SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   3. Lig takımları (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   4 Eylül Belediyespor Neden İstikrarsız? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37744)

Rallim58 14.03.2015 23:42

Cevap: 4 Eylül Belediyespor Neden İstikrarsız?

[B][FONT="Comic Sans MS"][QUOTE=Rallim58;938945][B]......................................

Bir dargın bir barışık gidişi ile 2. lige çıkıp çıkmamakta kararsız olan 4 Eylül Beldiyespor haftaya [U]Çine Madranspordan da puan getirecek...! bunu unutmayın[/U]...[/B][/QUOTE]

Çine Madransporu deplasmanda 1-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdıran temsilcimiz 4 Eylül Belediyesporu tebrik ediyorum. Bizi yalan çıkarmadı...:)

Bu haftadan itibaren Belediyesporun puan kaybedeceğine ihtimal vermiyorum...

Hafta sonu (yarın) yapılacak YGS (Yükseköğretime Geçiş Sınavı) nedeniyle yapılması gereken müsabakalar, 17.03.2015 Salı günü saat 13.30'da yapılacaktır...

Temsilcimiz 4 Eylül Belediyesporun bu haftaki konuğu, grupta play-off iddiasını sürdüren ve temsilcimizin hemen ardından grupta 4. sırada yer alan Gölcüksporu konuk edecek...

6 puanlık bir karşılaşma olarak görülen bu müsabakada yiğidoların desteğine ciddi ihtiyaç duyulacaktır...[/FONT][/B]

Kokomo 15.03.2015 11:44

[QUOTE=Rallim58;939740][B][FONT="Comic Sans MS"]

Çine Madransporu deplasmanda 1-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdıran temsilcimiz 4 Eylül Belediyesporu tebrik ediyorum. Bizi yalan çıkarmadı...:)

Bu haftadan itibaren Belediyesporun puan kaybedeceğine ihtimal vermiyorum...

Hafta sonu (yarın) yapılacak YGS (Yükseköğretime Geçiş Sınavı) nedeniyle yapılması gereken müsabakalar, 17.03.2015 Salı günü saat 13.30'da yapılacaktır...

Temsilcimiz 4 Eylül Belediyesporun bu haftaki konuğu, grupta play-off iddiasını sürdüren ve temsilcimizin hemen ardından grupta 4. sırada yer alan Gölcüksporu konuk edecek...

6 puanlık bir karşılaşma olarak görülen bu müsabakada yiğidoların desteğine ciddi ihtiyaç duyulacaktır...[/FONT][/B][/QUOTE]

Hafta sonu gelmeyen taraftar, Salı günü hiç gelmez !

tavatir 17.03.2015 17:37

Gölcükspor'u 2-1 yenen 4 Eylül Belediyespor ligde 49 puanla 3. sırada. Lider Eyüpspor ile arada 4 puan kaldı. Gel de Çankırı ve Aksaray maçlarını arama.

Pazar günü Yeşil Bursa deplasmanından 3 puanla dönülmesi durumunda bana göre sezonun en önemli maçlarından biri olacak Denizli maçını içerde oynayacağız. Liderlik şansı çok zor. Çankırı maçında 3 puan gelseydi şu an şampiyonluk şansını konuşuyor olacaktık. İnşallah Play-off ile de olsa bir şekilde bu yıl çıkarız.

Kokomo 17.03.2015 17:46

[QUOTE=tavatir;940045]Gölcükspor'u 2-1 yenen 4 Eylül Belediyespor ligde 49 puanla 3. sırada. Lider Eyüpspor ile arada 4 puan kaldı. Gel de Çankırı ve Aksaray maçlarını arama.

Pazar günü Yeşil Bursa deplasmanından 3 puanla dönülmesi durumunda bana göre sezonun en önemli maçlarından biri olacak Denizli maçını içerde oynayacağız. Liderlik şansı çok zor. Çankırı maçında 3 puan gelseydi şu an şampiyonluk şansını konuşuyor olacaktık. İnşallah Play-off ile de olsa bir şekilde bu yıl çıkarız.[/QUOTE]

Sivas halkı olarak KOLAYI YAPAMAMAK gibi bir özelliğimiz var !

İşte örnekler :
SİVASSPOR
4 EYLÜL
ZARA

hoğuz 17.03.2015 18:35

[QUOTE=tavatir;940045]Gölcükspor'u 2-1 yenen 4 Eylül Belediyespor ligde 49 puanla 3. sırada. Lider Eyüpspor ile arada 4 puan kaldı. Gel de Çankırı ve Aksaray maçlarını arama.

Pazar günü Yeşil Bursa deplasmanından 3 puanla dönülmesi durumunda bana göre sezonun en önemli maçlarından biri olacak Denizli maçını içerde oynayacağız. Liderlik şansı çok zor. Çankırı maçında 3 puan gelseydi şu an şampiyonluk şansını konuşuyor olacaktık. İnşallah Play-off ile de olsa bir şekilde bu yıl çıkarız.[/QUOTE]

Bana Çankırı maçı demeyin abi :mad: çok sinirleniyorum vallahi :( maç boyu iki atak tek kanat tek oyuncu geldi, attı, 3 puanı aldı gittiler... neyse ama 4 eylül ligin en kaliteli top oynayan 2 ekibinden birisi diğeri de bence Eyüpspor zaten inşallah üst lige direkt çıkarız..

tavatir 21.03.2015 23:01

Bir iyi haber de 4 Eylül Belediye'den gelsin inşallah.

tavatir 22.03.2015 16:05

Ne zaman hayal kursak yarıda kalıyor. Deplasmanda Yeşil Bursa ile 1-1 berabere kaldı 4 Eylül. Bu hafta da Sivasspor yenmişken çifte bayram yapalım dedik olmadı.

Şampiyonluk zorlaştı. Eyüpspor fikstürü daha iyi gibi görünüyor. Arada 6 puan fark oluştu. Birkaç hafta sonra Eyüpspor ile içerde oynayacağız. Belki o maçı alırsak ve kalan diğer 6 maçı da alırsak diye hayal kursak mı?

Kokomo 22.03.2015 18:17

[QUOTE=tavatir;940659]Ne zaman hayal kursak yarıda kalıyor. Deplasmanda Yeşil Bursa ile 1-1 berabere kaldı 4 Eylül. Bu hafta da Sivasspor yenmişken çifte bayram yapalım dedik olmadı.

Şampiyonluk zorlaştı. Eyüpspor fikstürü daha iyi gibi görünüyor. Arada 6 puan fark oluştu. Birkaç hafta sonra Eyüpspor ile içerde oynayacağız. Belki o maçı alırsak ve kalan diğer 6 maçı da alırsak diye hayal kursak mı?[/QUOTE]

Hayal Kurma gardaşım kurma !

Biz Sivas milleti olarak kaybetmeye mahkumuz ...

Cley 23.03.2015 21:19

Bugün Denizli BBSK kendi sahasında Çankırı'ya yenildi. 4 Eylül Bld. Spor un da yapacağı Denizli ve Eyupsporu yenip, Eyupsporun puan kaybetmesini beklemek olacak. Her şey bitmiş değil henüz. Ama Eyüp yine de çok avantajlı.

sefilix 23.03.2015 22:05

konu başlığı açamıyorum açabilen biris varsa bu haftaki denizli maçına davet edelim zaten maç yok bari bu sefer doldurn belediye yönetiminden birş cacık olmaz sporcularını getrse stat dolar. taraftar grupları bu önemli maçta takıma destek olun

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:49.