![]() |
Cevap: Toparlanmamız Gerek
senin oynatamadığın futbolu görmek zor değil ne anlatıyon salak mı var karşında.
|
Takımda forvet yok orta saha yok defans yok kaleci yok nasıl toparlanmayı düşünüyorsun rıza efendi. Yazıklar olsun mahalle takımına dönderdiniz sivası
|
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Mersin'in bu galibiyete çok ihtiyacının olduğunu ifade eden Çalımbay, '' Yine oyun üstünlüğüne baktığınız zaman, bizde gözüküyor ama ataklarımız iyi ataklar değildi. Zaten son vuruşlarda iyi değildik.
[I][B]Hocam şu maçın kasetini Lig Tv'den iste de bir daha izle istersen. Ne son vuruşundan bahsediyorsun. Pozisyonumuz yok posizyonnnnnnnn.[/B][/I] |
Hocamiz cok hakli, hakemin her hareketimize faul caldigindan dolayi tedirgin olan Kadir, Ugur, Pedriel Takimimizin superstarlari bu yuzden her Mac kotu performans sergiliyor.
Hakemin cok hatali Mac yonetmesinden dolayi kaleyi bulan ilk sutumuz dk 79da idi. Ben bu hakemlerin taaa :) Neyse bu Bos laflardan sonra fazla detaya yaptigi yanlislara girmeden, Biri bana Riza Calimbayin teknik direktor olarak en ufak basarisini soylesin? Bi tane calistirdigi takimin soyle catir catir top oynadigini ornek versin. Sezon ortasinda civik civik Ben Bjk ile anlasmistim demesinin izahatini versin. Bu adamin tek kredisi Sivasli olmasi peki t.direktor olarak gelmeden once Sivasa ne hayri dokundu bu adamin onu soylesin? Begenmedigimiz Bulent Hocanin Sportif basarisi, goze hos gelen futbol anlayisi, oyuncu iliskilerini koyun bi kenara, onun %10u kadar sahiplense Sivasi Sivassporu suan cok farkli yerlerde olurduk.. Hakemlere bahane bulacagina otur rakipleri analiz et, takima 3 pas ustuste pas yaptir da ondan sonra bahane bul saga sola... |
[QUOTE=MaXiMuM;831578][I][B]Gardaş inşaallah dediğin gibi olur...
Ama gün gibi ortada olan gerçekleri de söylemek, sizin deyiminizle baltalamak değildir. Son 6 maçta sadece 1 galibiyet alabiliyorsan, ligin en az gol atan bir kaç takımından biriysen, bunlardan daha önemlisi ne oynadığımız beli olmayan futboldan !!! ilerisi için ümit alamıyorsan; Bravo hep böyle devam edin mi demeliyiz ?[/B][/I][/QUOTE] gardas tabiki öyle demek istemedim tabiki elestirecegiz ama bu bizim sivasimiz bizden daha iyi kimse sahip cikamaz elbette demek istedigim küfre varan hakaretlerden kacinmak cünki riza hoca bir sivaslidir,elinden bisey gelmiyorsa inanin bizim kadar kendiside üzülüyordur.bu elestirilerden en büyük pay sahibi yönetimdir hic bir hoca basarisiz olmak istemez. herkes elbette elestisini görüsünü bildirsin diye bu site var. sadece sizin 6 olarak gördügünüzü karsi taraf 9 olarak gördügüne anlayis göstermeniz.karsi taraftan kastim yaptiginiz yorumlarin aksini söyleyenlerdir. |
Bak Ertuğrul ve Şenol hocalara gururlu adamlar bıraktı gittiler sen kazık çaktın bu takıma sana nasıl bir mecburiyet duyuyor bu yönetim çok merak ediyorum topçular oynamıyorlar bence tek nedeni teknik ekip..
Emin olunsun ki bu adam istifa etmezse çok daha zor durumlara düşeceğiz burada birazda taraftara iş düşüyor daha ne kadar sabredilecek ya takım yavaş yavaş gidiyor bu rıza ya ne kadar sabredilecek biri bana söyleyin lütfen |
burhan 22 puanlı eski hocasının takımına değilde 16 puanlı düşme hattında bir takıma gidiyorsa bu sadece parayla açıklanamaz. 34 yaşındaki drogba bile futbol oynamak için 10 milyonu veren takımı bıraktı en fazla 5 alabileceği gs ye geliyo aynen anelka da bu yaşta parayı bırakıp futbol için italyaya transfer oldu. demekki burhan rızanın kendizine birşey katamayacığını düşünüyor diğer eski öğrencileri gibi(doğa kazması hariç)
|
[B]Rıdvan Dilmen , Sivas kötü sezon geçiriyor, iyi top oynamıyor. Güntekin Onay ligin rahat takımlarından Sivas çok kötü yerde düşme hattıyla arasında 3 puan var çok kötü oynuyorlar.
Yüzde Yüz Futbol.[/B] |
rıza hoca uğuru erhanı al git bu takım ilk 5 e oynamazsa bende adam değilim
|
bence hakli gol yidikden sonra risk almaliydik ve mersinde ondan faydalandi
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:57. |