![]() |
Cevap: Efsaneler Sivas'ta buluşuyor
beyler iyi misiniz siz ? alex'in sivas'a gelme ihtimali diye bir şey söz konusu bile olamaz.adam 36 yaşında.futbolu fener'de bırakacaktı en geç gelecek sezon.şimdi futbola başladığı takıma coritiba'ya döndü ve futbolu orada bırakacağını açıkladı.bu adamın gelme ihtimali '0'.lugano bence olabilir.gelmesini de çok isterim.deivid'e gelince deivid'den bu saatten sonra hiçbir şey olmaz bence.zaten carlos'un da alacağını düşünmüyorum.
|
[QUOTE=Casanova Rasit;860045][B]Vallaha Kurtlar Vadisine döndük :D
Carlos, Alex, Lugano Deivid Sanki Polat, Memati Abdüleyit gibi :D[/B] [COLOR="Red"][B][CENTER]Ama DoGu Beyin söyledi 4 isim KimleR? Merak dan öleceyim, lütfen biri söylesiN!!![/CENTER][/B][/COLOR][/QUOTE] o zaman Carlos ta ihtiyarların başkanı oluyor bu durumda :D:D:D |
Baskanim bize Alex i getir. Gerisi hikaye.
|
alex gelirse kafadan ilk 5teyiz
|
[QUOTE=PETKOVİC;859886]kiralık oynamasa nolacak adamın esas takımı PSG :D[/QUOTE]
Esas takiminin PSG oldugu daha iyiya, 18 e dahi giremeyecek gibi, sözlesmesinin bitmesine 1 sene var. Ya kiraya verecekler, yada en mantiklisi satacaklar! |
Bu futbolcularin yasi göz önüne alinirsa bu duruma sevinelimmi üzülelimmi bilmiyorum.
|
devid ile alexi boşver biri 33 biri 35 yaşında ayrıca corıtıbada bu sezon sadece 3 maç oynamışlar
|
Jübilesi yaklaşmış oyuncuları transfer etmekle Sivas zirveyi değil küme düşmeyi zorlar.carlostan daha akıllı ve geleceğe dönük transferler yapmasını bekliyorum
|
neden olmasin.......
|
Lugano hariç diğerleri listemizde değil uydurma haber.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:20. |