SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hakan Arslan Sivasspor'da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35361)

58YIGIDO58 04.01.2013 20:08

Cevap: Hakan Arslan Sivasspor'da

[QUOTE=aydınn;825278]Ben bu oyuncuyu en az 10 defa izledim , bence çok iyi bir orta saha elemanı . 90 dk oyunu iki yönlü oynaya bilen bir oyuncu . Hava topunun da iyi olması büyük özellik . Çok yerin de bir transfer hakan genç ve ileride yapabileceğimiz bir oyuncu Zaten bu tip adam istemiyormuyduk . Abdullakadir e 1. 3 milyon tl bonservis verilmişti ona yazık oldu .[/QUOTE]

hayir kardes bu tip adamlar istemiyorduk kusura bakma dandik dündük transferlere karnimiz tok bizim yillardir dandik oyuncular aliniyor hic yabanci alinmiyor sivasdan bu sene hic ümidim yok dogru küme

Murad_Kelleci58 04.01.2013 20:08

Şu ana kadar yapilan yada adi gecen isimler taraftarın HEYECANlandırmıyor, belki sahadaki performansları ile ÜMİTlendirir, nihayetinde takıma katkı ve başarılarıyla bizleri GURURlandırır.. ;)

58YIGIDO58 04.01.2013 20:11

Cok reziller ya ve cimri bir Yönetim herkes gidiyor kaliteli adamlar aliyor bizde gidiyoruz ikinci ligin 3 ligin eniklerini getiriyoruz varmi böyle bir zihniyet ya ayip ya bi kerede adam gibi transfer yapin su takima taraftar heyecanlansin futbol zevki gelsin stada akin etsinler :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

58 SiVaSıM 58 04.01.2013 20:48

5-6 transfer dedikler bunlardı demekki :D ümit,hakan ve diğer saçma adamlar rıza efendi eğer azcık onurun varsa istifa edip gider besiktasına antrenör olursun sen kim oluyorsunda ziyayı bjkye öneriyosun biz bank asya takımımmıyız ulan baskanım gönder şu adamı en geç sezon sonu gercekten dayanamıyorum artık adam resmen besiktas asığı nerdeyse bütün adamlarımızı satıcak bjkye allah bilir ümit ve hakanıda yakında bjkye önerir bu

MaXiMuM 04.01.2013 20:51

[I][B]Hakan Arslana karşılık, A.Kadir ve Şaban takası.
A.kadir ve Şabanın bize geliş maliyetlerini düşünürsek epey pahalı bir transfer oldu.

İşin ilginç tarafı Sivassporumuzla ilgili bu gelişmeyi, Samsunspor başkanından öğreniyoruz :mad: Bu konuyla ilgili Kulübümüzden bir açıklama yapan oldu mu acaba ? [/B][/I]

58MUAMMER58 04.01.2013 21:03

[b]hayırlı olsun demekten başka elimden birşey gelmiyor hakanın transferi sivasspora abdulkadir ve şabana ödediğimiz 1500 trilyona maloldu sanırım bu kadar boş yere verilen paralarla avrupadan 500 bin €verip çok kaliteli endiaye holmen ernest gibi sağlam bir adam alınırdı hakan kardeşimize başarılar dilerim umarım doğa gibi hayal kırıklığı yaşatmaz[/b]

üsüyorum042 04.01.2013 21:08

Dogru yaziyorsun kardesim.ins,kendini daha iyi gelstirp sivasi miza cok daha faydali dönecektir, hadi hayirlisi,[QUOTE=akkuzu;825308]Sivasspor Abdulkadirin bonservisini tamamen vermediki 6 aylık kiralık kalacak.Hem Abdulkadir sakatlıktan sonra oynayıp kendini geliştirme şansı bulacak.Alınan Hakan Arslan ı 3-4 maç seyretim,verdiğimiz şabanla kıyaslarsak 3 tane şaban eder.Süper liğ idmanları ile kendini biraz daha güçlendiri
rse orta sahaya mükemmel bir adam aldığımızı söyleyebilirim.Sivasspor karlı bir transfer yapmış.Ama seyircilerin beklentileri tabi biraz farklı o beklentilerede cevap verilmeli[/QUOTE]

üsüyorum042 04.01.2013 21:10

hakikaten sivas dan hic bir yetkili yokmu ki ne güncel haber nede dogru dürüst bir sitesi var, kesinlikle sivasa yakisir bir web sitesi gerekli,heb baska yerlerden ögrenmek zorundamiyiz gelismeleri[QUOTE=MaXiMuM;825319][I][B]Hakan Arslana karşılık, A.Kadir ve Şaban takası.
A.kadir ve Şabanın bize geliş maliyetlerini düşünürsek epey pahalı bir transfer oldu.

İşin ilginç tarafı Sivassporumuzla ilgili bu gelişmeyi, Samsunspor başkanından öğreniyoruz :mad: Bu konuyla ilgili Kulübümüzden bir açıklama yapan oldu mu acaba ?acaba [/B][/I][/QUOTE]

etlidöktürek 04.01.2013 21:50

transfer var dediler geldik :D:
adam akıllı bir futbolcu alın sadece 1 tane yavvv uşağın içi ısınsın,,,

rapge 04.01.2013 22:21

Bence bu takımdan Sivaslı olan ve eskişehirspordanda tanıdığımız bir golcü olan adem sarı'da alınmalıdır.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:52.