SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Yiğidolar isyanda...! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35664)

calipso 24.02.2013 17:06

Cevap: Yiğidolar isyanda...!

sezon sonu eneramo gidecek, bu takımda piech kalacak.. rıza hoca bunu hiç düşünmüyormu acaba????

pes doğrusu tam bir keçi inadı

ramazan5842 24.02.2013 17:23

[B]bugüne kadar ki uğur eleştirlerim.:[/B]

[B]1[/B])Futbol Analiz'e sorularınız...
RAMAZAN YILDIRIM SİVAS

sadece bu maçı baz alarak değil geçen sezondan itibaren şunu görüyorum.savunmamızın özellikle sağ kanadı S.O.S veriyor.tamam uğur tecrübeli fakat uğurun kritik hatalarından ve gördüğü gereksiz karlatlardan oldukça canımız yandı.
03.12.2012, 12:22

[B]2)[/B]
ben eğer rıza hocamız yayına katılırsa şunu sormak istiyorum.bu maçtada gördüm ki erhanın yeri sağ bek.uğur da sağ bekte iyi fakat çok kritik zamalrda hatalar yapabiliyor ve çok kolay kart görüyor.acaba rıza hoca erhanı sağ bekte oynatmaya devam edecek mi.?birde takımımızı çok verkaç ve duvar paslarıyla oynadığını görüyoruz.rıza hocanın uzun top anlayışı yıkmaya çalıştığını görüyorum.doğru mu.?
29.11.2012, 23:56
[B]3)[/B]
Spor Aktif'e Sorular (24.09.2012)
ramazan yıldırım-sivas
-uğur kavuk la erhan güven birarada oynuyorlar.bence uğur biraz yetersiz kalıyor.erhan sağda rajhnoh veya murat akça da yanında olabilir diye düşünüyorum.sizin düşünceniz nedir?
[B]4)[/B]
erhan sağ bek oynamıyormuydu.al sağ beke erhanı ortaya rajnochu
17.09.2012, 12:58
[B]5)[/B]
Cevap: Monaco Maçını Değerlendirelim !
hoca bu uğuru hala ne diye hazırlık ta olsa 11 alıyo acilen uğurun yerine transfer alınmalı bir de yine son vuruşu iyi olan forvet alımalı forvet için paraya kıyılmalı bence çünkü geçen yıl attığımız kadar gol kaçırdık
19.07.2012, 22:35
[B]sonuç olarak ben bunları taraftar olarak 7-8 aydır söylerken acaba hoca bunları hiç görmüyor mu?uğur kusura bakma suç sende değil seni doğanın pozisyonuna sokmak için can atan hocada..[/B]

reform 24.02.2013 19:52

Kayserispor-Antep nereden nereye geldi.Rıza hoca sen bu takımın uzun süredir başındasın varmı bir istikrar.Takım kaliteli ama istikrar yok.Futbol oynuyamıyor.Neden .

lanbilal 24.02.2013 20:14

baska takimlar surekli.hoca degistirdigi icin istikrar yakalayamiyoruz biz ise hep ayni hocayla gottigimiz icin...

Külhan 24.02.2013 21:36

Odüsünce senin kendine göre mantikli siz ve hoca alemi kör ve sagirmi zannediyorsunuz kamili degismenin mantikini anlat da ögrenelim adam kac defa söyledi ben ikinci yaridan sonra forum buluyorum diye bagira bagira degistirdi

ikincisi hangi bir takimda yenik durumdaiken son bes dakikada oyuncu degisikligi var bunlar bir takimin yenilmesine kurulan tuzaklardir

[B] bu hoca sivasa yaramaz bizim gözümüzde bitmistir vesselam ya bu inatdan vaz gecersin yada sivastan.[/B]

Rallim58 24.02.2013 23:24

[QUOTE=MaXiMuM;838140][B][I]Arkadaşlar Erhan Güven hakkında bir konuda yanılıyoruz. Erhan stoper değil, SAĞ BEK.

Rıza hocanon zoraki stoper yapmak istediği bir futbolcu. Erhan kariyeri boyunca sağ bek oynamıştır. Araştırın bunu göreceksiniz. Sadece 67 numaralı vatandaşı takımdan kesmemek için sağ bek yerine stoperde oynatıyordu. Konu bu.[/I][/B][/QUOTE]

[B]Yaşanılan problemin kaynağının çıkış noktası burasıdır.

Bir diğeri ise, inat bir tutum sergilemesidir.[/B]

cılgınsivas58 24.02.2013 23:25

adamın ugura karşı sempatisi ve polonyalılara karşı düşmanlıgı var

Kasim58 25.02.2013 00:00

[FONT="Arial Narrow"][/FONT]Son haftalarda kendini göstererek, iyi karşılaşmalar çıkaran Erhan’ın yerine kendisine “uğur” gördüğü, son günlerin tartışılan ismi Uğur Kavuk’la oyuna başlamasının sırrı nedir?…

Aslinda burada ince bir nokta var bana göre.Ugur kavuk´un beyfendiligi kisiligi insaligi tartisilmaz tartismak bizim isimizde degil biz ancak oynadigi oyunu alkislar yada elestiririz.Ugur futbol hayatinda böyle sert bir harekatta bulunup takimini yalniz birakmazken!

Acaba Riza hocanin inadini kirmak icin yapmis olabilirmi??? neyseki Riza´nin yapmadigini Ugur yapmistir sagolasin Ugur kavuk bundada vardir bir hayir.

Kokomo 25.02.2013 08:17

İsyan değil artık hareket lazım !

Rıza Çalımbay'da Uğur Kavuk'ta gönderilmelidir.

Ya kendileri giderler ya da bu taraftar o işi halleder ...

58sinan58 25.02.2013 10:38

ah hocam ah çocukların atari oyununda bile onsekiz kişilik kadroya almadığı adamı sen her maç banko oynatıyorsun daha ne diyim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:18.