![]() |
Cevap: Sivasspor - Trabzonspor
ben bu takımın maç kazanacağını zannetmiyorum.bazı maçlardan 1 puan alarak düşme potasına inmeden ligi bitirmemiz lazım.kasımpaşa kaza dedik,konya şansızlık dedik,gençlerbirliği hakem dedik peki elazığ maçına ne diyeceğiz.biz taraftarlar takımdaki maç kazanma ruhunun tamamen yok olduğunu görüyoruz.bunu teknik heyet veya yönetim göremiyormu.
|
anladımki gençlerbirliği maçını kimse izlememiş. herkes takıma suç atmış, hakem doğradı bizi hakemmmm
|
***bu takımda bir sürü hata yapılıyor saymakla bitmez, bu oyunla hic bir takımda 3 puan alamayız,2 yarıya rakiplerimiz güclerine güc kattı. bizim yönetim elindeki adamları gönderdi gencler macında bir tek şutumuz yok ancak 4 beraberlikle liğ de kalırız.eğer biz gol bulmak istiyorsak cihan ı kalan maclarda oynatmamız gerekir.
|
[B]Trabzonspor'un başında kendini mafya sanan ancak değnekci bile olamayacak futbol ayıbı bir adam varken trabzondan birşey olmaz ayrıca Fener maçında olan olaylardan sonra bu seneyi tamamen kaybettiler seneye bile zor toparlanırlar.
Trabzon maçı bizim için yükseliş maçı olacak 2 - 0 alacağımızı düşünüyorum.[/B] |
[QUOTE=Besyo_cu;902385][B]Trabzonspor'un başında kendini mafya sanan ancak değnekci bile olamayacak futbol ayıbı bir adam varken trabzondan birşey olmaz ayrıca Fener maçında olan olaylardan sonra bu seneyi tamamen kaybettiler seneye bile zor toparlanırlar.
Trabzon maçı bizim için yükseliş maçı olacak 2 - 0 alacağımızı düşünüyorum.[/B][/QUOTE] Bunlara birde biz takarsak seneye bile zor toparlanır uzun bir zaman kemençe çalar dolanırlar... Okadar yanıcı maddeyi içeri nasıl sokdularsa içeri sahaya fırlatacak birşey sokamayan staddaki kapı kolunu söküp fırlatmış. |
takımda eksikler var son 3 hafta mağlubiyeti moraller sıkıntıda tranferde beklenen olmadı uc noktada son vuruşu gerçekleştirecek oyuncularımız yok haftaya eksik oyuncularla çıkıyoruz trabzonun karşısına ne kadar da evimizde olsa da maç zorlu bi karşılaşma olucak ne yalan söyleyim :confused:
|
bugünki çıkan olaylar bizim açımızdan hem iyi oldu hemde kötü iyi olması 4.sıradayız ve büyük ihtimal maç 3-0 fb'ye tescil edilir kötü yanı ise sivastaki fbliler bu maça tsyi tahrik etmek için gelirler zaten ezeli rakibimiz ts sivas-ts maçındada olaylar çıkar kabak sivasa patlar
|
Artik kazanma zamani
|
balık kavaga cıkarsa sivassporda bu maçı alır. bu oyun ve hoca yönetimle zor bu saatten maç kazanamayız.
|
PROVAKATÖRLERE DİKKAT!
Sevgili Yiğidolar,bugün oynanan Trabzonspor- Fenerbahçe maçındaki olaylar kuşkusuz Fenerbahçe taraftarını tahrik etmiştir..Bu durum bizi ilgilendiren bir durum değil fakat,haftaya oynayacağımız Trabzonspor müsabakasına,Si vas'ta ikamet eden çoğu Fenerbahçe taraftarı gelip ortalığı karıştırma ve bunun sonucunda bizim ceza almamıza neden olacak hareketlerde bulunabilirler...O yüzden şimdiden dikkatli olalım... 4 eylül 3 büyütülmüşlerin hesaplaşma yeri değildir...Dikkatli olalım !!!!! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:46. |