SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35466)

erhan 10 19.01.2013 17:44

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçta göze çarpanlar :Ümit Kurt'un neredeyse hatasız oyunu.Grosicki'nin isteği

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :Bol pozisyon bulduğumuz içeriye yapılan ortalarda çoğalamadığımız için puan kaybı yaşadığımız bir maç oldu.

Maçın en iyisi kimdi :ADEM,Grosicki,Ziya,Erman,Ümit

Maçın en kötüsü kimdi :UĞUR & KADİR

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :Beklediğimden daha iyiydi.Ama maçın ilk yarısında Bekir Ozan Hassss'ın Erman'la girdiği mücadeleden sonra topa koşmaya çalışıp,Grosicki'nin içeri kat ettiğini görünce kendini hunharca yere atmasına göz yumması büyük ahmaklık!

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Sercan hamlesine lafım yok.Ama Mehmet Nas'ın maç kurtarıcı diye oyuna alınması ve daha komiği Rajnoch'un bizim zamana ve gole ihtiyacımız varken adeta zamanı harcamak için alınması.Nasıl bir açıklama yapacak acaba ?

Morten58 19.01.2013 17:50

[QUOTE=erhan 10;829355]Maçta göze çarpanlar :Ümit Kurt'un neredeyse hatasız oyunu.Grosicki'nin isteği

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :Bol pozisyon bulduğumuz içeriye yapılan ortalarda çoğalamadığımız için puan kaybı yaşadığımız bir maç oldu.

Maçın en iyisi kimdi :ADEM,Grosicki,Ziya,Erman,Ümit

Maçın en kötüsü kimdi :UĞUR & KADİR

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :Beklediğimden daha iyiydi.Ama maçın ilk yarısında Bekir Ozan Hassss'ın Erman'la girdiği mücadeleden sonra topa koşmaya çalışıp,Grosicki'nin içeri kat ettiğini görünce kendini hunharca yere atmasına göz yumması büyük ahmaklık!

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Sercan hamlesine lafım yok.Ama Mehmet Nas'ın maç kurtarıcı diye oyuna alınması ve daha komiği Rajnoch'un bizim zamana ve gole ihtiyacımız varken adeta zamanı harcamak için alınması.Nasıl bir açıklama yapacak acaba ?[/QUOTE]

Yüzde 99 katiliyorum , sadece Grosicki macin yildizi olmasi icin biraz daha etkili olabilirdi yüzde 100'le oynamadi , Adem ise 60 dakiak süper oyun cikardi ama 61 dakidan sonra oyundan düstü. Erman ve Ziya Erdal ise harikalardi , en caliskan oyunculardi, Erman uzun aradan sonra 90 dakika mücadele etti , sutlar atti , Eneramo ya bomba üstüne bomba paslar gönderdi , süper oynadi sadece gol eksikdi , Ziya Erdal ise Mükemmel idi , insallah artik Milli Takimda görmek istiyoruz.

holigan 19.01.2013 17:55

MACI DEGIL DURUMU DEGERLENDIRELIM: altimizda bulunan 8 takimdan sadece 2 tanesini yenebildik elazig ve kayseri bu ligden kyserinin düsecegini hic kimse düsünmüyor onlar artik bu ligin kemik takimi hangi durumda olursa olsun ligde kalmayi becerebilecek potansiyelleri var. ya sivas öylemi kim diyebiliyor biz bu ligin kemik takimiyiz diye biz 4-0 öne gectigimiz maci bile oh be diye izliyemiyoruz kayseri macinda gördük 10 dakika daha olsa yeneceklerdi bile adamlar bizi.onun icindirki bu takima sahip cikmak gerekir diyecektimki,bir baktim herkes mücadeleyi birakmis bile.stad bombostu .yukarda bir yorum gözüme carpti adam diyorki mactan geliyorum ah su girseydi diyecek bir pozisyon yok.ne diye gideyim bu sogukta mac izliyeyim diyor,gelde hak verme. o halde ne yapmali örgütlenmeli yönetimi takima sahip cikalari icin baski yapmak lazim,10 senedir bu takim para kazaniyor ama transfer yok,basari yok ligde kalmak coook büyük basari ama bir sonu var. kamuoyu sirt cevirdimi fedarasyon allem gallem eder bu takimi al asagi eder.ALLAH RIZASI ICIN BIRILERI BIR SEYLER YAPSIN.AMA NE?????

cenk5821 19.01.2013 18:03

Maçın en iyileri : Başta Ziya Erdan, Ümit Kurt , Erman Kılıç , Milan Borjan.

mühendisburak58 19.01.2013 18:07

Atalarımız ne güzel demiş "Ayağını sıcak tut, başını serin; gönlünü ferah tut, düşünme derin ..." bizde Sivasspor sevgisine maça gittik ayaklarım dondu karnım ağrıyor :(

mühendisburak58 19.01.2013 18:09

[QUOTE=holigan;829361]MACI DEGIL DURUMU DEGERLENDIRELIM: altimizda bulunan 8 takimdan sadece 2 tanesini yenebildik elazig ve kayseri bu ligden kyserinin düsecegini hic kimse düsünmüyor onlar artik bu ligin kemik takimi hangi durumda olursa olsun ligde kalmayi becerebilecek potansiyelleri var. ya sivas öylemi kim diyebiliyor biz bu ligin kemik takimiyiz diye biz 4-0 öne gectigimiz maci bile oh be diye izliyemiyoruz kayseri macinda gördük 10 dakika daha olsa yeneceklerdi bile adamlar bizi.onun icindirki bu takima sahip cikmak gerekir diyecektimki,bir baktim herkes mücadeleyi birakmis bile.stad bombostu .yukarda bir yorum gözüme carpti adam diyorki mactan geliyorum ah su girseydi diyecek bir pozisyon yok.ne diye gideyim bu sogukta mac izliyeyim diyor,gelde hak verme. o halde ne yapmali örgütlenmeli yönetimi takima sahip cikalari icin baski yapmak lazim,10 senedir bu takim para kazaniyor ama transfer yok,basari yok ligde kalmak coook büyük basari ama bir sonu var. kamuoyu sirt cevirdimi fedarasyon allem gallem eder bu takimi al asagi eder.ALLAH RIZASI ICIN BIRILERI BIR SEYLER YAPSIN.AMA NE?????[/QUOTE]
Kardeş onu ben dedim ama gerçekten öyle maçta bir tane pozisyon yok benim aklımda kalan keşke şu gol oslaydı diye. Yediğimiz soğukta yanımıza kar kaldı valla.

PoTt! 19.01.2013 18:16

[B]Maçta göze çarpanlar :Kamil'in isteği harikaydı Eneramo iyiydi

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :Boşuna kaydebilmiş 2 puan oldu galibiyet şarttı

Maçın en iyisi kimdi :Kamil - Ümit

Maçın en kötüsü kimdi :Rıza Çalımbay

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : 2 pozisyon vardı ne yaptıgı bilmedi önce oynattı sonra faul verdi 2side gollük pozisyonlardı

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Berbat 90 dakikada ne diye kamil'i oyundan çıkartın[/B]

corner58 19.01.2013 18:17

Macta kötü oynamadık. Sorun sadece ilerideki uyumsuzluktu. Pozisyona gırmede büyük sıkıntı var. Eneramo üstüne oynamak çözüm olmuyor. Sistem değişikliği şart díyecem ama buna uygun beyın ğörevï yapacak orta saha olmayınca sistemde değiştiremeyiz

Ferhat06 19.01.2013 18:21

Takımı beğendim çok iştahlı oynadılar.Kadir,Erman,Kamil,Ziya hepsi hepsi çok iyiydiler.İlk maçlar hep böyle olur.Keşke kazansaydık 6.sıraya çıkacakdık maç fazlasıyla.

karşıyakalı 19.01.2013 18:22

şaka gibi valla.takımda adam gibi oyun oynayan bi tane adam yok.buna ragmen yönetim hala adam almamakta ısrar ediyor, üç kuruşun hesabını yaparsanız çok sıkıntı mçekeriz kazansaydık almıştıkkk parayı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:21.