![]() |
Cevap: Ümit KURT
adamın kıralı harbi yigido derim gardaş adam savaşı yor sakatlı işallah cidi degildir ilerde alırlarsa ama alırlarsa milli takım derim ama almazlar 0ndan dolayı ben tutmuyorum milli takımmış
|
İlk alındığında,ikinci yarı boyu kulübede oturup sezon sonu tekrar göderileceğini düşünmüştüm.Ama beni çok şükür yanılttı.Gerçekten çok akıllı oynuyor.tebrikler!
|
[QUOTE=33sivasli58;835569]Ümit Kurt son oynadığımız Trabzonspor maçında sakatlanarak oyundan çıktı. Sakatlığı ne derece ciddi bilenler biz bilmeyenleri bilgilendirirse seviniriz[/QUOTE]
[B]Aldığım bilgiye göre, 2. derecede bir yırtık tesbiti olduğu yönde olup, en az 2 hafta sahalardan uzak kalma ihtimali olduğu yönündedir. [/B] |
2 hafta onu çok aramayız inşallah, performansıyla adamlığıyla o artık bir yiğido onu seviyor ve kalbimize basıyoruz :D
|
Sivasspor Trabzonspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Ümit Kurt 'un çekilen Emarı sonucunda, sakatlığının ciddi olmadığı öğrenildi.
|
[QUOTE=cengizzzhan58;835788]Sivasspor Trabzonspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Ümit Kurt 'un çekilen Emarı sonucunda, sakatlığının ciddi olmadığı öğrenildi.[/QUOTE]
bu güzel haber.sen bunu sivasspor face sayfasindanmi okudun ? |
Ümit'in sakatlığı ciddi değilmiş
|
Sivaslı cük diye oturdu bu transfer.daha iyi olacak inşallah.
|
[QUOTE=akifesk;835791]Ümit'in sakatlığı ciddi değilmiş[/QUOTE]
İnşallah bu maçta oynar akifesk... Bu transfer en olumlu transferimiz... Ara transferde iki yabancı alınacağına bu tarz oyuncuları bulup oynatmak en mantıklısı. Allah kaza bela vermesin. Bu son olur inşallah... |
[B]Bugün ki Ordu maçında bence hayrettinden daha rezil bir oyun oynadın, 2 kere atılacakken Cüneyt Çakır sayesinde atılmadın. Ordunun kullandığı duran topta rakibin ayağına bilerek bastın, Orta alanda Ordulu oyuncuya öyle bir müdahale yaptın ki sarı kartla kurtuldun, Ekmek parası için oynayan bir oyuncuya böyle müdahale edilmez. Ankaragücünden belkide silinip gidecekken Sivasspor sana büyük bir şans verdi aklını başına al dengesiz hareketleri bırakıp sadece bizim seni sevdiğimiz bildiğimiz Ümit gibi oyna.[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:45. |