SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   İlk Yarının En Başarılı Futbolcusu Kimdi? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37376)

migroArmis 02.01.2014 19:30

Cevap: İlk Yarının En Başarılı Futbolcusu Kimdi?

Ben Aatıf dedim lakin her daim Ziya kardeşimin çok büyük bir değer olduğunu söyer ona anketlerde oy veririm.. Ziya bir değerdir sahip çıkılmalıdır

adres58 02.01.2014 19:46

Rengifo.. Rengifoooo... Ne Rengifomu?

Valla çok güldüm... 1 oy almış. :D :D

asabibaba 02.01.2014 20:04

[B]Burhan'a oy veren öteki gardaşım kim acaba?[/B]:D

yigido yakup 02.01.2014 20:33

[QUOTE=asabibaba;890865][B]Burhan'a oy veren öteki gardaşım kim acaba?[/B]:D[/QUOTE]

o sahis benim.

yorumumdada belirttim.ben sezon basi kampinda diger oyunculardan iyi performans ve katki bekliyordum Burhan benim bekledigimden cok daha etkili Bir Kamil Grosickiyi hic aklimiza getirmediysek onu takdir etmek lazim.burhan sadece hücümsal olarak degil defansif olarak kendini cok gelistirdi cicinho nun bu performansi göstermesinin en büyük yardimcisi kesinlikle Burhan

Ayni durum neden sol kanatta yok?Cünki Aydin in ayagina top gelince var topu kaybedince o sahadan bakiyor seyircide türübünden bizde tv.den.

orda Ziya Aydin ikilisinin toplam skora etkisi Bir Costa kadar yok birde böyle kiyaslamak lazim.

34MUAMMER58 02.01.2014 20:46

[b]sivasspor eğer zirvedeyse ,cicinyo,da costa,atıf ,burhan bu oyuncuların sayesindedir elbetteki diğer oyuncularında payı vardırda ,asist ve gol olarak bu oyuncular fark yaratmıştır ,oyumu atıfa verdim hernekadar son 4 hafta ortada gözükmesede [/b]

bahbaba58 02.01.2014 20:46

iki şık seçme hakkım olsa cicinho ve manuel da costa verirdim haksızlık olmasın diye çünkü ikiside harikaydı
oyumu yaşından dolayı oynadığı futbol parmak ısırtıyor helalsin CİCİNHO
REAL MADRİDE oynadığından hiç bir farkın yok :)
golcümüz DA COSTAYIDA ÇOK SEVİYORUZ

ROMANTİK KATİL 02.01.2014 21:19

..................................Burhan Burhan Burhan.........................

aozdemir 03.01.2014 09:09

[B]sadece bir kişiye oy kullanabildim ama...
1-cicinho, 2-da costa, 3-ziya, 4-atıf, 5-burhan favorilerim.[/B]

58hayati 03.01.2014 13:56

atıf çünkü bu kadar golü forvetler dahi atamıyor..ATIF ÇEHAHEHO.

SivasliMuhammed 03.01.2014 22:40

Ilk yarinin en basarili oyuncusu yoktur bizde hepisi cok güzel oynadi ama da costa cicinho aatif burhan ve ümit cok güzel oynadilar... bir kac nokta transfer yaparsak ozaman daha iyi oluruz ve insallah hedeflerimize ulasiriz...kim su rengifoyu secmis yaa :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:08.