![]() |
Cevap: Utaka Sivasspor'da
bence
kalede borjan defansta costa sağ bek cicinho sol ileri utaka sağ ileri kamil forvet arkası atıf forvet rengifo oynar ve 6 yabancıyı bu şekilde değerlendiririz. |
şurası bir gerçek ki yabancılar arasında ciddi bir forma savaşı çıkacak
Sivasımız bundan fayda gören taraf olacak o kesin Transfer döneminde tek eksik bence genç oyuncu bulamayışımız oldu Ligdeki ıstanbul takımlarına uyduk biz de yaşlı futbolcular açısından |
[QUOTE=onurcngr;869227]bence
kalede borjan defansta costa sağ bek cicinho sol ileri utaka sağ ileri kamil forvet arkası atıf forvet rengifo oynar ve 6 yabancıyı bu şekilde değerlendiririz.[/QUOTE] senin kurdugun kodroda 7 yabancı var biz böyle çıkarsak 3-0 hükmen maglup oluruz |
Montpellier de şampiyonluğun mimarlarındandı geçen sene şampiyonlar liginde oynadı 1 yıl geçti sivasspora geldi yok yaşlı artık 31 yaşına da yaşlı diyosanız bence forvet hattında oynarsa bu senki gol kıralı olur yapacağı çok bir şey yok eneramonun buda kaçar mı dediği pozisyonları gole çevirecek Bu transfer için yönetime Roberto carlosa çok teşekkur ederim biz böyle yıldızlar görecekmiydik ya
|
1 Borjan
2 Costa 3 Cicinho 4 Navratil 5 Aatif 6 Grosicki 7 Rengifo 8 Utaka 9 Pieh 10 Cerny 10 yabanci oldu. Bundan sonra herhangi bir yabanci transfer etek icin en az bir isimle yollar ayrilmasi gerekir. TFF 11. yabanciya lisans vermiyor |
Cevap: John Utaka Sivasspor'da
[B][QUOTE=yorumyapıyombenya;869222]boşuna alıntı yapıp haklı çıktım deme doğubey bu sezon ki transfer döneminde eskiyi çok aratttın deidğin oyuncular hiç gelmedi gelecek oyuncuları da bilemedin takıma kısa bir süre içinde takviye olacağını herkes biliyordu[/QUOTE]
doğru söylüyorsun hocam fakat bu sene yönetim 1-2 isim değil en kötü 4-5 isim birden alternatif olarak görüştü..yani seçenek çok fazlyadı..böyle olunca ve hele ki transferler istanbul veya yurt dışı merkezli olunca net haber almak da zor..ama buraya önceden yazdığımız isimler emin ol ki görüşüldüler...[/B] |
[QUOTE=34yigido34;869230]senin kurdugun kodroda 7 yabancı var biz böyle çıkarsak 3-0 hükmen maglup oluruz[/QUOTE]
evet bende sonradan farkettim kamilin yerine cicinho sağ kanat oynarsa sitem oturmuş olur:) |
denenen paulinho ve mehti de durum ne?
|
Anladığım kadarıyla Barcelonanın türkiye versiyonu gibi bir oyun düzeni düşünülüyor. "Çakılı forvet" tabusu yıkılacak sanırım bu sene.
Barcelona oyun düzeni: PIQUE BEŞ DÖRT :D Sivasspor oyun düzeni ÜMİT BEŞ DÖRT :D |
Yönetim ve teknik kadro ellerinden geldiğince en iyi tarnsferleri yapıyorlar. Hatta "yok artık lebron" diyebileceğimiz isimleri sivasspor'a kazandırıyoruz.. Ama gelin görün ki hala bardağın boş tarafından bakıpta yorum yapanları hayretle karşılıyorum.. Ve diyorum ki "PES artık lebron"
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:10. |