![]() |
Cevap: Aydın Bursa ile anlaştı
Üç Kuruşluk Insana Beş Kuruşluk Değer Verirsen Kalan İki Kuruşla Seni Satar...
|
Bizi isteyenin başımızın üstünde yeri var.İstemeyen ise çok pişman olur.
|
Bu hafta Aydın oynatılmamalıdır.
Kadroya alınmamalıdır. Bizi satanı satmayız ama kadroyada almyız. [B]Aydın Karabulut Bursalı oldu ! :)[/B] |
Kızmak yerine hakkını helal et demek lazım. İyisiyle kötüsüyle bir sezon formamızı terletti ve başarılı oldu Aydın. Sonuçta profesyonel bir futbolcu ve iyide para verdi Bursa kendisine. Demek ki Sivasspor bu oyuncuyu istemedi ve masaya bile oturmadı..
|
Tipe bag, Tipisini S......mm !!
|
Sivasda hep gözün AYDINDı, Bursada KARABULUTLAR üzerine gelirse sakin pişman olma.kardesim,kendi düşen ağlamaz çünkü. ..
Düşününsene bir o mesut mestan denilen başkan adayi secilmiyor ve aydin ortada kaliyor... yinede emeklerin icin cok sagol aydin Avrupaya gitmemizde seninde payin var yigido inkar etmez dogruyu söyler! |
Avrupada oynamak yerine hiç bir hedefi olmayan takıma gitmeyi seçmiş.Aydın`ında sonu erman kılıç ve eneramo gibi olacak.
|
Gümrükten mal kacirircasina alel acele,daha Bursa yönetimi secilmeden karsi tarafla ön protokol imzalamakta neyin nesi?.
Kardesim herseyin bir yolu yordami ve üslubu vardir.Kirmizi kart cezalisi olabilirsin bir hafta dahi sabredemezmi insan?.Bu nasil bir görgü bicimi yaziklar olsun. Türkiye´de insanlar Soma madeninde ölenlere yanarken,bizim Aydin para pesinde kosarak bu ACILI günlerde ön anlasma imzaliyor.Bu hareketin ne Sivas´lilikla nede insanlikla bagdasir.O ön protokolü imzalamani söyleyende ayni karekterde olmasi gerekirki seninle fotografta o kareleri paylasmis.O fotogtaf karesi bir tarafta ölen 282 kisi,diger tarafta Aydin´in transfer hayali ve paraciklari. Umarim o paralar seni mutlu eder,ben hic tahmin etmiyorum ama... |
[QUOTE=furky.b;909293]Kimse kusura bakmasinda bizim yònetimimiz MAL !!
Bu kacinci kez, oyuncular ellerini kollarini salliyarak gidiyorlar.. Sen sözlesmelerini zamaninda yenilemezsen kacar giderler... Hep bedavaya oyuncu gonderiyoruz. Aydin dan rahatcana en az €3 milyon gelir elde edebilirdik...[/QUOTE] [B] aynen öyle gardasim,,,,,,, tam yorum yazacaktim baktim ki siz benden önce yazdin agzina ve ellerine saglik yorumu sonuna kadar katiliyorum!! iste senin dedin gibi YÖNETIM TAM AMA TAM MAL!!! aynesi bizim Kamil Grosicki yaptilar yaaa arkadasim böyle önemli oyuncular Takim da tut Sözlesmesi DAHA ÖNCE UZAT!! NEDEN BUNU YAPAMIYORSUNUZ ACABA?? mesela Kamil aslinda göndermeseydiniz onun Sözlesmesine en az 2 sene uzatacaktiniz Avrupakupa iyi bir sonuc al ve bakin bu Adam en az gercekten en az 5 Miliyon € rahat Satabilirdin ama en önemli bu isleri BILEN KISI LAZIM!!! Biz herzaman hangi is yaparsak GERIDEYIZ MALESEF!! [/B] |
Her ne kadar yapilan ön protokol her iki tarafcada fes edilebilir olsada ,böyle bir anlasmanin maclar bitmeden arkadaslarini yari yolda birakan Aydin´in ic dünyasini yansitmaktadir.
Sivasspor tarihinde bu bir ilk gibi birsey.Sezon bitmeden ön anlasma yapan Aydin´a herhangi bir olumsuzlukta (Bursaspor bu transferden vazgecerse sayet) Sivasspor´un bu kisiye derhal kapiyi göstermesi tek temennimiz. Aydin´i istemiyoruz artik.Ne demis atalarimiz,"Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste"... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:40. |