SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Eskişehirspor 2-1 Sivasspor -ikinci yarı- (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35849)

kadirakin58 07.04.2013 19:54

Cevap: Eskişehirspor 0-1 Sivasspor -ilk yarı sonuc

güzel gidiyoruz maşallah. İkinci yarı da böyle devam edersek 3-0 yeneriz inşallah.

Dua 07.04.2013 19:56

Piech sana olan güvenimizi bosa cikarmadigin icin cok cok cok Tesekkürler.

Attigin Golde bazilarina Kapak olsun.

Salim58 07.04.2013 19:58

[B]Tribünlerde gol sonrası Kudret abi fena seviniyordu.:D[/B]

kadirakin58 07.04.2013 19:58

Tabi Rıza Çalımbay'ın ikinci yarı takımı nasıl bozabileceği konusunda pek bir fikrimiz yok :) Umarım 1-0 ondeyiz diye geriye yaslanmayız. Eskisehir savunması ofsayt taktigi uygulamaya calisiyor ama beceremiyor, arkaya adam kaciriyorlar, capraz kosular ile guzel goller atabiliriz.

ROMANTİK KATİL 07.04.2013 20:00

Konu sohbetinde Piechi görelim dedigimde iyi oynayacagı garantimi diyorlardı. Buyurun bakın. Bu cocuk Sercandandamı kötü olabilir. Bizim yönetimimiz hiçmi futboldan anlamıyorlarda gittiler Piechi transfer ettiler. Piech yönetim transferi oldugu için Rıza hoca oynatmıyordu. Ama denize düstü Pieche sarıldı. Aslanım Piech böyle devam et bizler arkandayız.

keko 58 07.04.2013 20:02

[QUOTE=ROMANTİK KATİL;846161]Konu sohbetinde Piechi görelim dedigimde iyi oynayacagı garantimi diyorlardı. Buyurun bakın. Bu cocuk Sercandandamı kötü olabilir. Bizim yönetimimiz hiçmi futboldan anlamıyorlarda gittiler Piechi transfer ettiler. Piech yönetim transferi oldugu için Rıza hoca oynatmıyordu. Ama denize düstü Pieche sarıldı. Aslanım Piech böyle devam et bizler arkandayız.[/QUOTE]

[B]anyne Kardesim ve bu Gölü Rizaya yumruk olsun!!![/B]

infial§ 07.04.2013 20:02

Aferim piech e güzel gol attı bu gol rıza hocaya gelsin,bir Balta'ya sap olamamış futbolcuları sahaya sürerek milleti sinir küpü yapan hoca herhalde piechi bundan sonra görür,bu maçı kazanacaz inşallah grosicki ve Eneramo da anlar onlarsızda maç kazanacağımızı

kadirakin58 07.04.2013 20:03

Aynen imzami atiyorum. Iste taraftar baskisi budur, Riza'ya kalsa Piech'i oynarken bile goremeyecektik.

[QUOTE=ROMANTİK KATİL;846161]Konu sohbetinde Piechi görelim dedigimde iyi oynayacagı garantimi diyorlardı. Buyurun bakın. Bu cocuk Sercandandamı kötü olabilir. Bizim yönetimimiz hiçmi futboldan anlamıyorlarda gittiler Piechi transfer ettiler. Piech yönetim transferi oldugu için Rıza hoca oynatmıyordu. Ama denize düstü Pieche sarıldı. Aslanım Piech böyle devam et bizler arkandayız.[/QUOTE]

RsT4 07.04.2013 20:03

İnş rıza hoca skora güvenip o süper defans planlarını uygulamaz

etlidöktürek 07.04.2013 20:04

piech de nerden çıktı? ne zaman transfer edildi diyen futbolseverlere eskişehir yolunda bulduk onu diyorum, nasıl oldu derseniz otobüse el etti biz de aldık:))

işin şakası bir yana arkadaşlar niye oynatmadınız şimdiye kadar diyor,ben de hastaydı dedim:)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:36.