![]() |
Cevap: Sivasspor - Bursaspor
Ilk 20- 25 dakika gool yemezsek mac kesinlikle bizimdir kusura bakmayin dikkatli olunmasi icin bir uyaridir rakibi hafife almak bizi zorlar:confused:
|
Insallah biz kazaniriz ama kolay mac degil, Bursa Fenere kafa tuttu ve son dakika yenildi.
Arkadaslar stat dolu olmasi gerekiyor dogru ama sadece bu sitede konu acmak yetmez. Bu konuyu su ana kadar 1.200 kisi okumus ve 40 yorum var. Neden meselaa meydan'da bir tabela veya buyuk bir afis yapilmaz ? Haydi herkes maca gelsin sehrini yalniz birakmasin diye yazilar yazilsin ve bunun altina macin tarihi saati diye dusunuyorum. Tabi ki baska fikirler de lazim bu sadece bir ornek yani. Simdi Sivas'da olmak var ne guzel olurdu bee ama malesef gurbet :mad: |
Zor maçlardan birini daha oynayacağız.
Bursa FB ye geçen hafta kök söktürdüler. 1. Seyirci tribünleri doldurup doksan dakika destek vermeli. 2. Sabır ve disiplini elden bırakmamalıyız. Bunları uyguladığımızda galibiyet kendiliğinden gelecektir. Favorim SİVASSPOR. En kötü ihtimal beraberlik diyorum. |
BU başlığın açılacağını hepimiz zaten biliyorduk ama Antep maçı biter bitmez açılmış olması bizlerin takımımızın performansından ne kadar memnun olduğumuzu ve istekli olduğumuzu kanıtlar. Bu maçı da alırsak RABBİM bozmasın muhteşem gidiyoruz buna devam ederiz, GS maçına da daha rahat bir kafa ile çıkarız
|
artık anketlerde alt seçeneklere bakmıyorum ''Sivasspor kazanır''a basıp geçiyorum nerelerden nerelere bee :D çok net söylüyorum Antep maçından kolay geçecek Bursa maçı ve Sivas risk almayacak ilk yarı 1 tane atar 80-90da da bir tane atar 2-0 alırız ...
|
bu maçı da gol yemeden kazanıp galatasaraydan beraberlik veya galibiyet alırsak ilk 3 garanti bence
|
[B]zor maç ama sivassporumuz arkasına aldığı bu rüzgarla bursayıda geçer inancındayım rakibi hafife almamalıyız[/B]
|
4 eylül dolmalı bu maçta zirvede devamlı olmamız için çok önemli taraftar gereğini yapsın takımımız zaten sonuca gider
|
[B]Batalla ya dikkat edersek gerisinden bişey olmaz inşallah oyun disiplininden de kopmazsak maç bizimdir taraftara çok iş düşüyor imkanı olan herkes bu maça gitsin ve aatıfla beraber şükretsin :) [/B]
|
Öncelikle Gaziantepspor galibiyetinin rehavetinden kurtulmalıyız. Bu bir. İkincisi, Bursaspor-FB maçının özetini bir kez daha seyrettim. Bursaspor'un oyunu biraz Sivassporumuza benziyor. Ayağa oynamaya çalışıyorlar. Bu durumda oyuncuları karşılaştıracağım:
Korcan mı Frey mi, Atıf mı Batalla mı, Mehdi mi Bellushi mi,Utaka mı Ferhat Kiraz mı , Burhan mı Kazım mı mevkilerinde daha başarılı bir maç çıkaracaklar, bunlar tabii belirleyici. Bu kıyasa devam edersem bizim artılarımızın daha fazla olduğu ortaya çıkıyor. İki kanat bekten Cicinho, Basser'den , Ziya ise Taiwo'dan daha kaliteli. Stoperlere bakarsak Bursa'da Civelli sarı kart cezalısı. Onun yokluğunda göbekte Serdar Aziz, İbrahim Öztürk ikilisi olabilir ama FB maçında sakatlanan Serdar'ın durumu da belirsiz. Yani Bursaspor'un bu maç zayıf yanı, yumuşak karnı stoper mevkii olacak. Tüm bunlara seyircimizin Antep galibiyetinin moraliyle coşkulu ve kalabalık olacağını varsayarsak, Allah'ın da izniyle Meksika dalgalı,ooleyli,kırmızı beyaz şampiyon Sivas'lı güzel bir maç bizi bekliyor. Maçla ilgili endişem; 1) Maç saatine kadar oyuncularımızdan sakatlanma olmasın. 2) Biletler satılmaya başlanınca gidip iyi bir yerden biletlerimizi alalım. Başka isteğim yok. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:06. |