SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Trabzonspor - Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36029)

Cley 08.05.2013 09:37

Cevap: Trabzonspor - Sivasspor

[QUOTE=SenSetik;852342]o kadar enteresan bir takımız ki, bu akşam çok rahatta kazanabiliriz farklıda yenilebiliriz...ben bu takımın performansı hakkında önceden bir tahminde bulunmakta zorlanıyorum...inşallah bugün istediğimiz sonucu alarak tur atlarız...bence şanslar eşit...şansımız %50....[/QUOTE]

[B]Çok haklısın hocam. Bir hafta mükemmel oynayan takım diğer hafta ezikleri oynuyor. Standart bir oyunumuz yok. Maçtan önce tahmin yapmak gerçekten zor. Kaybetmememiz gereken bir maç. Turu geçen taraf biz oluruz Allah'ın izniyle.[/B]

Has Sivas`li 08.05.2013 09:55

[QUOTE=SenSetik;852342]o kadar enteresan bir takımız ki, bu akşam çok rahatta kazanabiliriz farklıda yenilebiliriz...ben bu takımın performansı hakkında önceden bir tahminde bulunmakta zorlanıyorum...inşallah bugün istediğimiz sonucu alarak tur atlarız...bence şanslar eşit...şansımız %50....[/QUOTE]

Ben buna pek katilmiyorum. Son maclarimiza bakarsak stabil bir futbol oynuyoruz. GS macini antreman olarak kullandi takim. Kalite olarak onlardan üstünüz. Önemli olan bunu sahaya yansitmak.

Rallim58 08.05.2013 10:00

[B]20.45 de meydanda buluşmak ümidi, içimde hep oldu...

Futbolcularımızın gayretleri Allah'ın izni ile, inşallah meydanda buluşuruz... [/B]

SenSetik 08.05.2013 10:12

[QUOTE=Has Sivas`li;852359]Ben buna pek katilmiyorum. Son maclarimiza bakarsak stabil bir futbol oynuyoruz. GS macini antreman olarak kullandi takim. Kalite olarak onlardan üstünüz. Önemli olan bunu sahaya yansitmak.[/QUOTE]

hocam standartımız yok, işin kötü yanı ortamızda yok...ya çok iyi ya çok kötü...2 maç üst üste çok iyi oynamadık...1 maç iyi bir maç kötü...biz iyi tarafından bakalım o zaman...belediye maçı çok iyi, gs maçı berbat, sıradaki maçın çok iyi olması lazım :) hayırlısı ile turu geçeriz inşallah...ne diyelim başka :)

furkancfc 08.05.2013 10:33

Final istiyorsak hakemide yenmek gerekecek bu gün. Bunuda başaracağız Allah'ın izniylee.

HababamHa 08.05.2013 10:35

[QUOTE=furkancfc;852374]Final istiyorsak hakemide yenmek gerekecek bu gün. Bunuda başaracağız Allah'ın izniylee.[/QUOTE]

hakemide yeneriz sadriyide yeneriz yeterki biz gerçek futbolumuzu oynayalım

izmirliyigido 08.05.2013 11:42

Son 4 senedir şöyleee bir galibiyet, bir tur atlama olsada İzmir caddelerinde, Karşıyaka sahilinde üzerime Sivasspor formamı giyeyim, arabama Sivasspor bayrağımı takayımda şöyle bir havalı havalı dolaşayım diye az mı beklemedim. Çok bekledim çook !... Artık yeter olsun. Bu akşam yüce mevlam bize bu sevinci nasip etsin.

Bizim de yüzümüz gülsün artık.

Amin !...

.

5858SS5858 08.05.2013 11:55

gol atmadan dönmicez bence, e trabzonun da bize 1den fazla gol atmasi ihtimali cok düsük olduguna göre turu atlayacagimiza inaniyorum. Insallah taraftarimiz kayseri´de ki gibi destekler takimimizi. O taraftar hala aklimdan cikmiyor , müthislerdi hakkaten.

buraks58 08.05.2013 12:13

[QUOTE=izmirliyigido;852388]Son 4 senedir şöyleee bir galibiyet, bir tur atlama olsada İzmir caddelerinde, Karşıyaka sahilinde üzerime Sivasspor formamı giyeyim, arabama Sivasspor bayrağımı takayımda şöyle bir havalı havalı dolaşayım diye az mı beklemedim. Çok bekledim çook !... Artık yeter olsun. Bu akşam yüce mevlam bize bu sevinci nasip etsin.

Bizim de yüzümüz gülsün artık.

Amin !...

.[/QUOTE]

hayırlısıyla inşallah güzel dileklerin gerçekleşsin abi.

58sinan58 08.05.2013 12:23

[QUOTE=Salim58;852337][B]Bu akşamki maça Sivaslı bürokratların ve taraftarların ilgiside fazla olacak.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Milletvekilleri Hilmi Bilgin, Ali Turan, Mesude Nursuna Memecan, Malik Ecder Özdemir, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Ak Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru ve çok sayıda sivil toplum temsilcisi ve Sivasspor taraftarı bu akşamki tarihi maçta Sivasspor'un yanında olacaklar.[/B][/QUOTE]

valla şaşırdım desem yalan olmaz benim hiç ümidim yoktu geleceklerinden keşke her maç gelseler de bizi hep şaşırtsalar inşallah ayakları uğurlu gelirde onlara akşam bir hamsi ziyafeti veririz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:58.