![]() |
Cevap: Anket-Herşeye rağmen helal olsun Hocam...
Bazıları gerçekten çok nankör! Şu takımda 1 dk bile süre alan herkese teşekkür etmek gerekir.
|
[QUOTE=kakikli;854473][B]rıza hoca iyi futbolcular kazandırdı ancak, son 2 kupa yarı finalinde resmen takımın önünü kesti zira kadir ve erman ile hafta sonu görüştüm ikiside çok sitemkar.ASIL BOMBA KADİR VE ERMANIN SİVASSPORDAN AYRILMASIDIR.ikiside sivastan ayrılıyorlar, kadir aynen şunu dedi SİVASI YABANCILAR KURTARSIN...[/B][/QUOTE]
Kadir 3 yıldır bu takımın as oyuncusu değil mi kardeşim neyin sitemi bu? Hoca iyi oynadığı dönem onu kesip yerine yabancı futbolcu mu oynatmış ne yapmış yani neye bu kadar sitem ediyor? Futbolcu önce kendine dönüp bakacak bu yıl Rıza hoca nasıl büyük hatalar yaptıysa Kadir de saha içinde bir o kadar hata yaptı ve sezonun çoğu maçında vasat ve vasatın altında oynadı. Bu sözleri söyleyecek en son isimlerden birisi Kadirdir. |
Rıza hoca küme düşmeme ustası bu konuda hakkını teslim etmeliyim. Amaa kupaymış şampiyonlukmuş, UEFA imiş bunlarla zerre alakası yok. Bence gitsin..
|
Bırakalım kadro dardı, kulübün bütçesi kısıtlıydı falan filan hikayelerini, şampiyonluğa oynadığımız kadro çok mu genişti, o zaman bütçemiz çok mu iyi idi. O zaman İkinci ligten şampiyon olan kadrodan 5-6 futbolcuyla bu mücadele verildi ve başarılı oldu takım. Hatırlayalım ligin en az gol yiyen ekibiydik. Birde şu iki sezona bakalım. Kadroları karşılaştıralım atılan golleri yiyilen golleri ve alınan puanları karşılaştıra
lım. |
Ben hiç bir olumlu hareketini görmedim.
|
rıza hocayla bu iş olmayacak her isteği olsa bile bjk sevdası her fırsatta artık alın beni der gibi konuşmaları her iki tarafa zarar veriyor bjksevgisine saygı duyarız amenna ama bizim takımla a
lakası olmadığı zaman... |
bülentin gelmesini ençok isteyenlerden birisi benim fakat bukadar anti bülentçiler varken artık bende gelmesini istemiyorum hakkımızda hayırlısı neise rabbim bizi o yöne doğru yönlendirsin
|
bülent uygunu seven pek az buda sivasspora zarar verir rıza hoca gibi sevilen sayılan bir hocayı tercih ederim
|
[QUOTE=alaattin 5858;854537]bülentin gelmesini ençok isteyenlerden birisi benim fakat bukadar anti bülentçiler varken artık bende gelmesini istemiyorum hakkımızda hayırlısı neise rabbim bizi o yöne doğru yönlendirsin[/QUOTE]
[B]aynen kardesim, ben de cok isterdim amaaaaaa senin dedin gibi burda cok kisi istemiyorlar.. :mad: neyse Riza Miza gitsin ve kim gelirse gelsin yeterki [COLOR="red"]SIVASSPORA[/COLOR] sahip ciksin!!!!! insallah [COLOR="red"]ESKI GÜNLERE GERI GELECEK[/COLOR]..... :) [/B] |
[B]Bence Calimbay yarinki yapacagi basin toplantisinda yollarin ayrildigini aciklayacaktir..[/B]
[url]http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/sivasspor/calimbay-sivas-camiasina-basarilar-diliyorumSXTVQ45867SXQ[/url] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:44. |