SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yönetimden jest (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35948)

BOUN 25.04.2013 09:15

Cevap: Yönetimden jest

Maç sonu şu şekilde bir sevinç gösterisi bekliyoruz, haydi bakim! :)

[url]http://i.minus.com/iIE3EVRRgSv0A.gif[/url]

58_Buğra_98 25.04.2013 09:33

Seyirci kalmayın, seyirci olmayın. Taraftar olun, Yiğido'ya yakışır bir şekilde 4 Eylül Stadına buyrun şu baş belası illet İ.B.B Spor'u hiç değilse bu sene ağız tadıyla yenelim ve PTT 1. Lig cehennemine göndermek için ateşe atalım bizim Süper Lig ateşimiz devamlı yansın. Süper Lig ateşi söndü, sönecek, söner mi acaba düşüncelerinden bu maçı alarak kurtulalım. Haydi yiğidolar taraftarlığınızı gösterin ve 27 NİSAN 2013 Cumartesi günü saat 20.00'de 4 Eylül Stadındaki randevuyu sakın ama sakın kaçırmayın.

nightmare58 25.04.2013 11:32

Yönetim yaptı yapacağını sıra bizde. Bizde üzerimize düşeni yapalım artık. Lig bitiyor. Kupa'da son 2 maç Allah'ın izniyle.

58fatihcan 25.04.2013 13:52

Kendi evimizde oynayacak kac mac kaldi ki.. sonra kac ay gitmeyeceksin.. git destek ver bari simdiden

Salim58 26.04.2013 08:41

[B]Satılan bilet 2 bin 500[/B]

Sivasspor'un yarın kendi sahasında oynayacağı kritik İstanbul Büyükşehir maçı için satışıa sunulan biletlerden yaklaşık 2 bin 500'ü nün satıldığı öğrenildi. Dün öğle saatlerine kadar Sivasspor-İstanbul Büyükşehir maçının biletlerinin satıldığı gişeden satılan bilet sayısının 2 bin 500 civarında olduğu, bugün ve yarında satışların devam edeceği ve maç saatine kadar bu sayının 10 binin üzerine çıkmasının beklendiği ifade edildi.

Hürdoğan

58fatihcan 26.04.2013 09:42

2500 mu. Vay arkadas bisey demiyorum daha

A.Turan Korkmaz 26.04.2013 11:25

[QUOTE=Salim58;850089][B]Satılan bilet 2 bin 500[/B]

Sivasspor'un yarın kendi sahasında oynayacağı kritik İstanbul Büyükşehir maçı için satışıa sunulan biletlerden yaklaşık 2 bin 500'ü nün satıldığı öğrenildi. Dün öğle saatlerine kadar Sivasspor-İstanbul Büyükşehir maçının biletlerinin satıldığı gişeden satılan bilet sayısının 2 bin 500 civarında olduğu, bugün ve yarında satışların devam edeceği ve maç saatine kadar bu sayının 10 binin üzerine çıkmasının beklendiği ifade edildi.

Hürdoğan[/QUOTE]

Dün akşam ben biletlerimi alırken yalnızca maraton ve Vip'in en kenarlarından beş-on bilet kalmıştı. Sanırım rakamın başındaki 1'i unutmuş yazmayı gazetemiz. An itibarıyla [B]1[/B]2500 bilet satılmıştır.

Rallim58 26.04.2013 11:29

[B]Bilet fiyatına...
Hava şartlarına...
Mesai şartlarına...
Maç saatine...

Bahanesi olmayacak, herkesin elini kolunu bağlayacak bir ortam var iken halen, biletin 2.500 civarı deniliyorsa (Ki inanmak istemiyorum, bana gelen daha fazla bir sayı) söylenecek tek şey var.

Ben söyleyemiyorum, ....?[/B]

58_SEMİH_58 26.04.2013 11:38

[QUOTE=Rallim58;850114][B]Bilet fiyatına...
Hava şartlarına...
Mesai şartlarına...
Maç saatine...

Bahanesi olmayacak, herkesin elini kolunu bağlayacak bir ortam var iken halen, biletin 2.500 civarı deniliyorsa (Ki inanmak istemiyorum, bana gelen daha fazla bir sayı) söylenecek tek şey var.

Ben söyleyemiyorum, ....?[/B][/QUOTE]

Abi şunu kesin bir dille ve rahatlıkla söylemek gerekiyor ki

Sivasspor >Sivas

hmufkvs 26.04.2013 12:52

Merhaba Değerli Yiğidolar;
belki yeri burası değil ama en hareketli başlık burası olduğu için buraya yazmayı uygun buldum.
Eşimle birlikte kulübe üye olmak istiyoruz,fakat bununla ilgili ne kulübün resmi sitesinde ne de burada herhangi bir yönlendirici bilgiye rastlayamadım. Belki de ben göremedim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var ise beni bilgilendirirlerse çok sevinirim. Sivas dışında yaşadığım için kulübe gitme şansım olmadı.
Rahatsızlık verdiğim için özür dilerim.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:39.