SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Dikkatinizi Çeken Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37844)

Gangstayigido 03.05.2014 11:58

Cevap: Dikkatinizi Çeken Futbolcular

Almanya ikinci liginde: Tugrul erat... Hem sag bek hemde sag kanat oynayabiliyor.

Cerny312 03.05.2014 16:56

Joaquín Larrivey

Klup: Rayo Vallecano

Mevki: Forvet

Forvet mevkinde düşünülebilir Yararlı Olur Fazlasıyla

58gürün58 03.05.2014 20:48

yabancı sınırlaması biraz sıkıntıya düşürecek bizi. fakat sözleşmesi bitecek olanlardan sestak ve sapara bize faydalı olabilir.

06batu58 03.05.2014 21:21

MERAK ETTİĞİM SORULAR ????????

Arkadaşlar benim bazı cavabını bilmek istediğim sorular var cevaplamanazı isteyeceğim......

1.Sezona başlarken transfer bütçemiz ne kadardı? Seneye ne kadar olacak?

2.Ankara'da sivasspor'la alakalı taraftar derneği varmı?

3.Benim gittiğim kolejde (lise) hocamız yaz futbol kampı için carlosla anlaştık dedi doğrumudur?(İngiliz Kültür Akıllı Okulları)

4.Birez eski zamanlı bir soru ama SURVIVOR'da bir oyunda tolga ahmete ben sivassporda oynadım dedi bu doğrumu (yoksa attımı)

5.Bu isimler takımımız için uygun olurmu:
Giray kaçar(takımı kümeye düştü),
Gökhan karadeniz(takımı ptt çıktı gs istiyor),
Gosso(gençlerbirliğinde sözleşmesi bitiyor),
Okan Alkan(cıcınho'nun yedeği olabilir sözleşmesi bitiyor)
Muhammad reis
Umut Gündogan(kiralık alınabilir)
Koray günter(kiralık alınabilir)

6.Deplasman maçlarına katılmak istiyorum,kalan maçlara ankara'da yaşıyorum yaşım 16 ankaradan gidilidse haberdar ederseniz(para zaman mühim değil)katılmak isterim yalnız paso kartım yok şartmı kalan maçlar için?

58CeZa58 03.05.2014 22:11

Cevap: MERAK ETTİĞİM SORULAR ????????

bende sana bi soru sormak istiyorum :D
konu acma yetkin nasil oldu onu merak ediyorum
normalde 1000 mesaj yazmis olman lazim dediler bana
senin henüz 138 mesajin var

bi sorunada cevap veriyim
transfer bütcesi degilde Sivassporun Bütcesi suan 0
yani borcumuz yok ama PAramizda yok
son olarak onu söylediler
ama belki oyuncu satariz veya alacak paralar var
yada avrupaya gidecegimiz icin borca girerek oyuncu alinir onu tam bilemiyorum

BizeHerYerSivas 03.05.2014 23:05

umut gündoğan ve birkaç oyuncuyu sanırım galatasaray trabzona olcan adın karşılığında para ve üstü oyuncu olarak verecekti yani gözden çıkarmış zaten kiralık değil 1 sezon sonra direk alırız ayrıca yukarıdaki isimlerden bence bize en faydalı olabilecek 3 oyuncu giray kaçar gökhan karadeniz ve muhammed reis gökhan galatsaray istiyor olabilir ama galatasarayda birsürü genç var ayrıca alt yapıda var tutunamaz direk kırmızı gruptan şampiyonlar liginde oynarım zannediyor galiba onu kesecek oyuncu alırlar ama bizde erman gibi olur

BizeHerYerSivas 03.05.2014 23:07

yasin öztekin var kayseri erciyeste adam bizim ligin ronaldosu gibi oynuyor o da çok iyi futbolcu

PETKOVİC 03.05.2014 23:21

transfer bütçemizi ben de merak ediyorum açıkçası. manisadan perovic balıkesirden muhammed forvet sıkıntımızı fazlasıyla giderecektir. ukrayna liginden iç savaş sebebiyle oyuncuların büyük bir kısmı kulüpleriyle olan sözleşmelerini feshedecekler bence fırsatı değerlendirmeliyiz shaktar kiev gibi takımların önemli isimleri de aralarında. avrupaya gidebilirsek ki öyle gözüküyor transferlerde işimiz daha da kolaylaşır tek iş yönetime düşüyor burada. devre arasındaki fiyaskolardan sonra telafi bekliyoruz!

58gürün58 03.05.2014 23:55

ayrıca eski futbolcumuz ibrahim dağaşanda orta saha için iyi olur. en azından kadir ve ademden çok daha iyi topçu.

GokhanTurna 05.05.2014 00:51

[QUOTE=GokhanTurna;907733]

Eksik mevkilerimiz için bu oyunculardan bir kaç tanesi bize yarar sağlar bence. Mevkilerine göre sıraladım.
[B]Orta saha kanatlar için:[/B] Yerli olarak Serdar Özkan, Serdar Gürler, Emrah Başsan, Sefa Yılmaz ve Yasin Öztekin. Yabancı olarak Tabare Viudez, Pablo Mouche ve Djalma
[B]Defans:[/B] Yerli Giray Kaçar. Yabancı Pape Diakhate
[B]Kaleci:[/B] Sinan Bolat
[B]Forvet:[/B] Yerli olarak Hasan Kabze ve Mustafa Pektemek. Yabancı olarak Edinho
[B]Orta Saha:[/B] Yerli olarak Aytaç Kara. Yabancı olarak Georges Mandjeck(defansif orta saha) ve Oscar Scarione, Oumar Niasse ve Abdou Razack Traore (bunlar forvet arkası)
[B]Ziya için destek isimde:[/B] Özgür Çek hem orta sol hemde sol bek oynama özelliğine sahip[/QUOTE]

Neyse bunlardan bir iki tanesi ile anlaşmışız sevindim :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:15.