![]() |
Cevap: Ben Sivas'ı Satın mı Aldım ?
[B]İNSAN konuştuğu lafın nereye gideceğini bilmeli,bu tezahüratların sivasspor taraftar grupları tarafından yapıldığına inanmak istemiyorum,içinizdeki büyütülmüş takım sempatizanlığını bırakın ,başkanında dediği gibi 4 eylül stadı birilerilerinin it takımı yalakçılarının sivasspor üzerinden hesaplaştıkları yer değildir olmamalıdırda ,sivaslı sivassporu tutar [/b]
|
BU konuyu uzatmanin hicbir faydasi yok.
Lütfen kapatin gitsin. |
kardeşim ne şikeymiş beee... 3 yıldır çözülemedi.. varsa şike ve yapıldıysa bizde dahil başkan şike yapan namusunu satar dedikten sonra ben inanmıyorum sivassporumuzn şike yaptığına)düşürün bi alt lige kardeşim... lig tvnin yayın gelirleri, aziz denen adamın yok ligden çekerim takımı hikayelerini dinlemekten bıktık artık... bi arkadaşın bahsettiği üzere yenilginn verdiği hazımsızlık diyorum ben bunaa.. hakeme sallayanlar neden hakem odasına gittiler acaba.. bunu sorgulamalı önce... 100 yıldır Anadoludan puanları çalarken 3 büyütülmüşler neredeydiniz sizzz.. şimdi böyle olunca mı adalet istiyrsunuz... elle kolla atılan golleri mi söyleyeyim kendini atıp alınan penaltıları mı yoksa koridorlarda dolaşan bavul dolusu paraları mı.. hepiniz aynısınız... ve son söz.. SENİN NE GÜCÜN NE DE PARAN SİVASI SATIN ALMAYA YETMEZ beyefendi....
|
Bizim en sevmeiğmiz b jimnastıktır....Lakin b jımnastıkın taraftarı adamdır rajon bilir...Bu sitede azız denen kısılıksızın söylemını fenerbahce denen takımı dınleyeceğime b jımnastıkle kavga etmeyı tercıh ederım
|
kuşbeyinliler kuyuya taş attı türkiyeye rezil olduk
hamsilere hakaret ederdik artık etmeyeceğim bizimkiler çok daha beyinsiz yazıklar olsun :mad: |
O şekilde bağıranlar Sivas'ta doğmuş olabilirler, benim nazarımda; ne Sivaslı, ne de Sivasspor'ludrlar!
Tek kelime ile CEHALET diye buna denilir! |
bir atasözü akılsız dostun olacagına akıllı düşmanın olsun aziz lafı koydu takım önde maçı almışsın zevkini cıkarsana be dalkavuk bizde ilkdefa stat bu kadar dolmuş diye sevindik feneri yenmişiz sevinemiyoruz gündem verilmeyen penaltı seyircinin misafire hakareti yuh yani
|
[B][QUOTE=migroArmis;898595]Bizim en sevmeiğmiz b jimnastıktır....Lakin b jımnastıkın taraftarı adamdır rajon bilir...Bu sitede azız denen kısılıksızın söylemını fenerbahce denen takımı dınleyeceğime b jımnastıkle kavga etmeyı tercıh ederım[/QUOTE]
mesele azizin söylemi değil, lafın ucunun mecnun başkana dolayısıyla da Sivasspora dokunmasıdır...siz de bunu anlamıyorsanız gidin jimnastikçilerle şunla bunla muhabbet edin...[/B] |
[B]Çocukken Süleyman Demirel Sivasa mitinge geliyor, Bizde okuldan çıkmışız dış sahanın orda antraman izliyoruz büyüklerimizden bir kaçı dediki.????[/B]
|
[QUOTE=izmirliyigido;898355]Bu olay ile içimizde ki sahte Sivas'lılar, içimizde ki 3 İstanbul sevdalıları kendilerini belli ettikleri gibi bizi de cümle aleme rezil ettiler !.. Sizin yapacağınız tezahüratın içine de, sizin beyninize de, ne diyeyim yahu bilemiyorum ki? Ayıptır yav, zaten tezahürat yapmayı bilmiyorsunuz, zaten tribün yapmayı bilmiyorsunuz, birde kalkmış lafın sonu nereye gideceğini bilmeden saçma sapan tezahüratla adımızı iyice lekelediniz. Yazıklar olsun size.
Çıkmayın bir daha o tribüne !.. Zaten bir avuçsunuz, zaten birlik beraberlik, kardeşlik ne demek bilmiyorsunuz gelmeyin bir daha tribünlere. Sivasspor birşey kaybetmez 300 kişi gelmeyince. Hiç olmazsa yaptığınız bu tür çirkin tezahüratlarla itibarımız kaybolmaz. Siz ancak hakeme küfür edilirken, rakip takımı kümeye yollarken, rakip taraftara küfür edilirken birlik oluyorsunuz. Başka hiçbir zaman grupların güzel bir tezahüratta birleştiğini görmedik. Bunları yazarkende zannetmeyin ki, Fener'i desteklediğim için yazıyorum. Bırakın ne güzel yenmişiz adi bir takımı, tadını, keyfini çıkartalım. Bütün Türkiye bizi galibiyetten dolayı konuşacakken, bir kaç çapulcunun yüzünden sosyal medya bu saçma sapan tezahüratla sallanıyor. Beş paralık ettiniz bizi. Adam olmadan dönmeyin tribünlere !.. Alayınız.. Tayfanız, lideriniz, abileriniz, hepiniz.. .[/QUOTE] hay ağzına gurban oluyum gardaş la. daha başka sözmü olur bunun üstüne. sivassporumuzun galbiyetini yaşıyamadık bunu yapanların allah belasını versin diyecem gurunun yanında yaşda yanacak. dah alamyın bu beleşçileri stada olsun bitsin. bahsen ne haltlar garıştırmışlar yok karaborsa misafir takım bileti satmak yok beleş verilen otobüslerde otobüs parası toplamak neler neler. bunu yapanları defedin aranızdan gitsinler gelmesinler stada daha ey olur. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:57. |