![]() |
Cevap: Yönetime Soruyoruz?
Maratonda tuvaletlerde akmayan sular
Maç bitiminde açılmayan stad çıkış kapıları Stad müdürü varmış ne iş yapar bilinmez |
yonetıme neyı sorucan sen once adam gıbı takımını destekle .bıde kardeş takım çıktı .bursa .ankaragucu kardeş takım kurtarsın .bursa ankaragucunu .kardeş ayakları gt ayakları
|
Cevap: YÖNETİME SORUYORUZ??
[QUOTE=A.Turan Korkmaz;900997]Mecnun başkanın Pazartesi akşamki yerel kanallarımızda canlı yayınlanan spor proğramlarımızdan birine çıkarak taraftarların sorularına cevap vermesi gerekiyor.[/QUOTE]
[B]BİLGİ | Kulüp Başkanımız Mecnun Otyakmaz yarın saat 21.00'da Vizyon 58, Srt ve Kanal 58 ortak yayınlanacak programın konuğu olacak.[/B] Kaynak: Sivasspor Facebook sayfası Evet, tahmin ettiğim gibi. Başkanımız yapacağı açıklamalarla birlik beraberliğimizi pekiştirecek, ortalığı toparlayacak, Sivassporluların yeniden daha büyük bir güçle takımlarına sahip çıkıp desteklemelerini sağlayacaktır. Şimdiden teşekkürler büyük başkan. |
Cevap: YÖNETİME SORUYORUZ??
[QUOTE=A.Turan Korkmaz;901123][B]BİLGİ | Kulüp Başkanımız Mecnun Otyakmaz yarın saat 21.00'da Vizyon 58, Srt ve Kanal 58 ortak yayınlanacak programın konuğu olacak.[/B]
Kaynak: Sivasspor Facebook sayfası Evet, tahmin ettiğim gibi. Başkanımız yapacağı açıklamalarla birlik beraberliğimizi pekiştirecek, ortalığı toparlayacak, Sivassporluların yeniden daha büyük bir güçle takımlarına sahip çıkıp desteklemelerini sağlayacaktır. Şimdiden teşekkürler büyük başkan.[/QUOTE] Biz GERÇEK SİVASSPORLULAR olarak kendisini çok seviyoruz fakat taraftar bas bas bağırdı bu takımda golcü yok ama hala ikinci yarı transfer döneminde takıma yapılmayan transferle kendisine yönetime çok kırgınız NEDEN YAPILMADI bizleri neden böyle üzdüler anlamış değilim bu takımın başarısını MECNUN BAŞKAN eminim BİZLERDEN DAHA ÇOK İSTİYOR neden öyleyse ŞAMPİYONLUĞA oynayan ve TÜRKİYE KUPASI gruplardan çıkma şansı olan bir takıma adam gibi transferler yapmadılar onun cevabını söylesin yinede KENDİSİ HER ZAMAN SEVİYORUZ ADAM GİBİ ADAM... |
Sanki bir isler dönüyor bilemedigimiz yada taraftardan saklanan neden bir insan hatasinda israr eder ? Neden bir yonetim bu kadar aciz ve sessiz kalir ? Burasi bakkal dukkani degil koskoca bir klup bence Sivasspor yonetimi Sivassporu hala ufak klup zannediyor uyan yönetim taraftar bu takimi artik ufak tefek takim olarak görmüyor bunu sizde anlayin artik basiretsiz idarecilerle bu is olmaz.
Birde Sivastaki taraftarlar Allah askina artik ruhluktan cikin stat stat değil bildiğin morg Facede kral Sivasspor taraftari demekle bitmiyor takimi gaza getirin artik Facede orda burda bedavadan boş boş atmakla olmuyor icraat lazim icraat. Şuan ligdeki en tirt taraftar grubu oldugunuzu kabul edip kendinize çeki düzen verin. |
yönetime şunu sormak istiyorum ne zaman gideceksiniz artık taze kan gerekiyor birde costanın süresiz kadro dışı bırakılması gerekmiyormu
|
buraya yazanlara bende şu soruyu soruyorum kaçınızın kombinesi var .beyler bekara karı boşamak kolay. biz
sivasspor taraftarı olarak daha kendi üzerimize düşeni yapmadan önümüze gele saldırıyoruz ilk başta herkez kendini bir eleştirsin ondan sonra konuşsun .bu taraftara bu takım çok bile beyinsizler.bir altınızdaki takımların taraftarına bir bakın ondan sonra konuşun. |
[QUOTE=muratugur58;901137]buraya yazanlara bende şu soruyu soruyorum kaçınızın kombinesi var .beyler bekara karı boşamak kolay. biz
sivasspor taraftarı olarak daha kendi üzerimize düşeni yapmadan önümüze gele saldırıyoruz ilk başta herkez kendini bir eleştirsin ondan sonra konuşsun .bu taraftara bu takım çok bile beyinsizler.bir altınızdaki takımların taraftarına bir bakın ondan sonra konuşun.[/QUOTE] [B]öncelikle seviyesizlik yapma. ne diyeceksen adam gibi söyle. ben samsunda olduğum için kombine alamadım kusura bakma olur mu? taraftarlık sadece sivas'ta değil her yerde yapılır. herkes imkan dahilinde taraftarlığını gösterir. ben her haftasonu büyük bir heyecanla formalarımı atkılarımı giyinip sanki stada gidecekmiş gibi hazırlanıyorum ayrıca daha 6 aylık oğluma da giydirip maç saatini bekliyorum. bu heyecanı yaşıyorsam karşılığını almalıyım. futboldur bu 3 sonuçlu bir oyun ona diyecek sözümüz yok ama aylardır konuşulan şeyleri yönetim ve teknik heyet göremez ve o görülemeyen noksanlıklar bizi peş peşe üzüntülere sevk ederse işte sorun orda başlıyor demektir ve isyanımız bunadır.[/B] |
bence ıkı hafta maclara gıtmeyelım yonetım ve teknık heyete transfer tepkısı olsun herkese tesekkur
|
Simdiye kadar her zaman baskanin arkasinda olup destek vermisimdir. Ama artik yavas yavas bir degisiklik zamani geliyor gibi. Bir cogunuz baskan ne yapsin diger yöneticilerde is yok gibi seyler diyebilirsiniz ama sonucta onlari o mevkiye getirip tutan sn. Mecnun Otyakmazdir.
Takim her galibiyete dünya kadar para aliyor, nereye gidiyor bu paralar? adam akilli bi tane transfer yapmadik su transfer döneminde, yazinda zaten bir cogu bonservis ödenmeden alindi. Bu paralar kimin cebine gidiyorsa haram olsun..! Yeni bir yönetim, yeni bir vizyon belkide bir cok sorunun cözümü olabilir... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:29. |