![]() |
Cevap: Pedro Oldoni
Rafik gol kralıydı diye geldi ne oldu ? Bi izliyelim sonra karar verelim..
|
[QUOTE=alacakaranlik58;893259]Yanlış anlamayalım ama gerçekten merak ediyorum. Kaç adet forma satılmış acaba[/QUOTE]
Haklısınız, ama ben forma reklamını kastetmiştim... |
[B]Şimdiye kadar hep iyimser oldum, transferlerin gecikmesini iyi bir isim gelecek o yüzden iş uzuyor dedim ama eğer bu isim gelecekse tam bir fiyasko. İkinci bir Rengifo vakası olur. Böyle 3.sınıf yabancılara hiç gerek yok. Sezon sonu da bunun cebine parasını koyup sözleşmesini feshetmeye çalışırız. [/B]
|
Adamın yaşı 19 olsa kafalarda tek soru işareti olmazdı, hatta heyecanlanabilirdik bile. Fakat 28 yaşında Brezilya ikinci liginden bi adam deyince kafalarda soru işaretleri dolaşıyor. Umarım beni ve tüm olumsuz yazan arkadaşlarımı utandırır...
|
ikinci ersan martin vakası olmaz inşallah.
|
[B]:confused::confused::mad::mad::rolleyes::rolleyes:;);):D:D:):) Anlaşılacağı üzere kafam karışık ne desem ki seneye inşallah nasip[/B]
|
[QUOTE=DOGU_BEY;893201][B]Sivasspor Brezilya Serie A ekiplerinden ViTORİA'dan 1.91 boyunda ve 28 yaşındaki santrafor PEDRO OLDONİ anlaştı ...Bonservis ödenmeyecek...Oyuncu kulubüyle konuşup serbest bırkaılmasını istemiş ve onay almış....birinci ağızlardan öğrendim...[/B][/QUOTE]
Bu yazdığın yazıda beni en çok ürküten kelime "BONSERVİS ÖDENMEYECEK" bu kelime bu takımın başına çok iş açtı o bağlamda ...:rolleyes: |
Vitoria takımı Brezilya Seria A takımı...
|
Adi Pedro Oldoni degilde
Hüseyin yada Ahmet olsaydi genede alirmiydik acaba? Her Brezilyali iyi Futbolcu degildir her Sakallida Dede. |
Icimde bir ses ikinci Rengifo vakasi olacak diyor !!!
Not: hislerim cok kuvvetlidir aynisini Rengifo ya da hissetmistim. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:13. |