![]() |
Cevap: Sivas'ta Sivasspor Tutulur
almanyada sivassporu tutuyorum.hatta trabzonda bile sivassporu tutarim
|
[QUOTE=kursad1981;878588]Migroarmis bursa sürekli göç alan bir sehir nüfusunun yarısını diğer sehırlerden goc edenler oluşturuyor.bu yüzden yapılan ankette gerılerde kalmıstırSecım anketleri gerçek degıldır ama gerçeğe yakın sonuçlar çıkar genelde.Sivas göç almayan aksine goc veren bır sehır sonuçlar gayet normal[/QUOTE]
Bilyoner com sitesine Bursada Sivasta veya tüm Türkiyede kaç tane üye vardırki sonuçlar gerçeğe yakın olsun...Ben sadece Bursa için demiyorum ...Eskişehir sonucuda yanlış...Eskişehirdeki kültürde bizimkisiyle aynıdır ve şehrin geneli Eskişehirsporludur.... |
[QUOTE=migroArmis;878592]Bilyoner com sitesine Bursada Sivasta veya tüm Türkiyede kaç tane üye vardırki sonuçlar gerçeğe yakın olsun...Ben sadece Bursa için demiyorum ...Eskişehir sonucuda yanlış...Eskişehirdeki kültürde bizimkisiyle aynıdır ve şehrin geneli Eskişehirsporludur....[/QUOTE]
secım anketi yapılırken herkese tek tek sorulmaz ama anket sonuçları secım sonuçlarına yakın çıkar. bu kadar basit |
[QUOTE=kursad1981;878610]secım anketi yapılırken herkese tek tek sorulmaz ama anket sonuçları secım sonuçlarına yakın çıkar. bu kadar basit[/QUOTE]
Çevrenizde kaç kişi bilyoner com a üye...buradan pay biçiniz.... |
bız ıstanbulda sıvas sporu tutuyoruz
|
Yurt disindan Sivassporu sonsuza kadar destekliyorum ve herkeze tanitmaya calisiyorum. cevremdeki insanlar tek istanbul takimlarini taniyorlardi, formami giydimmi an insanlar hanki tankimin formasi diye sorurlardi, ben onlara sivassporu yakinlasdirmaya calisiyordum ve artik herkez sivasi tanir hatta takip edende var. Iyi ve kötü günlerde hep destek, tam destek.
|
kardeşim haaaaaala ben bilmem neredeyim ama Sivassporu burda da tutuyorum diyen var.
Öncelikle bu anket sadece bilyoner.com üyelerinin katılımıyla yapılmış anlasanıza. nerde yaşarsanız yaşayın. bilyoner.com a üye değilseniz anketi etkilemiyor. sadece site üyelerinin oylarıyla belirleniyor bu oranlar.birebir gerçek olmasada aşağı yukarı fikir vermesi açısından önemli bilgiler.. |
bu anket doğru değil.EN SON ANKETİ TÜRKİYE GENELİNDE TAKVİM GAZETESİ YAPTI VE 3 ŞEHİR SİVAS .ESKİŞEHİR VE TS.İLK OLARAK ÇIKTILAR YANİ SNUÇ ŞÖYLE SİVAS:SİVASPOR % 28.fenerbahçe % 27 GS:25 çıktı.o habere inanmayınız.yani sivasta sivaspor % 28 le 1.sırada litfen bunu yaygınlaştırın ve burdaki haberleride düzeltin.Kaynak:Takvim Gaztesi taraflar anketi isteyen bakabilir
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;878294][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41812&token=93335[/IMG]
Bilyoner.com, dördüncü defa Türkiye’nin taraftar haritasını çıkardı. 81 ilde yaşayan Bilyoner.com üyelerinin tuttukları takımlar arasında yapılan değerlendirmeye göre; 4 büyükler dışında sonuçlarda kendine yer bulan takımlar Eskişehirspor, Sivasspor, Bursaspor, Adana Demirspor ve Karşıyaka olarak sıralandı. Eskişehirspor taraftarları %30 ile en çok kendi şehirlerinin takımını desteklediklerini gösterdi. Sivasspor ise Sivas'ta %27 ile ikinci sırada yer alarak sıralamada ''ben de varım'' dedi.[/QUOTE] bu haber doğru değil doğru haber Takvim gazetesinin yaptığı 2013 yılı il il taraftar anketinde var.ve sivas ta sivaspor % 28 ile birinci çıktı.diğer 1.çıkan iller ise Eskişehir ve Ts.buna göre değerlendirme yapınız.kaynaktan bakmak isteyenler Takvim gazetesi taraftar anketinden bakabilirler. |
sivaslı olup sivasta olup başka takım tutulurmu gardaş.
ölümüne sivas |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:20. |