![]() |
Cevap: Aydın Karabulut
[QUOTE=atabey58;906276]bizim bu taraftarı anlamıyorum ya kardeşim bırakın gidin ya, ne biçim insansınız siz. adam süper oynuyor canıyla başıyla oynuyor hala aydınla uğraşıyorsunuz yazıklar olsun diyorum yeter artık birazda yapıcı olun ne var.....[/QUOTE]
[B]futbolcu iyi oynadığı zaman iyi güzel baş tacı ederiz kötü oynadığı zaman ağza alınmadık küfürler ederiz ana avrat dümdüz gideriz sivasında böyle bir taraftar pardon çekirdekçi tayfası var[/B] |
, Sivasspor'dan Aydın Karabulut'un transferi için futbolcunun menajeriyle prensip anlaşmasına vardı. Ligde bu sezon istediği sonuçları alamayarak taraftarlarını üzenBursaspor, Sivasspor'dan Aydın Karabulut'un transferi için futbolcunun menajeriyle prensip anlaşmasına vardı.'da, yönetim kurulu, yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarına erken başladı. Olağanüstü genel kurul kararı alan Erkan Körüstan başkanlığındaki yönetim kurulu, sezon sonunda Sivasspor ile sözleşmesi sona erecek Aydın Karabulut'un menajeri Erdem Karagöl'ü transfer görüşmesi yapmak üzere Bursa'ya davet etti. Yeşil-beyazlı yöneticiler, görüşme sonunda Karabulut'un 3 yıllığına transferi konusunda Karagöl ili prensipte anlaştı. Bursasporlu yöneticilerin birkaç gün içinde bu transfer için oyuncunun menajeriyle ön sözleşme imzalayacağı bildirildi. - See more at: [url]http://m.ligtv.com.tr/haber/aydin-karabulut-bursa-yolunda[/url].. eger bu haber dogruysa hem aydinaa hemde bizim bunca zaman bekliyen yönetime yaziklar olsun
|
[QUOTE=kadir00058;907787], Sivasspor'dan Aydın Karabulut'un transferi için futbolcunun menajeriyle prensip anlaşmasına vardı. Ligde bu sezon istediği sonuçları alamayarak taraftarlarını üzenBursaspor, Sivasspor'dan Aydın Karabulut'un transferi için futbolcunun menajeriyle prensip anlaşmasına vardı.'da, yönetim kurulu, yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarına erken başladı. Olağanüstü genel kurul kararı alan Erkan Körüstan başkanlığındaki yönetim kurulu, sezon sonunda Sivasspor ile sözleşmesi sona erecek Aydın Karabulut'un menajeri Erdem Karagöl'ü transfer görüşmesi yapmak üzere Bursa'ya davet etti. Yeşil-beyazlı yöneticiler, görüşme sonunda Karabulut'un 3 yıllığına transferi konusunda Karagöl ili prensipte anlaştı. Bursasporlu yöneticilerin birkaç gün içinde bu transfer için oyuncunun menajeriyle ön sözleşme imzalayacağı bildirildi. - See more at: [url]http://m.ligtv.com.tr/haber/aydin-karabulut-bursa-yolunda[/url].. eger bu haber dogruysa hem aydinaa hemde bizim bunca zaman bekliyen yönetime yaziklar olsun[/QUOTE]
[B]Kimsenin elini kolunu bağlayıp zoraki imza attıramazsınız ki... Sivasspordan ayrılıp pişman olmayan bir tane futbolcu var mı?.. Bu transferin gerçekleşeceğini düşünmüyorum, olsa dahi kendi düşen ağlamaz... Futbolcusunun alacağı olmayan tek kulüpten kim ayrılmak ister, ayrılırsa da kendi bilir demek lazım... Olayın Yönetimle ilgisinin olduğunu düşünmüyorum...[/B] |
[QUOTE=Rallim58;907789][B]Kimsenin elini kolunu bağlayıp zoraki imza attıramazsınız ki...
Sivasspordan ayrılıp pişman olmayan bir tane futbolcu var mı?.. Bu transferin gerçekleşeceğini düşünmüyorum, olsa dahi kendi düşen ağlamaz... Futbolcusunun alacağı olmayan tek kulüpten kim ayrılmak ister, ayrılırsa da kendi bilir demek lazım... Olayın Yönetimle ilgisinin olduğunu düşünmüyorum...[/B][/QUOTE] Elini kolunu belki baglayip imza attiramasin abi ama adami kosa kosa imza attirmaya yönelik sözlesme sunabilirsin..yani biraz daha iyilestirme yaparsin bu seneki oynadigi futbolada bunu hak ediyor..heleki türk ve sivasli olan bi futbolcu bizim icin dahada önemli seneye bu kadroda kalmali ins dedigin gibi yalan haberdir bizde bu satirlari bosuna yaziyoruzdut abi. |
Ben kesinlikle yönetim kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.Çünkü bu adam seneye Avrupa oynayacağını bildiği halde Bursaspor'a gidiyorsa kendi bileceği iştir.
Kendi düşen ağlamaz.Önünde Erman Kılıç,Eneramo örnekleri var... |
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44009&token=74724[/IMG]
[B]Aydin Karabulut[/B]'un menejeri [B]Erdem Karagöl[/B] .. Insallah takimda kalir, Roberto Carlos varken ne isi var Bursada ? |
Bursaspor ilk bombayı patlattı!
Yeşil-beyazlılar, Sivasspor'dan Aydın Karabulut'un transferini bitirmek üzere...
[IMG]http://www.trtspor.com.tr/resimler/74000/75570.jpg[/IMG] Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Sivasspor'dan Aydın Karabulut'un transferi için futbolcunun menajeriyle prensip anlaşmasına vardı. [B]AA[/B]'nın haberine göre, ligde bu sezon istediği sonuçları alamayarak taraftarlarını üzen Bursaspor'da, yönetim kurulu, yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarına erken başladı. Olağanüstü genel kurul kararı alan Erkan Körüstan başkanlığındaki yönetim kurulu, sezon sonunda Sivasspor ile sözleşmesi sona erecek Aydın Karabulut'un menajeri Erdem Karagöl'ü transfer görüşmesi yapmak üzere Bursa'ya davet etti. Yeşil-beyazlı yöneticiler, görüşme sonunda Karabulut'un 3 yıllığına transferi konusunda Karagöl ili prensipte anlaştı. Bursasporlu yöneticilerin birkaç gün içinde bu transfer için oyuncunun menajeriyle ön sözleşme imzalayacağı bildirildi. TRT SPOR - [B]Kaynak: [U][I]AA[/I][/U][/B] |
[B][I]Aydın Karabulut'un Bursaspor'a transfer olayı, Aydın'ın içinde kalan geçmişteki bir uktedir. BJK'da iken yaşanılan olayın uzantısıdır. Aydın tercihini Bursaspordan yana kullanacaksa yapacak birşey yok demek lazım...
Yine söylüyorum, Sivasspordan ayrılan bütün futbolcular pişmanlıklarını dile getirmişlerdir, Aydın'ın da bu pişmanlığı yaşayacağını görüyor gibiyim... Maaşını, primini, alacaklarını günü gününe veren tek kulüpten ayrılmak akıl tutulması olsa gerek...[/I][/B] |
[QUOTE=Rallim58;907797][B][I]Aydın Karabulut'un Bursaspor'a transfer olayı, Aydın'ın içinde kalan geçmişteki bir uktedir. BJK'da iken yaşanılan olayın uzantısıdır. Aydın tercihini Bursaspordan yana kullanacaksa yapacak birşey yok demek lazım...
Yine söylüyorum, Sivasspordan ayrılan bütün futbolcular pişmanlıklarını dile getirmişlerdir, Aydın'ın da bu pişmanlığı yaşayacağını görüyor gibiyim... Maaşını, primini, alacaklarını günü gününe veren tek kulüpten ayrılmak akıl tutulması olsa gerek...[/I][/B][/QUOTE] NE ENERAMOLAR NE SEZER BADURLAR NE BLİCALAR NE İBHRAHİM DAĞŞANLAR NE ERMAN KILIÇLAR geldi geçti SİVASSPORDA hepsi 10 numara 5 yıldız oynadı ama gittiklerinde günden güne eridiler [U]MEHMET YILDIZ BALİLİ HAYRETİN YERLİKAYA PETKOVİÇ AKIN gibi bizi satmayan oyuncular lazım[/U] BLİCAYI o sezon bülent uygun gönderdi bu sözüm ona değil diğer yukarıda tüm saydığım oyuncularadır... [B]Aydın aklını başına al...[/B] |
gıden gıder .kımler gıtmedı kı .efsane kadro daıldı aydın gıtse ne olur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:55. |