![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Ha bir de seneye iyi kondüsyonerlerle ve az izin yaparak hazırlanmak çok önemli.Bazılarının dediği gibi biz iyigün yorumcusu değiliz, bak hala uyarıyoruz.
|
Emeği gecen herkese basta büyük lider CARLOS VE MECNUN BASKANDAN
Ve Tüm Futbolculara Tesekkurler |
Simdi yapilacak tek şey elimizdeki futbolcuları takimda tutmaktır
|
Fb ve Gs'nin yabancı sınırından dolayı elinden çıkarmak istediği oyunculara bir göz atalım.
Stoch,Kadlec,Holmen,Amrabat,Dany Kanatlara stoch ve amrabat orta sahaya holmen defansa kadlec'i ne yapıp edip almak gerekiyor.Cok uzakta aramaya gerek yok gözümüzün önünde ne adamlar var... |
emeği geçen hekese teşekkürler.A.Şahin.
|
maci is den dolayi seyredemedim ama inanin gözlerim hep canli skordaydi. Son dakkalara kadar öyle öfkeliyimki lazlarin yenildigi hafta beraberlik hicbirisimize yaramazdi. Son dakkalarda gelen gollerle havaya uctum. cok mutluyum. 5-6 sene sonra avrupa maclarina cikacagiz. degmeyin keyfine. bekle avrupa anadolunun yigitleri yigidolari geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
yönetim neyapip edim ilk transferleri takim icinde yapmasi gerek. Iskelet takim bozulmamali. Eski hatalarimizi tekrarlamayalim. Lütfen biri yönetimi uyarsin. Burhan ve Aydin takimda kalmali. |
Maçı maraton tribününde seyrettim.
1) Maça otobüsle gelirken tıka basa dolu İstasyon caddesinden geçerken seyirci sayısı az mı olacak diye düşünmeden edemedim . Varolan boşlukların nedeni şuydu: BJK ve Akhisar maçı için iki maçlık kombineyi alanların bir kısmı maç seçerek BJK maçına gelip bu maça gelmemeleriydi. 2) Maçta geriye düşsek de sonradan toparlayacağımıza hep inandım, tezahüratı hiç bırakmadım. Çünkü; - Utaka'nın huyunu biliyorduk artık. İlerde hiç pres yapmıyor gibi görünen ama maç sonuna kadar her an gol pozisyonu üretebilen bir forvet. -İlk devre kenar beklerimiz hiç ileri çıkmadılar. İkinci devre ise yavaş yavaş riske girdik. Cicinho ve Ziya bindirmelerine başladılar. Bir gol yesek de daha fazlasını attık. -Defansta Ümit-Da Costa ikilisi ve kalede Nihat ( topu oyuna sokmadaki bazı tereddütleri hariç) güven verdiler. -Kadir ve Adem ikilisi iyi iş gördüler. Burhan gücünü 90 dakikaya yayarak maçın gizli kahramanlığını yaptı. Aydın ise 45.-75. dakikalar arası yarım saat yüksek tempo yaptı ve bu çabası bile rakibi sarsmaya yetti. Atıf pastanın süsü, kreması gibi. Maç boyu kah geriden top çıkarıyor, kah top kapıyor, kah kenar varyasyonları yapıyor. Rakip oyundan düştüğünde de fişini çekiyor. 3) Gelecek sezon için, takımın 14-15 kişilik iskelet kadrosunu takımda tutup kulübeyi zenginleştirmek için doğru alternatifler almamız gerekiyor. Karabükspor maçından sonra bu konuyu bol bol değerlendirme imkanımız olacak. 4) Carlos, kendisinin de kabul ettiği gibi başarılı bir stajyerlik sezonu geçirdi. Önümüzdeki yıl bizimle ' ustalık' dönemini keyifle yaşayacağına inanıyorum. |
[QUOTE=mühendisburak58;908828]Sivassporumuz-3-1-Akhisarspor
Uefa Avrupa ligindeyiz. Büyük ihtimal play off tan başlayacağız. Gol Kralı: Aatif Chahechouhe - 17 gol Asist Kralı: Cicinho - 14 asist var mı lige daha fazla renk veren takım. Teşekkürler Sivassporumuz...[/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"]kupa gol kralı hakan arslan onuda ekleyelim :)[/FONT][/B] |
Gecen haftalarda bjkyi yenip galatasaraya bir kiyak gecmistik bu hafta da sagolsunlar onlar bize bir kiyak gecti. Son hafta gidip 1 puani hic yoktan almaliyiz eger ki 4. Bitirirsek tek on eleme oynanir 21 agustosta ama 5. Bitirirsek 7agustosta ve 21 agustosta iki on eleme oynamamiz gerekcek
|
Ayaklarına, emeklerine sağlık. Kaç yıl aradan sonra gelen güzel bir başarı. İnşallah son haftada 4. sırada bitiririz.
Eğer 4. sırada bitirirsek 1 ön eleme maçı az oynayacağımız gibi sanırsam 6 milyon tl federasyondan para alacağız. Miktarı net bilmiyorum ama. Atıfın kral olması, cicinyonun asist kralı olması, hakan ın kupa kralı olması, gol rekorumuzun kırılması. demek ki bu sene güzel işler yapmışız. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:05. |