419][B]Takım çok yoruldu ve oyun disiplininden kopmaya başladı Rıza Hoca tiyatro seyreder gibi maç izlip oyuncu değişikliği yapmıyor [/B][/QUOTE]
Takimi 4-1 onde hala bir Riza hocaya sallama sevdasi.. ayiptir. |
yav allah aşkına geri yaslanmayalım
Hemen gol yiyoruz sonra Farklı skor olmasaydı yine aynı stresi yaşayacaktık |
Cevap: Sivasspor 4-2 Kayserispor (İkinci devre oyn
Her zaman ki gibi skor beni §aşırttigi gibi cok mutlu etti de
|
ulan biz ne zaman soyle bir 5-0 kazanicaz bize hayal oldu vallaha ustelik ilk basta ne guzel gitmistik averajimizi duzeltmek için ama yine 0'a indik
|
artik maç bitsin yeter surpriz olmaz insallah
|
bitane gerizekalı var macta surekli eeaaaaaaaa diye bagırıyor gıcık etti beni tv de
|
Cevap: Sivasspor 4-2 Kayserispor
Ne güzel averajı da +'ya çıkarmışken o gereksiz 2 golü yemeyecektik. bize geriye yaslanmak yaramıyor arkadaş oyunun kontrolünü sağlayamıyoruz
|
Bizim bir forvet oyuncumuz vardı, adı Abdülkadir idi ne oldu ona Rıza Hoca ? Yaşamıyor mu ? 4-0 önde olduğumuz maçta bile oyuna almayacaksan neden aldırdın ? Oynatman için Eneramonun ölmesini falan mı bekliyorsun anlamıyorum ki
|
şu maçı gol yemeden bitirmiş olsaydık gs ve fbden daha çok konuşulacaktık muhtemelen
Yaşlanmamız yüzünden yine 2 gol yedik En çok 1 farklı galibiyet alışkanlığımızı kırdık ona seviniyoruz Geçen yılki karakterimize büründük bu maçta çok gol yiyen ama daha fazlasını atan bir takım olduk Ama kayseriye karşı böyle bir fırsat teptik bu yüzden üzgünüz |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:28. |