SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Yönetim Başarıyı İstemedi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37528)

58 Amsterdam 58 04.02.2014 09:22

Cevap: YAZIK...!

Belkide para yok ?

buraks58 04.02.2014 09:32

herkes o kadar dolu ki. bu duygularına tamamen katılıyorum.

tanyil 04.02.2014 09:34

yazık. Hemde çok yazık. Ama strese giren taraftarı takan yok. yazık

zgR 04.02.2014 09:40

maça gidebilmek için patronuna yalvaran taraftara,bilet almak için belkide pazar parasından çocuğunun harçlığından kısan dar gelirli bu yiğit insanlara yazık :confused:

sivasfutbol 04.02.2014 09:42

[QUOTE=tanyil;896696]yazık. Hemde çok yazık. Ama strese giren taraftarı takan yok. yazık[/QUOTE]

taraftar olarak bizde artık yönetimi takmayız ne zaman sahiplendiler sanki ben görmedim gören varsa yazsında bizde öğrenelim.

karamik 04.02.2014 09:43

Yonetimin Başkanın arkasındayım alabilecek olsaydı parası olsaydı alırdı gelecek sezonun kadrosunu kurmakta fayda var

halilxx58 04.02.2014 09:57

[QUOTE=58 Amsterdam 58;896688]Belkide para yok ?[/QUOTE]

Nereye gidiyor kardesim bu paralar? Yönetimdeki beyler "indiregandi" yapmiyorsa olmali para, sonucta her galibiyet takima iyi para kazandiriyor, arti reklam sponsor gelirleri vs. vs.

buraks58 04.02.2014 10:01

[QUOTE=zgR;896699]maça gidebilmek için patronuna yalvaran taraftara,bilet almak için belkide pazar parasından çocuğunun harçlığından kısan dar gelirli bu yiğit insanlara yazık :confused:[/QUOTE]

niye yazık olsun.gelmesinler stada arkadaşım.bu soğuk havalarda stada gelecek, stada girerken on yerden geçip şemsiye alınmaz şunu sokamazsınız bunu alamazsınız diyecekler, çıkarken 3 bin kişi dağılır 15 dakikada zor çıkarsın vs. vs. bunlara taraftarın hevesini kıran yönetimide ekleyince.tek birşey çıkıyor,gelmeyin stada arkadaş...

karasarlıyiğido 04.02.2014 10:10

Cevap: Yönetim Başarıyı İstemedi

evet herkesin beklentisini karşılayan bir ara olmadı ama devre arası kaliteli ve problemsiz futbolcu bulmak zordur bunu herkes bilir ya paraya kıyıp kalite alacaksın yada göstermelik birkaç tane transfer yapacaksın biz ikinci yolu tercih ettik bize bundan sonra destek vermek düşer birde herkesin bu kadar karamsar olmasını kupa maclarında yorulup lig maçlarında etkisiz oyuna bağlıyorum kupa maçları bitince yine eski sivasspora döneceğimize inanıyorum

halilxx58 04.02.2014 10:52

Cevap: Yönetim Başarıyı İstemedi

[QUOTE=karasarlıyiğido;896718]evet herkesin beklentisini karşılayan bir ara olmadı ama devre arası kaliteli ve problemsiz futbolcu bulmak zordur bunu herkes bilir ya paraya kıyıp kalite alacaksın yada göstermelik birkaç tane transfer yapacaksın biz ikinci yolu tercih ettik bize bundan sonra destek vermek düşer birde herkesin bu kadar karamsar olmasını kupa maclarında yorulup lig maçlarında etkisiz oyuna bağlıyorum kupa maçları bitince yine eski sivasspora döneceğimize inanıyorum[/QUOTE]

- Pape Diakhate
Levante'den Kayseri Erciyesspor'a

- Alanzinho
Trabzonspor'dan Elazığspor'a

- Alexandros Tziolis
PAOK'tan Kayserispor'a

- Edinho
Braga'dan Kayserispor'a

- Yiğit Gökoğlan
Galatasaray'dan Kayseri Erciyesspor'a

- Rodrigo Tello
Eskişehirspor'dan Elazığspor'a

- Marek Sapara
Trabzonspor'dan Gaziantepspor'a

- Raheem Lawal
Mersin İdman Yurdu'ndan Eskişehirspor'a

Evet kardesim devre arasi transfer daha zordur ama yukardaki liste (bir yigido kardesimiz forumda paylasmisti) hepsi son gün transferi.

Demek istedigim isini saglam yaparsan olmaz diye birsey yok is sadece yönetime bakiyor!!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:43.