SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35758)

Cley 17.03.2013 15:29

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Takımdaki aRIZA giderilmeli.

58MUAMMER58 17.03.2013 15:31

[b]:mad:Maçta göze çarpanlar : ?SİVASSPORUN tatile gelmiş ,nasılsa kazanırız havasında oynadığı (oynamadığı)rezil kepaze ruhsuz bencil futboldan başka herşeyi yapmaya çalıştığı taktiksiz beceriksiz oyun akhisarlı oyuncuların ligde tutunmak için çırpınışları

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?:mad:İKİ takımda kontrollü oynamayı tercih etti sivassporun gol dışında öyle ahımn şahım pozisyonu yok atıf biraz bencil oynamayıp boştaki arkadaşlarına pas çıkarsa belki 2 3 yapıp çok rahat kazanacağımız maçı 1-0 skoru korumak adına çok geriye yaslandık 2.yarı ziyanın inanılmaz hatası 10 kişi kalmamıza neden oldu borjan kurtararak sivassporu yeniden oyuna dahil etti 10 kişi oynamanın dezavantajını herdak hissettik o dakkdan sonra rakip ablukaya aldı iyidirenmemize rağmen baskıya boyun eğdik 1 puanı bile alamadık bu maçı kaybettiysek başta rıza hocanın inadı ,ziyanın bundan önce birçok maçta yaptığı acemilik ,ermanın ,pedrielin ruhsuz oyunu ,atıfın ve eneramonun beceriksiz keyfii,egoist oyunu hakemin adiliği yüzünden kaybettik

Maçın en iyisi kimdi : ?:DBORJAN BORJAN :DSİVASSPOR şu maçı tarihi farkla kaybetmediyseK borjanın sayesinde

Maçın en kötüsü kimdi : ?:mad:BORJAN HARİÇ oyuncuların hepsi başta erman pedriel navratil ziya eneramo hepsi ,rıza hoca ,hakem
müsfettesi
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?:mad:DİĞER maçlarda aleyhimize okadar yanlış kararlar verildi sesimizi çıkartmadık bu maçtada devre arasında kimlerle konuştularsa yönetim şekli değişti rakip sert oynadığı halde sarı vermeye korktu 2 işareti yapıp ikaz etmekle yetindi o sertermidir nedir nasıl kırmızı görmedi hayret ettim :mad:en önemli hatası maça damga vurdu resmen maçı sivasdan alıp akhisara verdi ziyanın penaltı pozisyonunda düşen oyuncu öncelikle ofsaytta ofsaytı geçtik adam topu eliyle önüne alıyor bunu çalsa ziyada o faulü yapmaz 11-11 oynanırdıki büyük ihtimallede kazanırdık ben bu işte bi alicengiz oyunu olduğuna inanıyorum maçı katletti:mad:

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?:mad:ELİNDE eğer groseçki varsa sakaT değilse, piech gibi sonuna kadar mücadele eden oyuncun varsa bunlardan biriyle başlarsın pedrielden umudu bu maçta kestim tek yaptığı 1 gol yememizi kazayla engellemesi eneramo son 15 dak koşamıyor adamla özel anlaşmamı yaptın eneramo maç bitmeden oyundan alınmaz diye oynattığı oyundan bişey anlamadım 1-0 korunacağına 2-0 3-0 yaptıracak taktik değişikliği yapmadı enkötüsü son 10 dak 10 kişi defans yaptırıp 1-0 korunabilirdi onuda yapmadı ben sezon sonunda bu takımın başında görmek istemiyorum hattaa mümkünse sezon sonuna kadar bülent albayrakla devam edelim[/b]:mad:

KaanK 17.03.2013 15:34

[B]Hakemi geçelim arkadaşlar penaltı da doğru kartta doğru

Yanlış olan takıma bir türlü istikrar ve özgüven veremeyen teknik adam ve sorumsuz bazı oyunculardır

Her takımın yendiği yada puan aldığı akhisardan bu sene 0 çekmek, maçın son 20 dakikasında ezilmek herşeyi özetliyor

Eneramonun formu dibe vurmuş durumda, ziya çok büyük sorumsuzluk yaptı, erman bir var bir yok, savunma kağnı arabası gibi, elde hızlı stoper murat yok oldu gitti

Borjan ilk golü hatalı yedi ama ona birşey denemez bu maç için, takımın en iyisiydi

En çok üzüldüğüm kızdığım nokta rıza hocanın yanında

NE GEKAS MIŞ BE !!!

Yazık bize kaç senedir şöyle forvetimiz olmadı

Sercan gekasın tek kramponu etmez, eneramo şu haliyle dibe vurmuş durumda zaten

Ne diyelim şu sezonu kazasız belasız atlatalım bir de finale çıkalım bu sezon bitsin

Buarada umarım komite forvet falan izlemiyordur yurtdışında
5 10 ay izlesekte alamıyorlar zaten durduk yere birde kulübe yurtdışı uçak otel masrafı çıkarmasın büyük(!) scoutlar [/B]

fark58 17.03.2013 15:34

Ziya penaltı pozisyonuna kadar iyiydi, 10 kişi kalınca maçın seyri değişti. borjan çok net kurtarışları olmasa fark 4-5 rahat olurdu, atıf sürekli çalıma girdi sürekli top kaybetti çok bireysel oynadı. eneramo bu takım için çok ağır bir forvet tek yaptığı iş vücudu ile rakibe yüklenmek başka bildiği yok, ilk yarı erman iyiydi, hakan iyiydi, kadir eski günlerini mumla aratıyor, bizim takımda stoperler bir türlü uyumlu oynayamıyor. rıza hocanın oyuna hamlelerini değerlendirmekten taraftar vazgeçti artık, çünkü stad dolusu taraftar gelse yine anlam veremiyor.

Metal Gear 17.03.2013 15:37

Futbolcular elinden gelenin fazlasını yaparken,Rıza Hoca'ın taktikleri ve oyuncu değişikleri son derece yerindeydi..Ancak karşımızda dünya takımı Akhisar vardı..Gücümüz bu kadardı..

sivasığı 17.03.2013 15:48

yav rıza hocam bizi rezil etmeye taraftarı çileden çıkarmaya devam edıyorsun..tek forvetten başka birşey bılmez mısın sen yav.son 35 dakka oyuna 2 defans alıp ofansa cıkabılecek oyuncuıları cıkarıpta 35 dakka yatmayı düşünürsen adamlarda böyle rahat rahat cesaretlı gelırler işte..böyle futbol mantığı yok hoca sen hangi çagdasın..son 35 dakıka 10 kişi kapan 1,0 maçı al..yok yaaaw.bu kadar korkak olursan rakıpte ıster ıstemez cesaretlenir..eger su maça çift forvet baslasaydık ki hayatında çift forvet taktıgın yok senın..maç sezonun en rahat maçı olurdu..

ama senın tatktık belli hoca..70 de ermanı cıkar 75 te grosıckı varsa o yoksa aatıfı cıkar..al ademle hayroyu..her maçmı aynı olkur arkadas.

rıza hoca besıktas taraftarının süleyman sebaya yaptıgı gibi bir besteye gerek kalmadan git artık hadi

sivastatlıbelam 17.03.2013 15:52

boktan bir akhisar geliyo seni içerde dışarda yenebiliyor sorun ne?

onlar kazanmayı daha çok istedi.

korkak futbolun ,defansa gömülmenin kaçınılmaz sonu.bir teknik direktör,süper ligi tanıyan bir hoca bu altın kuralı bilmeli,rıza hoca maçın kaderini etkiledi.

ilerde hiç adamımız yoktu,atağa çıkaracak oyuncu yoktu,adem ve kadir gibi oyunculardan dripling yapmasını bekledik,komedi acı bitti.:mad:

hasantuan 17.03.2013 15:54

Bazı arkadaslar yenilgiyi 10 kisi kalmamza baglams ama kimse kusura bakmasn adamlar catr catr eze eze yendiler bizi... topu ayagnda tutabilen tek adam olan atifi ckarmak. sahada eksikken sercani oyuna surmek hangi aklievvelin karardr bilmiyorum. 1.gol adamini takip etmedgi icin sercan yuzunden yine 2. Gol hayrettine destek vermdgi icin yine o kanattan geldi... ne diyeyim basagrilarina devm...

Ahmet Ateş 17.03.2013 15:54

Sayın Arkadaşlar

Belki hep yenildiğimiz maçlardan sonra yazıyorum, amma aşağıdaki satırlar yendiğimiz zamanda yazılsa geçerlidir. Zira yendiğimiz veya yenildiğimiz maçlarda hep "iyi oynuyoruz!"

Takımda aRıza var, hem de büyük. Teknik yönü sıfır biri bu takımda teknik direktör ise takımın bu şekilde iyi oynaması normaldir. Sadece müdafada, o da oyunu kuırmaktan ziyade topu kaybeden ben olmayayım düşüncesiyle pas yapabilen, orta sahada top yapamayan, ileride yayılan bir takımın hasbelkader alacağı puanları ziyadesiyle aldık.

Mutlaka düşer denilen takımlar bile top yapıyor, koşuyor ve rakibi yıldırıyor, biz rakibin önüne durunca müdafa yaptığımızı zannediyoruz.

Gelelim maçin kahramanlarına. Kimse Borjan'dan bahsedeceğ.imi zannetmesin. Bu maçın kahramanı Rıza Çalımbay ve gözdeleri Eneramo, Pedriel, Atıf, Kadir ve de Hakan'dır. Diğerleri sahada var mıydı bilmiyorum. Eneramo yayılmak ve kendine atılanm topları düzeltip rakibe takdim etmekle, Pedriel yaylımda Enaramo'ya eşlik etmekle, Kadir aldığı topu en zor durumdaki müdafi arkadaşına atıp seyretmekle, Hakan gol vuruşu dışında sahada gezinmekle görevliydi anlaşılan. Rıza Çalımbay'ı ben olsam oyundan atardım, kadınlara açık bir maça gelen tek erkek seyirci olarak.

Daha ilk yarının ortalar, takım önde, ama bizimkiler son dakika oynanıyor gibi laubali ve gol aramak yerine rakip ceza sahasından geri pası yapma gibi ileri bir düşünce yapısında. Ama Rıza, razı, varsın bu şekilde oynasınlar.

Son olarak şunu söyleyeyim. Piech, kalitesi yüksek bir oyuncu değil, Sivasspor'a yaramaz. Amma, sahada olsa rakip 1. bölgerde öyle kolay toıp yapamaz, kolaylıkla atak düzenleyemezdi.

Rıza Çalımbay, eşyalarını toplayıp, Sivas'ı terk etmelidir. Isınma, açma-germe ve 5-2'i pas çalışması yaptırarak takımı hazırlayacak nice teknik direktör piyasada dolaşıyor. Hiç değilse, aslanım, kaplanım diyerek takımı motive ederler.

Bana teknik direktörünü söyle sana hangi takımdan bahsettiğini söyleyeyim deyimin hak edecek kadar teknik direktörlükten toksun biri için bu kadar sabır yeteeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

poolat58 17.03.2013 15:59

bank asyadan gelip 1 sezon oynayıp geri gidecek olan bir takıma 6 puan verdin rıza helal olsun ... biz bağırmadan şerefinle bırak rızaa..Artık saygı da duymuyorum sana uslubumu da değiştirdim...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:54.