![]() |
Cevap: John Utaka
[B]Utaka'nın kalitesi tartışılmaz. Ligin ilk yarısında belki istediğimiz düzeyde değildi fakat ben onu kamp geçirmemesine bağlıyorum. Zaten bunu Carlos da söylemişti. Ligin ikinci yarısında bomba gibi bir Utaka izleyeceğiz bence. [/B]
|
Utaka ikinci yarıya çok iyi başladı, koşması daha güçlü top hakimiyeti ve cesareti daha iyi, inşallah Sivassporumuzun ikinci yarı en iyi transferi olur, yeni transferlerden fayda yok gibi duruyor.
|
Utakaya biraz şanş verilirse takıma çok katkı yapacağını düşünüyorum kumaşı kaliteli bir futbolcu,iyi bir santrafor transfer yapamadık bari elimizdekinin kıymetini bilelim takıma adapte edelim
|
utaka yeni kamil grosicki gibi kafası estiğinde oynuyor gibi bir hisse kapıldım ?
|
fener maçında kendini zorladı haa bundan sonra her maç öyle oynarsa başımızın üstünde yeri var ama maç seçerse kamil gibi işte o zaman yandık
|
[QUOTE=58megayigido;898976]utaka yeni kamil grosicki gibi kafası estiğinde oynuyor gibi bir hisse kapıldım ?[/QUOTE]
[B]Bence Utaka'nın durumu Kamil'den çok farklı. Utaka sezon başı doğru düzgün kamp yemedi o yüzden hem sakatlık problemi yaşadı hem de tam performansıyla oynayamadı bence. Şimdi de yeni yeni toparlıyor kendini. Eminim kalan maçlarda kalitesiyle çok puan kazandıracaktır takıma. [/B] |
***yetenekli ama sahada mücadelesi sıfır kendini riske atmıyor ,aynı kamil gibi canı istediği zaman oynuyor.nasıl olsa yattığı yerde parasını alıyor.
|
Bence Kamil gibi bir vaka değil, haksızlık etmeyelim. Kamil gibi bir vaka olsa kariyeri böyle olmazdı. İstikrarlı bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Şans verilirse sezonun 2. yarısına damga vuracağına inanıyorum.
|
Utaka takımın en teknik oyuncusu. Utaka'nın olduğu yerde Oldoni kesinlikle oynamamalı!
|
utaka şu maçta iyi oynasan , bir gol atsan , takım galip gelse senden 3 hafta birşey istemiycez söz :D ama şu maçta ne olur oyna be
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:22. |