![]() |
Cevap: Torku Konyaspor - Sivasspor
Ben beraberliğe güle oynaya razıyım,zaten kimsenin forvet transferi gibi bir niyeti de yok,oyunu soğutalım yatalım 1 puan alalım derim..yazık garibim atıfa,ziyaya,cici ye gözümün önüne geliyor koşturup paslaşmaları ... bu adamlara resmen eziyet çektiriyoz forvetsiz :mad:
|
[b]kasımpaşanın puan kaybettiği ,bjk nin eskişehirin 3 puan aldığı haftada konya maçı daha önemli hale gelmiştir,sivasda rahat galibiyet almıştık,ancak konya evinde iyi oynuyor,3 4 etkili elemanı var ,ben akıllı ,yardımlaşmalı,ve iyi mücadele ederek oynarsak kazanacağınızı umuyorum [/b]
|
sivas yine her deplasmandaki gibi oynasin mesut bakkalin iyi etut ettigi konya gule oynaya yener.sivassporun oyunculari galiba cok pas yapinca puan verildigini saniyorlar hem de gol atmadan sut cekmeden. eger duzelmezsek 0 beklenti
|
Konya maçının önemi bizim için daha da arttı orta sahada Kadir bekmezci ile başlarsak iyi motive olabilirsek Konyaspor'u rahat geçeriz
|
Bugün yasi ilerlemis bir H.Kabze ve Gekas´in Sivasspor karsisinda basarili olacaklarini tahmin bile edemiyorum.Atasözlerimizden biri derki "eskiye ragbet olsaydi bit pazarina nur yagardi "diye.
Bizi bizden baska birisi zaten yenemiyor.Biz rakibe davetiye cikariyoruz,gelin bizi yenin diye. Yakaladigimiz firsatlari harciyoruz,bunu yaparkende defansi orta sahaya cok yaklastiriyoruz,biz kontraya cikarken ve atilan bir uzun topla bizim fisimizi cekiyorlar.Kupa macinda Akhisar´dan bir puanla dönseydik o bir puan isimize cok yarayacakti... Sivasspor iklim olarak ayni olan Konya önünde kroniklesmis defans hatalarini yapmazsak ve gol yollarinda becerili olursak bu Konya´yi yenmek icten bile degil.Ama aksi olursa Konya bizi yener. |
hafta içi kupa maçı oynamasaydık rahat alırdık bu maçı.beni konya değil takımın yorgunluğu düşündürüyor
|
kötü hissettiğim maçlardan bi tanesi inş ben yanılırm hleb gekas hasan tehlikeli oyuncular biraz kontrollü oynamak gerekiyor
|
bazı arkadaşlar tutturdular forvet diye... bırakın beyler bizde herkes forvet, sadece bir iki futbolcudan değil, 5-6 futbolcudan gol bekliyoruz. bizim sistemimiz bu. kimse de demiyor ki, ya hu hocanın bir bildiği vardır, adam bilerek forvet oynatmıyor kanaatimce.
|
[QUOTE=B.DUMANLI;895806]Bugün yasi ilerlemis bir H.Kabze ve Gekas´in
Bizi bizden baska birisi zaten yenemiyor.Biz rakibe davetiye cikariyoruz,gelin bizi yenin diye. Yakaladigimiz firsatlari harciyoruz,bunu yaparkende defansi orta sahaya cok yaklastiriyoruz,biz kontraya cikarken ve atilan bir uzun topla bizim fisimizi cekiyorlar.Kupa macinda Akhisar´dan bir puanla dönseydik o bir puan isimize cok yarayacakti... Sivasspor iklim olarak ayni olan Konya önünde kroniklesmis defans hatalarini yapmazsak ve gol yollarinda becerili olursak bu Konya´yi yenmek icten bile degil.Ama aksi olursa Konya bizi yener.[/QUOTE] B.Dumanlı arkadaşa katılıyorum. Rakip takımlar bizi yenmiyorlar biz onlara yeniliyoruz. Bizden daha iyi oldukları için veya daha iyi futbol oynadıkları için yenmiyorlar. Takımımızın affedilemez bloklar arasındaki aksaklıkları kopuklukları başımızı derde sokuyor. Karşı takım iyi kontraya çıkıyorsa o da başımıza ayrı bela... Hücumda da aynı şekilde pozisyonları hunharca harcıyoruz. Hele ki deplasmanda daha dikkatli olmalıyız. Deplasmanda istediğiniz gibi her an pozisyon bulamayabilirsiniz. Sonuç olarak konya bizim ayarımızda takım değil eğer kendi futbolumuzu oynarsak ve pozisyonları finalize edersek konyayı rahat geçebiliriz. Diğer taraftan beklenildiği gibi Fenerbahçe düşüşte ve eskişehire yenildi. Diğer taraftan Galatasaray ın toparlanacağını sanmıyorum. [B]Eğer konya maçını yenersek bizim açımızdan final niteliğindeki Fenerbahçe ile oynayacağımız maçtaki 3 puan bundan sonrası için bizi hem oyun hem mental açıdan bir üst levele çıkartabilir.[/B] Tabi birazda bunlar öngörüden çok bir hissiyattır. am neden olmasın diye de içimden geçiyor. |
***macın hakemi tecrübeli. bu gün ilk 11 de cihan başlamamız gerekir,konya acık oynacak ilk golu biz bulmalıyız yoksa konya fark atar.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:59. |