![]() |
Cevap: ZTK Sivasspor-1461 trabzon maçı tahmin ve y
[B]Trabzonda 5 Evde 15 !!
6Puan olmali, yoksa 3. oluruz...[/B] |
en zor maçalrdan birisi.trabzon deplasmanları takımımızı hep zorluyo.ama yinede onlardan belli bölgelerde daha iyiyiz.berabere kalırsak üzülmem,kazanırsak süper olur.
|
1461 TB Fenerbahce´yi yenmek icin bütün güclerini ortaya koydular.Hatta öyle oynadilarki bize karsi ayni gücü bulamiyacaklar.Sivasspor ilk yariyi berabere bitirirse, ikinci yari 1461 Trabzon´u yenmek kolay olacaktir.Yeterki ilk yariyi berabere bitirelim.
Cünki önümüzde bir G,Antep maci var ,o macda kupa maci kadar önemli.Bu yüzden futbolu santranc gibi oynayip rakiplerimizi mat etmek zorundayiz.Her iki macdanda puanla cikacagimizi umuyorum. |
hamsi koydum tavayada basladi oynamaya hamsinin tavasini kafaya vurma zamani geldi saldir yigido.
|
trabzonun kopyası gibiler dikkat etmeliyik ciddiye almazsak allah korusun yeniliriz
|
[QUOTE=Respect58;827868][B]Ben zor bir maç olacağını sanmıyorum.Bu yavru hamsiler fener maçında tüm gazlarını harcadılar.Bursaspor maçının ilk yarısındaki oyunu oynarsa ilk yarı maçı bitiririz.
Ben şu 11 ile maça çıkmamızın daha iyi olacağı kanısındayım; --------------------Borjan---------------- Uğur------Murat------------Ümit------Ziya Aatıf------Hakan--------Adem------Grosicki ------------------Erman------------------- -----------------Eneramo------------------[/B][/QUOTE] eneramo sakat dururmu kritik büyük hitmal oynamycak..grosciki hasta oynayamıycak..bence şu kadroyla çıkalım.... .....................................BORJAN............................................. ERHAN............ÜMİT..............NAVRATİL.............................ZİYA.... ............................ADEM..............HAKAN.................................... .MEHMET NAS........................ERMAN.........................AATIF.......... ...............................PEDRİEL SUAREZ............................................. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:00. |