SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Anket-Bülent Uygun İsmine Karşı Olanlar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36074)

Caner POLAT 14.05.2013 22:45

Cevap: Bülent Uygun İsmine Karşı Olanlar

[QUOTE=sebasteia;854410]Sivasspor icin bu yil yapilacak en iyi transfer hamlesi, hatalarindan ders almis, bjk sevdasindan vazgecmis, taraftar ve yoneticiler ile iletisimini duzeltmis, uzun yillar sivasspor'un basinda kalma planlari olan ve sivasspor icin uzun vadeli planlar yapan bir riza hoca ile en az 3-4 yillik yapilacak sozlesmedir.[/QUOTE]

Mümkünlüde bile mümkün değil dediklerin .Orduspor maçından sonra bitmişti herşey.

58_SEMİH_58 14.05.2013 22:47

[QUOTE=sebasteia;854410]Sivasspor icin bu yil yapilacak en iyi transfer hamlesi, hatalarindan ders almis, bjk sevdasindan vazgecmis, taraftar ve yoneticiler ile iletisimini duzeltmis, uzun yillar sivasspor'un basinda kalma planlari olan ve sivasspor icin uzun vadeli planlar yapan bir riza hoca ile en az 3-4 yillik yapilacak sozlesmedir.[/QUOTE]

Ordu maçında yolları ayırsak mı düşüncesi oluştu,6-0 ise artık hayır gelmeyeceğinin kesinleştiği.

sebasteia 14.05.2013 22:48

[QUOTE=üçyıldız58;854378]şöyle bakıyorum arkadaşlarımın söylediği hocalara hiçbiri kişilik efendilik olarak rıza hocanın tırnağı olamaz.
futbolsal olarak başarıya gelince bu sene bütün olumsuzluklar bizi buldu
geçen sene başkanımız içerdeyken rıza hoca bu kulubun başkanı.basın sözcüsü.hocası oldu bunu unutanın gözüne dizine durur
bu sene ise kulubümüzün bünyesine uygun futbolcu bulamadık hocamızın bulduğu futbolcularıda yönetimimiz alamadı hocamızda nerde eski öğrencisi varsa şahsi hatırını kullanarak onları aldı
sonra bektaş amcamızın hastalığı rıza hocamızın kafasını hep orda bıraktı
bize yapılan hakem hataları hangi kulube yapıldı bu hataları hangi yöneticimiz dile getirdi kimse dile getirmedi
rıza hocamızın yerinde başka hoca olaydı bu sıkıntılar içinde kulubü küme düşürürdü
mersin idmanyurdu 2 takım kurdu yinede düştü sizin o beğenmediğiniz uğur kavuk,hayrettin yerlikaya,kadir pekmezci,erhan güvenle bu takımı ligde bırakmak her babayiğidin harcı değil
rıza hocamızında hataları var en sevmediğim yönü bjk sevdasıyla yatıp kalkması
birazda futbolcularla iletişimi zayıf disiplinli oluyum derken futbolcuları küsdürüyor
yinede bizi bizden biri anlar ben rıza hocayla devam edilmesi taraftarıyım[/QUOTE]

kesinlikle ayni fikirdeyim, bizim icin riza hoca en ideali. kafasi rahat bir riza hoca ile sivasspor cok saglam adimlar atacaktir. buna eminim.

bu arada bu ankette ilk sonuclar gosteriyor ki taraftar artik bulent'i istemiyor. ben sunu merak ediyorum, acaba bir anket yapilsa riza hoca ile devam etmek isteyenlerin orani ne cikar? sonuc ne olur bilmiyorum ama su kesin ki riza hoca kalsin diyenler herhalukarda bulent gelsin diyenlerden cok cok daha fazladir. bu da aslinda onemli bir isaret.

DOGU_BEY 14.05.2013 22:54

[B][QUOTE=sebasteia;854416]kesinlikle ayni fikirdeyim, bizim icin riza hoca en ideali. kafasi rahat bir riza hoca ile sivasspor cok saglam adimlar atacaktir. buna eminim.

bu arada bu ankette ilk sonuclar gosteriyor ki taraftar artik bulent'i istemiyor. ben sunu merak ediyorum, acaba bir anket yapilsa riza hoca ile devam etmek isteyenlerin orani ne cikar? sonuc ne olur bilmiyorum ama su kesin ki riza hoca kalsin diyenler herhalukarda bulent gelsin diyenlerden cok cok daha fazladir. bu da aslinda onemli bir isaret.[/QUOTE]

bülent gelsin diyenler bence dengede çıkacaktır ama rıza çalımbay GİTSİN diyenler açık ara önde gider...Kafasında Sivassporu ve seyirciyi bitirmiş bir hocanın kalsın demenizdeki ısrarı anlamıyorum..ben de daima uzun vadeli çalışma ve yönetimden yanayım ama özellikle bu sene yaşananlar artık Çalımbayla bu işin yürümeyeceğini açık seçik ortaya koydu...inat ve hatalarından ders almış, kaprislerini bir kenara bırakmış ve taraftarla barışık olmuş olsa başımızın üstüne yeri var...ama lütfen sırf hemşericilik adına çalımbayla devam demeyin...uygun gelsin falan için demiyorum ama artık çalımbayla olmaz..keşke hızlı davranıp metin diyadini biz getirseydik..[/B]

ivancrayz 14.05.2013 23:18

[B]ben inanıyorum ki başkan sözünü yemez. çünkü çıkıpta biz bunu o cam kırma zamanında göndermeliydik dedi. Sonra şike sürecinde hapiste hiç konuşmadı eğer bunların üzerinede bülent uygun gelirse döneklik olur ayrıca bülent uygun g.antepin başındadır ve kalacağına inanıyorum saygılar.[/B]

Poyrazcan 15.05.2013 00:03

Güzel bir atasözü vardır;
DENENMİŞİ DENEME!

fark58 15.05.2013 01:11

Her ne kadar hataları olsa da Şu da bir gerçek ki Bülent Uygun Sivas taraftarının hayal edemediği heycanları yaşattı. Takımın imkanları şuankinden daha kısıtlı idi üstelik. Bülent Uygun'un geri gelmesi taraftarıyım, hem şehri hem yönetimi hem taraftarı tanıyor, üstelik bizimle yaşadığı başarıların üzerine koymak isteyecektir. Uygundur...

Salim58 15.05.2013 07:12

[B]Detaya girmeye gerek yok [U]''UYGUN''[/U] ismine kesinlikle karşıyım.

[/B]

pepsiyusuf 15.05.2013 07:55

Cevap: Anket-Bülent Uygun İsmine Karşı Olanlar

Sivasspor atom karıncası Ertuğrul Arslan menejerliğini Bülent Uyguna vermediği için takımdan uzaklaştırıldı. Bildiğiniz gibi bütün taraftarların ortak düşüncesinden bir tanesi alt yapıdan oyuncu çıkaramamız ve hocaların alt yapıya önem vermediği konusunda hem fikiriz. Daha önceden duyduğuma göre doğruluğunu tam olarak bilmiyorum Bizim sol bek ziyamızı kendi öz evladımızı alt takımdan çıktığı sıra denenmek için A takımımıza geldiğinde ziyanın ve diğer arkadaşlarının yüzüne bakmadan alın bu topu kendi aranızda çevirin vakit geçirin diye ziya ve diğer öz evlatlarımızı takımdan ayrı çalıştırarak takımdan uzaklaştıran aşşalayan bir insandır Bülent Uygun, Rıza Hoca ve Mesut Bakkal geldi ziyaya destek verdi ve şuan Türkiyenin en iyi solbeklerinden bir tanesi, Konumuzla alakalı değil amma Sivasın evliyalarından İhramcızade İsmail Hakkı Toprak Sivas beni tanımadı amma dünya beni tanıdı demişti. Değerlerimize sahip çıkalım Rıza Hocaya Mecnun Başkana destek verelim. Rızaya deseler Paramı Memleketmi Rıza hoca hiç düşünmeden memleketim der Bülente deseler Hiç düşünmeden para der Gelin Hep Beraber Rıza Hocaya sahip çıkalım.....

muspol58 15.05.2013 07:58

Cevap: Anket-Bülent Uygun İsmine Karşı Olanlar

istikrardan yanayım Gelin Hep Beraber Rıza Hocaya sahip çıkalım.....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:19.