SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   K.Karabükspor 1-0 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35268)

aRDaa 16.12.2012 14:30

Cevap: K.Karabükspor 1-0 Sivasspor

sivassporlu futbolcuların biraz gururu varsa bugünki oynadıkları macı seyretsinler..
karabüksporun karşısında bayan futbol takımı olsa bunlardan iyi mücadele eder forvetin bek-lere bu kadar bastıgı hiçbir maçda görülmemiştir utansınlar resmen ezildiler:mad:

kkemal58 16.12.2012 14:33

Cevap: K.Karabükspor 1-0 Sivasspor (ilk yarı sonuc

[QUOTE=infial§;821390]Karabük takımında eksikler var ona rağmen lua lua ve shelton iki adamla oyunu sürüklüyorlar[/QUOTE]

eneramoya kuvvetli felan diyenler var ya lua lua yı izlediler mi acaba. beş para etmez bu eneramo devre arasında ilk gönderecekleri adam bence eneramo.

mishka 16.12.2012 14:34

İşin özü şu ne kadar kızsam da hoca sabote ediliyor. Başkanın toplantı yapıp herkesi hizaya sokması lazım.

DoomsDay58 16.12.2012 14:38

Ben Rıza Hocanın gitmesinden yada gönderilmesinden yana değilim şuan için ondan daha iyisini bulabileceğimizi düşünmüyorum. Tek yapılacak şey devre arasını beklemek artık o zaman bu işe bi el atması lazım

kkemal58 16.12.2012 14:38

Ya bu adamlar çalışmıyor mu arkadaş. Bir tane ara pası atamıyorlar, üç tane üst üste pas yapamıyorlar. Kaleye şut yok, vuran da dağlara taşlara vuruyor. Bu adamlar hafta arası ne yapıyorlar arkadaşlar ya. Takip edeniniz var mı? Bunlar antreman yapıyorlar mı? Yapıyorlarsa antremanda ne yapıyorlar?

OzkanBaskan 16.12.2012 14:41

[B]Bu hoca olduğu sürece böyle olur adamın maç içinde 2.planı yok maça müdahale oyuncu değişikliğiyle olmuyor bazen taktiksel değişiklik yapacaksın ey hoca artık yeter git ya Allah aşkına bırak yalvarıyorum yeter.[/B]

shang 16.12.2012 16:22

karabük darmaduman etti her yerde bastılar göz açtırmadılar bizimde zaten takatimiz falanda yoktu sonuna kadar hakettiler

bulutbey27 16.12.2012 17:39

Bazı futbolcular hocayı sabote ediyorlar

Kokomo 16.12.2012 19:29

Bu takım 4.sıraya geldiğinde de diyordum, yine söylüyorum ;

"Takımımız küme düşebilir, hç ama hiç iyi değiliz arkadaşlar ! "

Karabük 10-2 kazanacağı maçı, tekrar yazıyorum yanlış değildir 10-2 , zorla 1-0 almış yatıp kalkıp Allaha, direklere ve Karabük forvetlerine teşekkür edelim !

Takımın inanılmaz takviyeye ihtiyacı var ...

Küme düşme hattı ile aramızdaki puan farkı 3 'tür !!!

B.DUMANLI 16.12.2012 20:28

[QUOTE=bulutbey27;821544]Bazı futbolcular hocayı sabote ediyorlar[/QUOTE]

Bu olasi ihtimallerden biri,cünki biliyoruzki Riza hocanin antremanlari genelde agir geciyormus.Bu yüzden kaleciler sakat.Belkide oyuncular Riza hocanin ayagini kaydirmaya calisiyorlar.Antremanlarin dozaji belki bir hoca degisikliginde
düsebilir diye düsünüyorlar.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:02.