SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Marsilya'ya Giderim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37726)

B.DUMANLI 01.04.2014 12:10

Cevap: Marsilya'ya Giderim

[QUOTE=poolat58;904464]Abartma kardeş abartma, Sivasspor ne kadar kötü ve küçük takımki, yıldızı bile marsilyanın kapısından geçemesin. Gözünüzde büyütmeyin bu kadar fransa ligi TR liginden daha kaliteli değil. Aatıf çok rahat oynar orda.[/QUOTE]

Evlat bana kardes demene bir hayli memnun oldum...

Gelelim konuya,Marsilya öyle tahmin ediyorum 100-150 Milyon Euro degerinde olan bir takim,Sivasspor ise 30-35 Milyon Euro degerinde olan bir takim.Hem yazimi iyi okuduysan Fransa liginde 4 takimvar gerisi ligde kalmak icin mücadele eder dedim.Nedir bu 4 takim;PSG,Lyon,Bordo ve Marsilya´dir diye vurgulamama ragmen,sen kalkipta Marsilya kim dersen biraz bu söyleyis samimi olmuyor.

Birde Aatif´i yildiz konumuna koyman ne derece dogru bu tartisilir.Sivasspor futbol kulübünün maddi olanaklari dogrultusunda dedigin dogru,o bizim maddi olanaklarimiz dogrultusunda bir yildiz.Bugün icin Sivasspor bütcesi elvermis olsaydi Aatif´a gelene kadar,biz daha iyilerini bulmustuk.

Aatif cabuk yorulan ve kondisyonu 90 dakikayi cikaramaya yetmeyen bir futbolcu.Dedigim gibi parasizligin gözü kör olsun...Aatif bizim ligde oynar ama Marsilya ona bir kac gömlek büyük gelir...

eurovision 01.04.2014 15:26

[QUOTE=58 Amsterdam 58;904376]Arkadaslar dikkatli okuyun:
Sivasspor’la sözleşmemi uzatırken başkanımıza, ‘Eğer beni ve sizi tatmin edecek bir teklif gelirse, giderim’ demiştim. Bu şekilde anlaşmaya vardık

Bu adam bize eger ki gidersem size de para kazandiracagim diyor. Ozaman Kamil gibi elimizde kalsin, sozlesme sonu gitsin bedava. Soyle bi en azindan
5 milyon Avro kazansak kotu mu olur ? Super olur kulup biraz rahatlar en azindan.

Sunu da unutmamak gerek, simdiden gelecek icin oyuncu bakmaliyiz arastirmaliyiz ve malesef bu bizim en zayif yonumuz.

Belki Riza hoca'ya soralim bize iyi oyuncular bulsun. Sonuc olarak Atif'i o buldu bizim icin cok degerli bir oyuncu. Burhan ve Atif olmasa bu sene isimiz cok zor olacakti.[/QUOTE]

veyada marsilyadan iyi oyuncuda alabiliriz takas yoluyla

migroArmis 01.04.2014 16:19

[QUOTE=B.DUMANLI;905015]Evlat bana kardes demene bir hayli memnun oldum...

Gelelim konuya,Marsilya öyle tahmin ediyorum 100-150 Milyon Euro degerinde olan bir takim,Sivasspor ise 30-35 Milyon Euro degerinde olan bir takim.Hem yazimi iyi okuduysan Fransa liginde 4 takimvar gerisi ligde kalmak icin mücadele eder dedim.Nedir bu 4 takim;PSG,Lyon,Bordo ve Marsilya´dir diye vurgulamama ragmen,sen kalkipta Marsilya kim dersen biraz bu söyleyis samimi olmuyor.

Birde Aatif´i yildiz konumuna koyman ne derece dogru bu tartisilir.Sivasspor futbol kulübünün maddi olanaklari dogrultusunda dedigin dogru,o bizim maddi olanaklarimiz dogrultusunda bir yildiz.Bugün icin Sivasspor bütcesi elvermis olsaydi Aatif´a gelene kadar,biz daha iyilerini bulmustuk.

Aatif cabuk yorulan ve kondisyonu 90 dakikayi cikaramaya yetmeyen bir futbolcu.Dedigim gibi parasizligin gözü kör olsun...Aatif bizim ligde oynar ama Marsilya ona bir kac gömlek büyük gelir...[/QUOTE]

Üstadım...Konu bir camiayı bir futbolcunun gelirken hangi gözlükle gördüğüdür...Adam sözleşmeye şu isterse giderim burası olursa bırakırım gibi maddeler koyar ise daha koyar koymaz tutmayacaksın takımda...Ama canım Anadolu kuluplerim maddi imkansızlıklarla boğuştuğu için yıldız olmayan bir futbolcuyu bile sırf gelsin diye mukaveleyi futbolcu hazırlayıp öyle anlaşma yapılıyor...Bu acı bir gerçek...Kaldıki Anadolu kulupleri bir sıçrama tahtası olarak görülüyor..Malesef bu böyle...Ayrıca sözkonusu futbolcunun Marsilya kıyaslamanızada sonuna kadar katılıyorum...saygılar..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:39.