SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Grosicki ayrılıyor (mu?) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37031)

34MUAMMER58 04.10.2013 20:27

Cevap: Grosicki ayrılıyor (mu?)

[b]kamil sivassporu ligde tutan oyuncuların en önemlisiydi,ne olduysa adı gs ile filan anılınca ve evlendikten sonra ,problemli oyuncu oldu,busezonda yabancı sınırlamasının kurbanı oldu ,mehdi veatıf sakatlanmadan kadroya gireceğini sanmıyorum,sivasspor tarihinde en pahalı aldığımız oyuncu ben her 2 tarafıda düşünüyorum,kamil oynıyacağı takıma gitsin sivassporda karından vazgectim verdiğimiz parayı veren olursa vermek lazım,kimse vazgeçilmez değildir tahminim kasımpaşaya gider öyle oyuncuya ihtiyacları var bide istanbul olduğu için caziptir,ne olursa olsun herkes için hayırlısı olsun [/b]

savaş2 04.10.2013 20:36

***cok gec oldu bile

cılgınsivas58 04.10.2013 23:20

1 sene yattıgı yerden para alıyor gitmesinde hiç bir sakınca yok

frankfurt"sivas 05.10.2013 01:38

Yolu acik olsun ..! Biz ki SİVASSPOR sevdalıları olarak bu takıma kimler faydalı olduysa basımızın tacı bızden bugune kadar gıden hıc bır futbolcu kotu ayrılmadı buda kulubun ılınden bızı yıgıtlıgımızden ansınlar yeter bıze guzel gunler de yasattın yıgıdo kamıl ALLAH yolunu acık etsın neyse hayırlı o olsun İnsALLAH:)

Abdullah DuMaN 05.10.2013 08:36

Kendisini çok seviyoruz ama 2 hoca ilede aynı sorun olduysa bunda futbolcunun hatası vardır. Para kazandıracak şekilde gönderilmesi uygundur bence

sero58 05.10.2013 08:57

Faydalı olmayacak kim varsa biran önce yolları ayırıp gelecek sezonların planlamaların hesapları yapılmalı derim.
gecen sene hiç oynamadı ya havayı bahane etti ya ailesini bahane etti futbol oynamamak için ne varsa yaptı?
giderse hiç üzülmem?
gidenlerin hali ortada...

BSMM 1964 05.10.2013 09:03

Misyonunu bitirmiş bir futbolcu oynarsa güzel oyuncu fakat oynamıyor maçlarda hep 10 kişi oynuyoruz erman gibi Sivası bitirmiş en iyisi göndermek bak ermanın hevesi kursağında kaldı sende git yolun açık olsun EN BÜYÜK SİVASSPOR okadar..

58YIGIDO58 05.10.2013 09:10

Bence bu vakitden sonra grosickinin iyi bir fiyata gonderilmesi daha hayirli olur.
Katkilarindan dolayi grosickiye cok tesekkür ediyoruz

Elbeyliliyiz 05.10.2013 10:18

[QUOTE=kursad1981;879383]Sivasspor ' a gelmıs bu kadar yeteneklı olup bu kadar vurdumduymaz bir oyuncu gormedım yolu acık olsun herseye ragmen[/QUOTE]

Aynen katiliyorum, hem hizli Orta yapabilen fakat dikis tutturamayan Kamil yazik.:confused::confused::confused:

SivasliBurak58 05.10.2013 14:44

Satilsin. ama iyi paraya satilmaz cünkü sezon sonu bedava gitmesi de var.
talip olan takimlar fazla para vermez

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:07.