![]() |
Cevap: Çalımbay Görevi Bırakıyor
riza hocayi istemeyen.her hafta buraya taktik yazan ,sonra ahkam kesen cekma morinyolar .seneye kimin basini yiyeceksiniz bakalim.
2 yil once bulente burda dumduz giden bazi omurgasizlar simdi bulentin adini besmeleyle aniyorlar. hersey icin tesekkurler riza hocam.allah yolunu acik etsin. |
Rıza hoca bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim.
|
Yolunuz açık olsun bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim.
|
emeklerin için teşekkürler rıza hoca . çeşitli nedenlerden dolayı hedeflerinin bir kısmını gerçekleştiremedi.. bunda yönetimiin, futbolcularının, biz taraftarların ve kabul etmese bile onun da payı var. herşeye rağmen bir kırgınlık olmadan ayrılmasına sevindim. yolun açık olsun rıza hoca..
bir lafım da adam gittiği halde hala ona laf çakmaya çalışanlara: ulan iki dakikalığına da olsa " insan olun" . bu o kadar da zor değil. gidenlerin arkasından konuşan zavallılardan olmayın. |
Ertuğrul Sağlam - Gelmez ve istediği transferler işimize uymaz
Şenol Güneş - Türkiye'de Trabzon'dan başka takım çalıştırmaz Metin Diyadin - İyi olurdu ama Gençlerbirliği ile anlaştı Bülent Uygun - Gaziantep ile devam dedi ve bize gelmemesi isabet oldu Ümit Özat - Hemşehrimiz ama bizden uzak olsun, Tv yorumculuğundan sonra Fuat Çapa - İstikrarlı olmayacağını ve bizim anlayışımıza uyum sağlamayacağını düşünüyorum Yılmaz Vural, Ziya Doğan, Ümit Kayıhan, Hakan Kutlu - Gezgin hocalar bize fark katmaz, vizyonumuza uymaz [B]Bülent Korkmaz, Erdal Keser, Reha Erginer, Uğur Tütüneker, Hamza Hamzaoğlu -[/B] İşte bu isimlere hayır demem, hırs ve heyecan getirebilirler. İsimleri yıpranmamış genç isimler. |
Öncelikle Tüm İslam Alemine Regaib Kandilinin Hayırlara Vesile Olmasını Cenab-ı Allah'tan Niyaz Ederim.
Şurada Yazılan Yorumlara Bakıyorum da Bu İnsanların İpiyle Kuyuya İnilmez Ya Daha Düne Kadar Burada Rıza ÇALIMBAY'a yazılmadık,Söylenmedik Şey Kalmamıştı.Şimdi Herkes Ağlıyor.Yok Arasakta bulamayız,Yok şöyle iyiydi yok böyle iyiydi.Ya Arkadaş Nesi İyiydi? Akhisar Gibi Bir Takıma Hem Evinde Hem Akhisar'da Yenilmesimi,Trabzon'dan 6 Tane Gol Yiyerek Rezil Rüsva Olmasımı?,Daha Hangisi? Liği 11.Sırada Bitirmek Başarımı? Az Kalsın Küme Düşüyorduk Ne Çabuk Unuttu Bu İnsanlar.Çok Doğru ve Çok Yerinde Karar Bencede Güle Güle Rıza Çalımbay İnşallah Sivas'a Yaşattıklarını Başka Takımlara Yaşatmazsın.Yinede Teşekkürler Sana Biz Bülent UYGUN'lu Dönemlerdeki Sivas Spor'u Özlüyoruz İnşallah O Günler Yakındır.Saygılarımla |
Rıza Hocanın sene sonu gideceğini birkaç kere yazmıştım,gitmesi taraftarıydım. Ama sevmediğim için değil tam tersi sevdiğim için gitmesi taraftarıyım.Çünkü bu sene yaşanan bazı olaylar sonucunda hem o hem de takım çok yıprandı.İnşallah en iyi yerlere gelir, Sivas'ımızı iyi yerlerde temsil eder.Kendisinin de dediği gibi ne zaman olur bilinmez ama ben tekrar takımın başında görmek isterim.
|
Sivasspora verdiğin emeklerin için teşekkürler hocam.
|
Allâh yolunu açık eylesin. Zorlu bir şike soruşturması sürecinde, takıma sahip çıktı, ayakta tuttu. Her insan gibi kendisinin de hataları olabilir. Lakin, kısıtlı kadro yapısı ve inanılmaz hakem hatalarına maruz kalmasına rağmen 2-3 senelik periyotta bence başarısız olmamıştır. Keşke yönetim, düzgün bir transfer bütçesini hocanın önüne koyabilselerdi. İnşallah hatalarından ders çıkarmış bir şekilde, daha iyi şartlarda yeniden t.direktörümüz olarak kendisini görürüz.
|
Yolun açık olsun Rıza Hocam , umarım her şey gönlünce olur çünkü sen her şeyin en iyisini fazlasıyla hak ediyorsun adam gibi adamsın...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:48. |