![]() |
Cevap: Kı nı yo ruz...
[IMG]http://sivasirade.com/Images/haberler/sporcuya-saldirip-burnunu-kirdilar.jpg[/IMG]
|
[B][QUOTE=50sekiz;876336]Sirf bu konuda degil baska konularda da benzer tavirlar sergiliyorsun.
Burasi Uganda ormanlari degil, Hukuk Devleti. Eger ortada bir saldiri varsa insanlar gider sikayet eder. Zaten saldiranlar yakalanmis. Ama senin burada yaptigina TCK da [B]suç işlemeye alenen tahrik etme [/B]diye adlandiriliyor. Benzer konularda da nifak tohumlari ekiyorsun. Sporda siddet yasasina görede bütün bunlar suc. Eger birisi sikayette bulunursa basin agrir, benden söylemesi![/QUOTE] kimin nifak tohumları ektiği, sitede SİVASSPOR akarşı antipatik ve düşmanca tavırlarda olduğunu herkes iyi biliyor merak etme...önce bir aynaya bak..yaptığın tahrik edici ve antipatik yorumların haddi hesabı yok..her yorum ve lafında başkandan tut futbolcu ve taraftara laf sokma amacındasın..bence sen dikkat et de başın ağrımasın...benim yazdığım o yorum olayların yıldönümünde ölenlere rahmet dilemekti...senin asıl amacın belli de birgün öyle bir açık vereceksin ki kendi ağzınla ne olduğunu ortaya koyacaksın...o yüzden burda millete baransu, talip doğan karlıbel havalarını bırak...[/B] |
[B][QUOTE=DOGU_BEY;876361][B]
kimin nifak tohumları ektiği, sitede SİVASSPOR akarşı antipatik ve düşmanca tavırlarda olduğunu herkes iyi biliyor merak etme...önce bir aynaya bak..yaptığın tahrik edici ve antipatik yorumların haddi hesabı yok..her yorum ve lafında başkandan tut futbolcu ve taraftara laf sokma amacındasın..bence sen dikkat et de başın ağrımasın...benim yazdığım o yorum olayların yıldönümünde ölenlere rahmet dilemekti...senin asıl amacın belli de birgün öyle bir açık vereceksin ki kendi ağzınla ne olduğunu ortaya koyacaksın...o yüzden burda millete baransu, talip doğan karlıbel havalarını bırak...[/B][/QUOTE] ayrıca kanun-yasa tabi ki var..biz kanun tanımayalım başka şeyler mi yapalım diyoruz..olayı çarpıtmak senin gibilerin yetenek alanı...[/B] |
İiiii olmuş Belediyeli topçulara utanmadan dayak yiyip gelmişler ,kendi taraftarı tepki göstersie karşılık verirler elin adamı benzetir,yorumlara bakıyorumdaa ne geniş midesi olan adamlar varmış,bütün sevgi pıtırcıkları hümanistler sivaslıymış demek ki
|
Cevap: Kınıyoruz...
futbolcu kardeşimize geçmiş olsun yapanlar cezasız kalmasın
|
gercekten uzuldum:confused:
ve kınıyorum |
anarşist olduklarını pek sanmıyorum; muhtemelen mülkiyetçidirler.
|
haberi yapan arkadaş kayseri halkına mal etmek istemiyoruz diyor ama hiçbir kayserili bizi desteklemez bunu iyi bilin
daha geçen seneki kayseri sivas maçındada misafir araç oto parkına girip araçlarımıza milyarlarca liralık zarar verenlerde aynı kişiler değildir emin olun bunların çoğu bize düşman biz onları desteklemeye devam edelim onlarda bize zarar versinler bütün kayseri taraftarlarından nefret ediyorum |
bu adi takımın adi taraftarları yan dükkan komşumun toyota corolla aracına
4bin tl lik masraf açtılar hemde polisin gözü önünde iki kapı camı ile birilkte tavan kaportası arka cam iki çamurluk full ezik yazık değilmi bu yapılanlar sonrada bu bütün kayseriye mal edilemez öylemi ? böylr ş****sizlik olmaz yahu |
GAYseri yalakalığı yapanlar var bu konuyu kapatmak iyidir insanın morali bozuluyor
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:29. |