![]() |
Cevap: Geçmiş Olsun
Geçmiş olsun , Allah sağlık / sıhhat versin ...
|
[QUOTE=58fatihcan;849277]Kayseri taraftarinin jestini tebrik ediyorum.. ama spiker olayi mahvetti:riza calimbayin kaybettigi babasina pankart... diye[/QUOTE]
[B]Benzer hatayı, Sivas'ta bulunan bir kardeşimiz canlı yayında, spor proğramında yapıyorsa, Sivas'la ilgisi olmayan birisinin söylemesi gayet normal... Kayseri taraftarının bu jesti, insanlığın ölmediğini, komşuluk ilişkilerinin üç-beş kendini bilmezin söylemi ile aramızın bozulmayacağının ifadesidir... Teşekkürler Kayserisporun duyarlı taraftarları... Tekrar geçmiş olsun hocam...[/B] |
Geçmiş Olsun ....
|
[B]Bektaş amca yaklaşık 6-7 aydır hastane de yatıyor. Bu hatırlatmayı neden yaptım derseniz Rıza hocamızın aklının bedenin ruhunun yarısnın hep İstambul'da babasının yanında olduğunu belirtmek istediğimdir. Düşünün ki İstanbul'da işte çalışıyorsunuz ve babanız Sivas'da 6-7 aydır hastane de yatıyor siz olsanız nasıl olurdunuz nasıl bir psikoloji içerisinde olurdunuz soruyorum sizlere....
Rıza hocamız işine o kadar sadık ve bir o kadar da profosyenel ki tüm zor şartlara rağmen ayak da kalmasını dik durabilmeyi başardı. Bektaş amca inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun acil şifalar diliyorum Çalımbay ailesine büyük geçmiş olsun diliyorum... Merak ediyorum site yönetiminden vede taraftar gurublarımızdan Bektaş amcayı ziyarete gidenimiz oldu mu?[/B] |
[QUOTE=yerliturkuaz;849391][B]Bektaş amca yaklaşık 6-7 aydır hastane de yatıyor. Bu hatırlatmayı neden yaptım derseniz Rıza hocamızın aklının bedenin ruhunun yarısnın hep İstambul'da babasının yanında olduğunu belirtmek istediğimdir. Düşünün ki İstanbul'da işte çalışıyorsunuz ve babanız Sivas'da 6-7 aydır hastane de yatıyor siz olsanız nasıl olurdunuz nasıl bir psikoloji içerisinde olurdunuz soruyorum sizlere....
Rıza hocamız işine o kadar sadık ve bir o kadar da profosyenel ki tüm zor şartlara rağmen ayak da kalmasını dik durabilmeyi başardı. Bektaş amca inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun acil şifalar diliyorum Çalımbay ailesine büyük geçmiş olsun diliyorum... Merak ediyorum site yönetiminden vede taraftar gurublarımızdan Bektaş amcayı ziyarete gidenimiz oldu mu?[/B][/QUOTE] [B]Rıza hocamızın babası, hastanenin yoğun bakım ünitesinde olduğundan, yakınlarının dışında ziyaretçi kabul edilmediği bilgisi geldi. [/B] |
değereli hocamız rıza kaptan babanıza geçmiş olsun en kısa zaman sağlaığına kavuşması dileğimle inş. dualrımız sizinle hocam
|
aslında taraftar olarak bektaş amcanın yanına gitsek çok iyi olur hemde adama morel olur
|
Geçmiş olsun hocam Allah acil şifalar versin..
|
Hocamızın babasına acil şifalar, Çalımbay ailesine sabır, Rıza hocamıza da güç ve metanet diliyorum. Allah yardımcıları olsun, inşallah herşey en kısa sürede iyiye gider. Herşey hocamızın istediği gibi gerçekleşsin.
Geçmiş olsun hocam. |
Geçmiş olsun hocam Bektaş abimize Allah şifalar versin.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:32. |