![]() |
Cevap: Geç olsun da,iyisi olsun!
bizde rusyadan getirelim en iyisi bu başka yabancı almam rus ukrayna norveç gibi yerlerden alırım
|
gardas bizim kocundugumuz mesele su transfer baslamadan dedi kodusu basliyor su siteye akli basinda yönetici biri cikipda güzel bir aciklama yapmiyor bakiyorsun hoca ayri telden konusuyor yöneticiler ayri beyanat veriyor Allah askina diyer takimlari söyle bir göz önüne alin futbolcu alinincaya veya söz verilininceye kadar hic kimse bu konu hakkinda birsey konusmuyor ama bizde daha ortada folyok yumurta yok gidaklamalar her yerde bu nasil bir futbol külübüki bu islerin sukunetini saglayamiyor .
|
[QUOTE=silverli;826753]elazığ karabük orduda mı bizden cok iyi şehirler..ordada tüm sosyal donatılar var dmi? ama oranın ne teknik direktörü ne yöneticisi buraya gelmiyorlar demiyor.
adam basıyor parayı alıyor.[/QUOTE] ordaki iş adamları destek veriyor burdakiler anca kendi reklamlarını yapyor |
[QUOTE=kaptann58;826819]bizde rusyadan getirelim en iyisi bu başka yabancı almam rus ukrayna norveç gibi yerlerden alırım[/QUOTE]
evet haklısın yoksa sivasa kimse gelmıyor. |
[QUOTE=PETKOVİC;826862]ordaki iş adamları destek veriyor burdakiler anca kendi reklamlarını yapyor[/QUOTE]
Haklisin gardas, karun gibi zengin cok sivasli var ama fazla yardım etmiyorlar galiba. İstanbulda 2.5 milyon, bence bi o kadarda yurtdışında sivasli var. Türkiye nin her yerinde aslında bi şekil bizim bu potansiyeli harekete geçirmek lazım |
Arkadaşlar size bir müjde vereyim. Ben kulaklarımla şahit oldum, sivasspora yaklaşık 2 milyon euroya mal olan FASlı Abdulrezzak (adı yanlışta olabilir) kesin alındı.bu futbolcunun bienveni ve kuyovuçten daha iyi olduğu 21 yaşında olduğu söylendi.
|
[QUOTE=favori58;826869]Arkadaşlar size bir müjde vereyim. Ben kulaklarımla şahit oldum, sivasspora yaklaşık 2 milyon euroya mal olan FASlı Abdulrezzak (adı yanlışta olabilir) kesin alındı.bu futbolcunun bienveni ve kuyovuçten daha iyi olduğu 21 yaşında olduğu söylendi.[/QUOTE]
kaynak nedir. kimden duydun |
[QUOTE=favori58;826869]Arkadaşlar size bir müjde vereyim. Ben kulaklarımla şahit oldum, sivasspora yaklaşık 2 milyon euroya mal olan FASlı Abdulrezzak (adı yanlışta olabilir) kesin alındı.bu futbolcunun bienveni ve kuyovuçten daha iyi olduğu 21 yaşında olduğu söylendi.[/QUOTE]
Gercekse hayirli ugurlu olsun. |
Daha önce birçok arkadaş bu tarz yorumlar yazdı ve transferlerin gerçekleştiğini söyledi bu sefer inanmak istiyorum inş. doğrudur. |
[QUOTE=şamatacılar;826870]kaynak nedir. kimden duydun[/QUOTE]
Kaynak bizzat sivasspor yöneticisi, bu kesin arkadaşlar biliyorsunuz ben kolay kolay yorum yazmam |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:01. |